Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Το αμερικανικό ναυτικό παίρνει σοβαρά τα UFOs: Νέες κατευθυντήριες γραμμές θα διευκολύνουν τους ναυτικούς να αναφέρουν τις παρατηρήσεις εν μέσω φόβων ότι τα μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι «προηγμένη ρωσική τεχνολογία».

 • Το αμερικανικό ναυτικό επικαιροποιεί το πρωτόκολλο για τον τρόπο με τον οποίο οι πιλότοι  συναντούν τα «μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη».Το αμερικανικό ναυτικό επικαιροποιεί το πρωτόκολλο για τον τρόπο με τον οποίο οι πιλότοι και οι άλλες προσωπικές συναντήσεις συναντούν «μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη» (απεικονίζεται: η υποτιθέμενη συνάντηση του UFO στο Westall, όπου περισσότεροι από 200 φοιτητές και δάσκαλοι σε δύο βικτοριανά κρατικά σχολεία φέρεται ότι είδαν ένα ανεξήγητο ιπτάμενο αντικείμενο που κατεβαίνει σε κοντινό ανοιχτό αγριόχορτο, με ημερομηνία 1966)
 • Αντί να αγνοήσει τις παρατηρήσεις, η υπηρεσία ελπίζει να συλλέξει και να αναλύσει τις μυστηριώδεις συναντήσεις - καθώς και να τις αποτιμήσει.
 • Ωστόσο, η νέα πολιτική του Ναυτικού δεν σημαίνει ότι πιστεύουν ότι οι ναυτικοί τους έχουν αντιμετωπίσει πραγματικά ξένα διαστημικά σκάφη.
 • Αλλά μάλλον πιστεύουν ότι οι αναφερθείσες παρατηρήσεις δεν θα πρέπει να απορριφθούν αμέσως και αξίζουν περαιτέρω διερεύνηση. 
 • Ο πρώην υπάλληλος του Πεντάγωνου, Luis Elizondo, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ειδικής υπηρεσίας, ήταν το γραφείο του υπερβολικά ανυπόφορο στις έρευνες για τα UFOs. 
 • «Τι θα συμβεί μέσα σε πέντε χρόνια αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για εξαιρετικά προηγμένα ρωσικά αεροσκάφη;» ρώτησε.
 • Το αμερικανικό ναυτικό διευκολύνει τους ναυτικούς να αναφέρουν τις παρατηρήσεις των UFO εν μέσω φόβων ότι τα μυστηριώδη αγνώστων στοιχείων ιπτάμενα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι «εξαιρετικά προηγμένα ρωσικά αεροσκάφη». 
  Μετά από χρόνια απόρριψης των UFOs, οι νέες κατευθυντήριες γραμμές εισάγονται ως απάντηση σε μια σειρά ανεξήγητων παρατηρήσεων των μη αναγνωρισμένων και «πολύ προηγμένων» αεροσκαφών που καταπατούν τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού και τους σχηματισμούς των δυνάμεων επίθεσης, λέει το τμήμα.Η κίνηση έρχεται ως απάντηση σε μια σειρά ανεξήγητων παρατηρήσεων μη αναγνωρισμένων και «πολύ προηγμένων» αεροσκαφών που καταπατούν τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού, ανέφερε η υπηρεσία
  Έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές για μη εξουσιοδοτημένα ή / και μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη που εισέρχονται σε διάφορα στρατιωτικά ελεγχόμενα εύρη και καθορισμένο χώρο αέρα τα τελευταία χρόνια », δήλωσε εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού στο Politico .
 • «Για θέματα ασφάλειας , το Πολεμικό Ναυτικό και η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία θα λαμβάνει αυτές τις αναφορές πολύ σοβαρά και θα διερευνά κάθε έκθεση».
  Ως αποτέλεσμα, το Πολεμικό Ναυτικό υποσχέθηκε να επικαιροποιήσει και να μεταρρυθμίσει τις τρέχουσες πολιτικές του για τον τρόπο με τον οποίο οι αναφορές για «υποψίες εισβολών» γίνονται στις σωστές αρχές.
  «Ένα νέο μήνυμα στο στόλο που θα αναφέρει λεπτομερώς τα βήματα για την υποβολή εκθέσεων είναι υπό συζήτηση», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.Ως αποτέλεσμα, το Πολεμικό Ναυτικό υποσχέθηκε να επικαιροποιήσει και να μεταρρυθμίσει τις τρέχουσες πολιτικές του για τον τρόπο με τον οποίο καταγράφονται οι αναφορές για «υποψίες εισβολών» στις αρμόδιες αρχές
  Ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου, Luis Elizondo, ο οποίος ήταν επικεφαλής του ειδικού τμήματος, αποκάλυψε μετά τη συνταξιοδότησή του ότι σκέφτηκε ότι το γραφείο ήταν υπερβολικά ανυπόφορο στις έρευνές του για τα μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη.
  «Εάν βρίσκεστε σε ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο και δείτε κάτι , που πρέπει να πείτε κάτι», είπε ο Elizondo στο Politico . «Με τα δικά μας στρατιωτικά μέλη είναι το αντίθετο:« Αν δείτε κάτι, μην πείτε κάτι ».
 • Πρόσθεσε ότι πολλοί από τους εξειδικευμένους χειροποίητους τεχνίτες λένε ότι δεν έχουν σημαίες στις ουρές τους - ή οποιαδήποτε ουρά - ζητώντας: «Τι θα συμβεί μέσα σε πέντε χρόνια αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για εξαιρετικά προηγμένα ρωσικά αεροσκάφη;»
 • Ωστόσο, η νέα πολιτική του Ναυτικού δεν σημαίνει ότι πιστεύουν ότι οι ναυτικοί τους έχουν αντιμετωπίσει πραγματικά ξένα διαστημόπλοια, αλλά πιστεύουν ότι οι αναφερόμενες παρατηρήσεις δεν θα πρέπει να απορριφθούν αμέσως και αξίζει να διερευνηθούν περαιτέρω.
  "Αυτή τη στιγμή, έχουμε κατάσταση στην οποία τα ΑΤΙΑ ... αντιμετωπίζονται ως ανωμαλίες που πρέπει να αγνοηθούν και όχι για ανωμαλίες που πρέπει να διερευνηθούν", δήλωσε ο Chris Mellon, πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου. «Έχουμε συστήματα που αποκλείουν αυτές τις πληροφορίες και τις χρεώνουμε."
 • Ο Mello προτείνει την καθιέρωση ενός πιο επίσημου μέσου για την αναφορά «αντικειμένων που δεν έχουν αναγνωριστεί» - ή «αδιάγνωστα εναέρια φαινόμενα» όπως το ονομάζει τώρα ο στρατός - θα βοηθούσε στη λήψη μιας «θαλάσσιας αλλαγής» στη συλλογή πληροφοριών.
  «Σε πολλές περιπτώσεις το στρατιωτικό προσωπικό δεν ξέρει τι να κάνει με αυτές τις πληροφορίες - όπως τα δορυφορικά δεδομένα ή ένα ραντάρ που βλέπει κάτι που πηγαίνει με Mach 3. Θα πετάξουν τα δεδομένα επειδή αυτό δεν είναι ένα παραδοσιακό αεροσκάφος ή πυραύλος ,' πρόσθεσε.
  Μετά από την αυξημένη κριτική του Κογκρέσου για την ελάχιστη προσοχή που δόθηκε στις αναφορές του UAF, το 2017 το Πεντάγωνο δημιούργησε ένα νέο υποκατάστημα στον Οργανισμό Πληροφοριών Άμυνας, αφιερωμένο στη μελέτη του πεδίου.
  Το γραφείο δαπάνησε περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια σε αρκετές μελέτες και είπε ότι ενημερώνουν αρκετά μέλη του συνεδρίου για τα ευρήματά τους. Το τμήμα αρνήθηκε, ωστόσο, να προσδιορίσει ποιος συγκεκριμένα. 
 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου