Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Τα μεγάλα πυροβόλα όπλα είναι έτοιμα.

Με το Ιράν που απειλεί να κλείσει το Στενό του Ορμούζ για τις νέες κυρώσεις που επέβαλε ο Πρόεδρος Τραμπ, οι ΗΠΑ κινούν τώρα τα μεγάλα πυροβόλα όπλα με την ελπίδα να αποτρέψουν το Ιράν από ένα τόσο ανόητο λάθος, που θα μπορούσε να επιφέρει την καταστροφή του Ιράν.

Δύο από τις πιο τρομακτικές πολεμικές μηχανές που έφτιαξε ποτέ η ανθρωπότητα. Ο Αβραάμ Λίνκολν και το αεροπλανοφόρο John C. Stennis Τα δύο αεροπλανοφόρα εισέρχονται στη Μεσόγειο κοντά στην Συριακή Ακτή.
Έχοντας κατά νου ότι τα αεροπλανοφόρα δεν ταξιδεύουν ποτέ χωρίς πλήρη εξάρτηση άλλων πλοίων, θωρηκτών, πυραυλικών πλοίων και ποτέ δεν είναι τουλάχιστον ένα Πυρηνικό Υπόμνημα.
Με την όχι τόσο ταπεινή μου γνώμη,πριν κάποιος τραβήξει τη σκανδάλη για να ανάψει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν υπάρχει τρόπος να συνεχιστεί αυτό το πήγαινε έλα των αεροπλανοφόρων.
Δεδομένου ότι η Ρωσία έχει τώρα δύο λιμάνια κατά μήκος της ακτής της Συρίας, όπου συνδέουν τα θωρηκτά τους, τώρα διαπιστώνεται ότι είναι συνδεδεμένα με τους δύο αμερικανικούς μεταφορείς που μετακινούνται στην Ανατολική Μεσόγειο.
Εν τω μεταξύ, η Κίνα βλέπει τη Ρωσία και τις ΗΠΑ να πηγαίνουν ο ένας στον άλλο - και ενώ αγωνίζονται ο ένας τον άλλον, η Κίνα θα είναι πολύ πιο εύκολο να πάρει τις ΗΠΑ.

Και οι δύο γνωρίζουμε ότι το συνηθισμένο πράγμα που θα συμβεί θα είναι, όχι πολύ, απλά πολλές απειλές και λίγες ή καθόλου πράξεις. Αλλά αυτό θα αλλάξει επίσης μια φορά, ίσως αυτή τη φορά. Ένα πράγμα είναι σίγουρο   κάθε πράγμα βρίσκεται σε ισχύ. 
Είναι προφανές για μένα ότι ο διάβολος έχει ανοίξει την επίθεσή του σε χριστιανούς και Εβραίους σε όλο τον κόσμο με την ισλαμική τρομοκρατία. Έχει κατορθώσει να ελέγξει πνευματικά το μυαλό των ηγετών του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ και μερικών Ρεπουμπλικάνων. Εκτός από τον πνευματικό έλεγχο των μυαλών τους δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη πιθανότητα για την επιθυμία τους να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Κυριολεκτικά εκατομμύρια λιμοκτονούν σε αυτόν τον πλανήτη και είμαστε συγκεντρωμένοι στην πολιτική στις ΗΠΑ. Το Ισλάμ αναλαμβάνει την Ευρώπη και την καταστρέφει. Ο λόγος για αυτή την ανεστραμμένη συγκέντρωση είναι εύκολο να κατανοηθεί. Χωρίς οι Ηνωμένες Πολιτείες να είναι ένα ισχυρό και υγιές χριστιανικό έθνος, ο υπόλοιπος κόσμος θα βρεθεί χωρίς ηθική πυξίδα. Είναι δύσκολο για μένα να φανταστώ αυτόν τον κόσμο χωρίς τις ΗΠΑ, αλλά για όσους το διαβάζουν αυτό έξω από τις ΗΠΑ είναι έτοιμοι για να συμβεί αυτό. Για όσους βρίσκονται μέσα στις ΗΠΑ θα πρέπει να ξυπνήσετε και να ετοιμάσετε ό, τι καλύτερο μπορείτε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα τρόφιμα, νερό και προστασία για την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. 
Δεν μπορούμε  να φανταστούμε αυτόν τον κόσμο χωρίς το Ισραήλ. Εάν είστε μαθητής του πολύτιμου Λόγου του Θεού, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι το Ισραήλ στον Θεό και πρέπει να είναι για καθέναν από εμάς ως πιστούς.
Σάλομ, Τζέρι Γκολντ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE GOLDEN REPORT : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου