Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιος φοβάται την σκέψη σου ;

Ζεις σε έναν κόσμο που τα πάντα γύρω σου πριν γίνουν πραγματικότητα ήταν μια σκέψη σε κάποιο μυαλό που δεν φοβήθηκε να πραγματοποιήσει την συνείδηση του!
Αυτή η φράση κανονικά φτάνει για να σε οδηγήσει σε έναν δρόμο που θα σου δώσει τεράστιες αλήθειες !thoughtss
Ακόμα και το χώμα που πατάς , τα λουλούδια που μυρίζεις ,ο αέρας που αναπνέεις ήταν κάποτε μια σκέψη του θεου , η του χάους η της συγχρονικοτητας ..!

Είναι σημαντικό να αφήσεις την συνείδηση σου να το κατανοήσει αυτό…oτι ζούμε μέσα στο όνειρο κάποιου , η κάποιων μαζί ..!!
Ότι ξεπήδησε μέσα από την Πηγή της σκέψης σε ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν να υλοποιήσουν την συνείδηση τους …είναι η πραγματικότητα η δική σου!
Νατο το ξανά έκανα ..στο ξανά είπα !
Η οθόνη που κοιτάς ήταν μια σκέψη κάποιου , το πληκτρολόγιο που θα μου πεις ότι θες να μου πεις ήταν μια σκέψη κάποιου!
Χρησιμοποιείς το χτιστό των σκέψεων κάποιου….!
ΟΙ περισσότεροι συνάνθρωποι αδυνατούν να κατανοήσουν ότι εκπαίδευσαν την συνείδηση τους με όλα όσα άφησαν να μπουν μέσα τους σαν πεποιθήσεις , σαν ταμπέλες , σαν τοίχοι , σαν τραύματα , σαν λάθη..!
ΟΣOI τόλμησαν να υλοποιήσουν την συνείδηση τους είναι οι αρχιτέκτονες του προγράμματος ..!
Πάλι το είπα…
Μπορεί εσύ να νομίζεις και να είσαι 100% πεπεισμένος ότι είσαι άτυχος η ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ να φτάσεις τα όνειρα σου …αλλά ταυτόχρονα δεν θες να δεις το ολοφάνερο…ότι εσύ επεισες εσένα για όλα όσα ..κάνεις να σου συμβούν!!
Βλέπεις η τύχη είναι τυφλή και δεν έχει ιδιαίτερα κολλήματα … και εσύ επιμένεις να νομίζεις ότι σε σνομπάρει… !
Από που πηγάζει η σκέψη όλων ; Μα από την Πηγή!!…
Όσο πιο μακρυά έχεις παει από την Πηγή λόγω ηθελημένης συνείδησης να βιώσεις συγκεκριμένες τιμωρίες …είτε επειδή σε έπεισαν οι γονείς σου οτι είσαι κακό παιδί ..είτε επειδή η ενοχές σου χτίστηκαν από τους επικυρίαρχους …τόσο θα είσαι με λάθος «κατέβασμα» της πληροφορίας που χρειάζεται για να απελευθερωθείς !!
Έχω γράψει για το πως φτάνεις ξανά κοντά στην Πηγή…βρες το!
Τώρα ..ποιος φοβάται την σκέψη σου; Μα είναι ολοφάνερο .. αυτοί που «χτίζουν» μέσα στο χτιστό… !
Ακους για σχέδια , για παγκοσμιοποίηση , για πολέμους … αλλά ότι και να ακούς αν δεν χρησιμοποιήσουν την σκέψη σου και την αποδοχή σου δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με αυτή την σκέψη πράξη!
Οι αρχιτέκτονες του χτιστού φοβούνται την σκέψη σου γιατι είναι ικανή να γκρεμίσει όλες τις σκέψεις που θέλουν για να χτίσουν!
Μόνο ένας φτάνει να έχει την συνείδηση και την σκέψη …αλλά και την επιβολή στο πεδίο …δηλαδή να μην φοβηθεί να υλοποιήσει την συνειδητοτητα του ….για να τους στείλει σε πύλες που δεν θα ξανά μυτίσουν ποτέ !
Νατο ξανά το είπα πάλι….
Φοβούνται τον πόλεμο στην υλοποίηση ….
Σταμάτησα να αναρωτιέμαι γιατί απέναντι μου υπάρχει τόσο πολύ μίσος , ζήλια , επίθεση , λάσπη , ..
Κατανόησα ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι ικανός να ειναι ένας τεράστιος αντίπαλος γιατί κατέχει ένα πυρηνικό όπλο…την σκέψη του!
Φοβούνται τον ένα που υλοποιεί την συνείδηση του…Σημάδεψε τα λόγια μου!
Στα σχέδια τους μπορεί να είναι μέσα κάποιες δολοφονίες σημαντικών προσωπων για να προχωρήσουν με σιγουριά….τι γίνεται όμως αν ένας προλάβει να προφυλάξει τον έναν από τα σημαντικά πρόσωπα; Δεν παει όλο το «αρχιτεκτονικό» σχέδιο στράφι; ..Μπορεί όχι αλλά σίγουρα το καθυστερεί!!
Δεν έχω βρει ακόμα την Ζοζεφίν…
Και λογικά τώρα πρέπει να είναι κάπου κοντά στον Σεπτέμβρη του 2016…
..Αρα κοιμάμαι ακόμα !
Stranger….

Υ.Γ Επειδή είναι γνωστό ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν έννοιες όπως Αρχιτέκτονες , χτιστό κοκ να τις κάνουν να νιαουρίζουν σαν τρυφερές γατουλες πάνω στις αρχετυπικες σου πεποιθήσεις , σου θυμίζω ότι εμείς αφήνουμε έννοιες και σύμβολα να γίνονται από ελευθερα …δογματικά!
Κανείς φασίστας δεν γεννήθηκε πριν την σβάστικα , κανείς μασόνος δεν γεννήθηκε πριν το καρό πάτωμα …όλοι νονοί είναι και τα βαφτισιατικα τα πληρώνει η αλήθεια !!
http://katohika.gr/stranger-voice/poios-fovatai-tin-skepsi-sou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου