Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Δραματικές εξελίξεις- Σορός γυναίκας εντός της βαλίτσας.

  Στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό είναι στραμμένα τα βλέμματα για την υπόθεση δολοφονιών που συγκλονίζει το παγκύπριο.

 Λίγο μετά τις δύο ακολούθησαν καταιγιστικές εξελίξεις, αφού μετά από επιχείρηση των Αρχών ανασύρθηκε η μία εκ των δύο βαλιτσών που εντοπίστηκαν χθες. Εντός της βαλίτσας επιβεβαιώθηκε ότι βρισκόταν μια σορός.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, η σορός ανήκει σε γυναίκα, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι το μικρού παιδιού.
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, επιβεβαίωσε ότι η ρομποτική κάμερα έχει εντοπίσει δυο αντικείμενα (ταξιδιωτικές βαλίτσες) και ακολούθως έγινε σηματοδότηση του σημείου.
Η επιχείρηση άρχισε λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής, εντούτοις παρουσιάστηκαν προβλήματα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ομολογία του 35χρονου, εντός της κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό, πέταξε τρία από τα θύματα του αφού πρώτα τα έβαλε εντός βαλιτσών.
Οι τρεις σοροί τις οποίες ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος πέταξε εντός της κόκκινης λίμνης φέρεται να ανήκουν στην 36χρονη Livia Florentina Bunea, στο μόλις 8 ετών κοριτσάκι της, Elena Natalia Bunea, από την Ρουμανία και στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες.
Μάλιστα χθες ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, γνωστός με το ψευδώνυμο «Ορέστης», με χειροπέδες στα χέρια και υπό την συνοδεία αστυνομικών, κατευθύνθηκε στη κόκκινη λίμνη όπου υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο στου αστυνομικούς.
Ακολούθως, μεταδόθηκε πληροφορία για εντοπισμό βαλίτσας. Ο 35χρονος, μετά την υπόδειξη του σημείου, μπήκε εντός του οχήματος της Αστυνομίας και επέστρεψε στα κρατητήρια.
Εξάλλου, οι έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης Sierra θα συνεχιστούν και στο φράγμα το Ξυλιάτου. Χθες, σύμφωνα με τον διευθυντή της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκε «κάτι», το οποίο έχει σταλεί για εξέταση και αναμένονται τα αποτελέσματα. Ίδια ενημέρωση έκανε λόγο «για πράγμα που δεν συνάδει με το περιβάλλον εκεί». Παρόλα αυτά σήμερα παρατηρείται μια στασιμότητα στην επιχείρηση στο συγκεκριμένο σημείο.
Να σημειωθεί ότι ο «Ορέστης» παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το Μ. Σάββατο, όπου ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ήμερες το διάταγμα προσωποκράτησης του.
Κατά την παρουσία του στο δικαστήριο, ότι ο 35χρονος - καθ' ομολογίαν - κατά συρροήν δολοφόνος, ομολόγησε τα φρικιαστικά του εγκλήματα σε ιδιόχειρες καταθέσεις.

Στις σχετικές σημειώσεις του 35χρονου, που «ψάρευε» τα θύματά του με το ψευδώνυμο «Ορέστης», κατονομάζει το θύμα του το οποίο πέταξε σε λάκκο στην Ορούντα. Η άτυχη γυναίκα είναι η Κάτχα Ανού από το Νεπάλ, όπως ο ίδιος ο δολοφόνος ομολόγησε.
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου