Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Είτε μας αρέσει,είτε όχι ο πόλεμος θα ξεκινήσει.

Ένας αναγνώστης της Ρωσικής Άνοιξης από τη Σουηδία έγραψε για την ανάγκη απελευθέρωσης της επικράτειας της Ουκρανίας από μισθοφόρους του ΝΑΤΟ και νεοφασιστές."Είτε μας αρέσει είτε όχι, αλλά ο πόλεμος θα είναι" |  Ρωσική άνοιξη

"Ο πόλεμος θα ξεκινήσει ανεξάρτητα από το αν το θέλουμε ή όχι.
Όποιος λέει ότι θα αποφύγουμε έναν πόλεμο εάν φύγουμε από τη Νόβοροσσία και τη Μικρή Ρωσία (και ακόμη και τη Συρία) και αποδεχτούμε όλες τις συνθήκες της Δύσης - είναι ανόητος ή προδότης.
Το μόνο ερώτημα είναι αν θα επιτρέψουμε στο ΝΑΤΟ να αναπτύξει στρατεύματα στη κατεχόμενη Νοβοροσσία και την Ουκρανία και να πάει μέχρι τη Μόσχα, για τελευταία φορά, πριν αντιδράσουμε.
Ή αυτή τη φορά θα συναντηθούμε με τον εχθρό στη «γη του», στην κατεχόμενη Νεορωσία ή στη Μικρή Ρωσία και θα απελευθερώσουμε αυτές τις ρωσικές χώρες χωρίς 20 εκατομμύρια θύματα από την πλευρά μας, όπως και την τελευταία φορά », γράφει ο Νίκολας.
"Για τη Ρωσία, είναι αυτοκτονικό να επιτρέψει στην πρώην Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, επειδή δεν θα σώσει τη Ρωσία από τον πόλεμο, αλλά θα περιπλέξει πολύ τη νίκη.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί η Ρωσία δεν απελευθέρωσε τη Νόβοροσσία και όλα τα εδάφη ανατολικά του Δνείπερου μετά από μια επιτυχημένη αντεπίθεση το καλοκαίρι του 2014.
Όλα αυτά τα γεγονότα αντιπροσωπεύουν χαμένες ευκαιρίες για να κερδηθεί ο πόλεμος που ξεκίνησε η Δύση, να απελευθερωθεί η Νοβοροσσία, να φτάσει κανείς στην Υπερδνειστερία και να την υποστηρίξει! "Γράφει ο Νικόλαος.
"Τώρα τα κατεχόμενα μέρη της Νοβοροσσία έχουν πλημμυρίσει τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ και θα είναι πιο δύσκολο να τους απελευθερώσουν", ανέφερε.
Ο Νίκολας ανέφερε επίσης ορισμένους λόγους για τους οποίους, κατά τη γνώμη του, η Novorossia και όλα τα εδάφη ανατολικά του Δνείπερου πρέπει να απελευθερωθούν από τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ και τους Ναζί:
- είναι ιστορικά ρωσικά εδάφη, 
- Ρώσοι και παιδιά από γάμους Ρώσων και Ουκρανών ζουν εκεί? 
- Ορθόδοξοι ζουν εκεί, όχι καθολικοί και σχισματικοί του ψευδο-πατριαρχείου του Κιέβου. 
- μιλούν ρωσικά, παρόλο που το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου προσπαθεί να το απαγορεύσει. 
- η απελευθέρωση θα δώσει στη Ρωσία μεγαλύτερη στρατιωτική ασφάλεια, 
- Οι περισσότεροι άνθρωποι υπάρχουν ενάντια στο καθεστώς του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου. 
- Οι βόρειες ακτές της Μαύρης Θάλασσας θα κλείσουν στο ΝΑΤΟ.
- Οι Ναζί και οι αλλοδαποί μισθοφόροι θα εκδιωχθούν από τις ρωσικές χώρες. 
- Αυτή είναι μια εξαιρετική απάντηση στις κυρώσεις, οι οποίες, εν πάση περιπτώσει, επιβάλλονται κατά της Ρωσίας. 
- Εάν η Νέα Ρωσία και η Ανατολική Μικρή Ρωσία δεν απελευθερωθούν, η Μόσχα θα πέσει επίσης.
https://rusvesna.su/news/1556565658
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου