Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019

Μυστηριώδης Δακτύλιος στον Ουρανό Ξάφνιασε Πολλούς Τουρίστες.

Τα πράγματα στους ουρανούς γίνονται όλο και πιο περίεργα – τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πως βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, ενώ θα μπορούσε να υπάρχει και κάποιο είδος επιστημονικής θεωρίες για κάποια από αυτά.

Από την άλλη, πάντα υπάρχουν εκείνοι που αμφιβάλλουν και αμφισβητούν κάποιες εξηγήσεις που δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα που οι ίδιοι θέλουν να δουν. Έτσι τα πράγματα γίνονται κάπως περίεργα και, ίσως, παράδοξα.
Ας δούμε τι μαθαίνουμε από το newsbeast.gr, σχετικά με την θέαση ενός περίεργου και σκουρόχρωμου κινούμενο δακτυλίου, στη Legoland του βρετανικού Γουίντσορ που, ξάφνιασε πολλούς τουρίστες:
Το βίντεο κατέγραψε ο 54χρονος Phil Stewart και είπε πως ο δακτύλιος εμφανίστηκε ξαφνικά σε ύψος 30 μέτρων και σε λιγότερο από 1 λεπτό είχε εξαφανιστεί.
Τι ήταν όμως; Άλλοι λένε πως ήταν σμήνος από μύγες ή κάποιο άλλο έντομο, άλλοι πάλι πως ήταν δακτύλιος καπνού από κάποια καμινάδα.
Στην κουβέντα μπήκαν τελικά και οι ειδικοί, όπως η βρετανική μη κυβερνητική για το περιβάλλον BugLife, που μας είπε ότι είναι πιθανότατα χειρονομίδες, ένα είδος δίπτερου βραχύκερου εντόμου, που αντιδρούν στον θόρυβο από τη Legoland…
Εσείς τι γνώμη έχετε; Δείτε το βίντεο:
Legoland tourists baffled after spotting mysterious black ring hovering in the sky | SWNS TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου