Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Ίσως η μοναδική φορά που ο 35χρονος προδόθηκε & καθόρισε εξελίξεις.

  Ολοένα και έρχονται στο φως φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο δράσης του καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου, 35χρονου ιλάρχου της ΕΦ, Ν.Μ. Ποια ήταν όμως η μοναδική φορά που «προδόθηκε» (πλην της ομολογίας και των επτά φόνων), που άνοιξε τον δρόμο για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης;

Αυτή η φορά, ήταν όταν παραδέχθηκε ότι το δεύτερο πτώμα που εντοπίστηκε στο φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό ανήκει στην άτυχη Αριάν Παλάνας, αμέσως μετά τον εντοπισμό του πτώματος της Mary Rose.
Η παραδοχή του 35χρονου ότι το δεύτερο πτώμα ανήκει στην Αριάν, εξέπεμπε και το μήνυμα ότι ο 35χρονος γνώριζε ότι δύο θύματα είχε πετάξει στο φρεάτιο, αφού δεν είχε προκύψει καν η ταυτοποίηση του δεύτερου πτώματος.
Ο 35χρονος, όμως, γνώριζε και παραδέχθηκε πριν ακόμα και τη δεύτερη ταυτοποίηση, ότι οι σοροί ανήκαν στις Μέρι Ρόους και Αριάν Παλάνας.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή, όλες οι δημοσιογραφικές πληροφορίες έκαναν λόγο για τέσσερα πρόσωπα στο φρεάτιο. Η παραδοχή, ωστόσο, του 35χρονου, έστρεψε πλέον τις έρευνες σε άλλα σημεία, αφού πλέον όλα έδειχναν ότι δεν υπήρχαν άλλα πτώματα εντός του φρεατίου.
Όταν ακόμη διέπραττε τα εγκλήματα, ο 35χρονος είχε προσπαθήσει απ’ την πρώτη στιγμή να θολώσει τα νερά. Αυτό διαφαίνεται από τέσσερα στοιχεία τα οποία είδαν μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.

Μέσα απ’ τα μέχρι στιγμής στοιχεία, λοιπόν, προκύπτει ότι έδρασε με 3 διαφορετικούς τρόπους, σε 4 ανευρεθέντα θύματα. Πιο συγκεκριμένα -και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ τους όρκους του Υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο Δικαστήριο, ο Ν.Μ. φέρεται να έδεσε με πλαστικά, μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δυο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου