Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! Τεράστια λάμψη και ισχυρή δόνηση τρομοκράτησαν τους κατοίκους (Βίντεο).

australia-714528
Εκατοντάδες αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες που έκαναν λόγο για μια τεράστια εκτυφλωτική λάμψη και για μια δόνηση που ακολούθησε.
Ένας διαστημικός βράχος συνετρίβη ανάμεσα στις ακτές της Τουρκίας και της Έμεραλντ στο Κουΐνσλαντ της Αυστραλίας, όπως μετέδωσε η Daily Star.

Κάτοικοι στην περιοχή, δήλωσαν ότι έκανε τα σπίτια τους να τρέμουν, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει ότι έλαβαν πολλές κλήσεις σε ό, τι πολλοί είχαν σκεφτεί αρχικά οτί πρόκειται για σεισμό.
Meteorite-crashes-to-earth-causing-tremors-and-flashes (1)
Ωστόσο, το Ινστιτούτο Γεωεπιστημών της Αυστραλίας δήλωσε ότι δεν είχε γίνει κάποιος σεισμός στην περιοχή, με τα μέλη του Higgins Storm Chasing να λένε ότι «μοιάζει με έναν μετεωρίτη που χτύπησε στην ακτή».
Σε μια ανάρτηση τους στο Facebook, η ομάδα είπε: «Η λάμψη θεάθηκε από το νότο στο Hervey Bay ως το Βορρά με την έκρηξη να προκαλεί δόνηση σε όλη την ευρύτερη περιοχή στο Gladstone και το Boyne Island
Meteorite-crashes-to-earth-causing-tremors-and-flashes
Μάρτυρες στα κοινωνικά δίκτυα περιέγραψαν μια «φλεγόμενη μπάλα που έπεσε από τον ουρανό» και για μια «μεγάλη λάμψη από μετεωρίτη που εξαφανίστηκε στο βάθος της θάλασσας».
Ένας άνδρας είπε ότι είδε ένα εκτυφλωτικό φως και αισθάνθηκε μια έκρηξη πριν κουνηθεί το σπίτι του.

Άλλοι περιέγραψαν ακόμα και «ένα τεράστιο ωστικό κύμα».
http://www.crashonline.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου