Η ελληνική κυβέρνηση έχει έτοιμο το σχέδιο για την μαζικότερη μετακίνηση των χιλιάδων προσφύγων στην ηπειρωτική Ελλάδα από το ξεκίνημα της κρίσης , εν μέσω επιδείνωσης των συνθηκών λόγω του υπερπληθυσμού στα νησιά, σύμφωνα με το  υπουργό κ. Νίκο Ξυδάκη, αναφέρει ο διεθνής τύπος.metanastes-etoimoi-na-kanoun-eksergesh

«Θα ξεκινήσει η μεταφορά ενός μεγάλου αριθμού προσφύγων για να εκτονωθεί η πίεση των νησιών», δήλωσε ο κ. Ξυδάκης, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Die Welt που δημοσιεύθηκε σήμερα Τετάρτη.
«Αυτή η επιχείρηση θα είναι καλά οργανωμένη και θα διεξαχθεί με μεθοδευμένο τρόπο», πρόσθεσε. Οι πρόσφυγες θα πρέπει να τοποθετηθούν σε καλά φυλασσόμενα κέντρα προσφύγων.
Πρόκειται για την μαζικότερη μετακίνηση προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας και την μεγαλύτερη αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού από την περίοδο  πριν από τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821.
Τα κέντρα μεταναστών που ήδη υπάρχουν ενδεχομένως να μην είναι σε θέση να «σηκώσουν» το βάρος αυτού του νέου εποικισμού της πατρίδος μας.
Χιλιάδες απελπισμένοι άνθρωποι από τα πέρατα της γης θα εισέλθουν με την βοήθεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εντός των ελληνικών πόλεων, μαζί με τα όποια προβλήματα που αυτοί θα «κουβαλούν».
Η ελληνική κοινωνία φιλοξένησε πριν 15 χρόνια τους χιλιάδες μετανάστες από την Αλβανία,  δείχνοντας τα ανθρώπινα αντανακλαστικά της παρά τα όποια προβλήματα υπήρξαν ειδικά στην αρχή.
Εδώ  όμως πρόκειται για χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες από χώρες στις οποίες  πιθανόν να μην  υπάρχει καν η λέξη δημοκρατία ,  ενώ δεν αναγνωρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, και πολλοί από αυτούς  θεωρούν ως «έκφυλες»  τις γυναίκες που δεν φοράνε μπούρκα,  και πολλά  άλλα.
Πρόκειται στην κυριολεξία για εντελώς διαφορετικούς κόσμους οι οποίοι όσο και να προσπαθήσουν κάποιοι επιτήδειοι, αυτοί  δεν συναντώνται πουθενά.
Με δεδομένες τις  πρόσφατες εξεγέρσεις σε Λέσβο αλλά και σε άλλα νησιά , το σκηνικό αυτό θα επαναληφθεί πολύ σύντομα εντός των ελληνικών πόλεων.  Αυτό δεν χρειάζεται να κανείς μάντης για να το καταλάβει.
amygdaleza3
prosfiges_43
video7
%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%83%ce%b8%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1