Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Οι μυστηριώδεις βομβιστικές επιθέσεις της Δρέσδης.

Δύο ημέρες μετά τις επιθέσεις σε τζαμί και στο Κέντρο Συνεδρίου στη Δρέσδη, είναι ακόμα ασαφής ποιός πραγματοποίησε τις πράξεις.Die Fatih Moschee in Dresden
Μία καταχώρηση δημοσιεύτηκε την Τρίτη, μία ημέρα μετά τις βομβιστικές επιθέσεις, στη σελίδα "linksunten.indymedia". Σύμφωνα με την ιστοσελίδα,  παρέχει μια πλατφόρμα για  αντιφασιστικά μηνύματα.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις εκρήξεις , την Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας, στο ICC (Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο)και στο Ισλαμικό τζαμί.
 " Το άρθρο τελειώνει με μια αναφορά στην «Αλληλεγγύη χωρίς όρια -ο εθνικισμός δεν αποτελεί επιλογή".
Είναι μια οργάνωση που οργανώνει την αριστερή διαμαρτυρία κατά των εορτασμών της ενότητας μεταξύ 1 και 3 Οκτωβρίου στη Δρέσδη.
 Δεν υπάρχει στη Δρέσδη καμία ομάδα που ονομάζεται "Antifa Δρέσδη", δήλωσε ο Ρούγκε. Αυτό το όνομα το έδωσε ο συντάκτης του εγγράφου.
Οι Γερμανικές αρχές αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την γνησιότητα του εγγράφου,δήλωσε ο Wolfgang Klein, εκπρόσωπος του Γενικού Εισαγγελέα της Δρέσδης,στο SPIEGEL ONLINE.
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/dresden-die-raetselhaften-sprengstoffanschlaege-vor-der-einheitsfeier-a-1114395.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ DER SPIEGEL : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου