Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Συναγερμός στη Σρι Λάνκα: Νέες εκρήξεις συγκλονίζουν τη χώρα.

Tρεις νέες εκρήξεις έγιναν λίγες ημέρες μετά από μια τεράστια τρομοκρατική επίθεση στο Colombo, στην Σρι Λάνκα.Συναγερμός στη Σρι Λάνκα: Νέες εκρήξεις συγκλονίζουν τη χώρα | tanea.gr

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα που επικαλούνται έναν εκπρόσωπο του στρατού, σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις στην πόλη Kalmunai στην ανατολική Σρι Λάνκα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι εκρήξεις έγιναν κατά την διάρκεια ερευνών των αρχών για τον εντοπισμό υπόπτων από τις επιθέσεις της περασμένης εβδομάδα που άφησαν πίσω τους 253 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι ύποπτοι ανατίναξαν τους εαυτούς τους κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με την αστυνομία και τον στρατό. Οι Αρχές επιχειρούσαν να εισβάλουν σε ένα κτήριο όπου θεωρούνταν ότι φτιάχνονταν γιλέκα με εκρηκτικά για επιθέσεις από καμικάζι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία της Σρι Λάνκα έχει συλλάβει μέχρι στιγμής περισσότερους από 70 ανθρώπους κατά τη διάρκεια μαζικών επιχειρήσεων αναζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα από τις 21 Απριλίου, όταν το νησί έζησε έξι εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου