Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 13χρονος έκανε παρκούρ και έχασε τη ζωή του.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Δεκατριάχρονο αγόρι έκανε παρκούρ με τους φίλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχασε τη ζωή του. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν το άτυχο αγόρι έπεσε από εξαόροφη οικοδομή, στην οδό Μητροπόλεως 48, στην συμβολή με την οδό Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος μαζί με τους φίλους του πηδούσε από τη μια ταράτσα πολυκατοικίας στην άλλη. Εκτιμάται ότι ξεκίνησαν από οικοδομή επί της οδού Μητροπόλεως και με τον παραπάνω τρόπο έφτασαν έως την οδό Αγίας Σοφίας, όπου συνέβη το μοιραίο. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο προστατευτικό τζάμι ενός φωταγωγού, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει και το αγόρι να βρεθεί στο κενό, από ύψος 25 μέτρων!

Το σημείο που υποχώρησε το τζάμι και ο 13χρονος βρέθηκε στο κενό


Από εδώ ξεκίνησε το επικίνδυνο παιχνίδι Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Οι διασώστες όμως όταν έφτασαν, διαπίστωσαν τον θάνατο του παιδιού.
Ο πύραρχος κ. Βαρσάμης εξηγεί πώς ο 13χρονος έπεσε από ύψος 25 μέτρων

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο, χωρίς να ανακοινωθούν -μέχρι στιγμής- οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.


http://www.protothema.gr/greece/article/422427/thessaloniki-paidaki-epese-apo-taratsa-oikodomis/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου