Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΕΞΩΓΗ'Ι'ΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.-ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

ΣΧΟΛΙΟ : Ηρθε η εποχή που μας προετοιμάζουν για εμφανίσεις εξωγήινων,ιπτάμενων δίσκων και άλλων τεχνολογιών ώστε οι λαοί να υποκύψουν στην παντοδυναμία του αντίχριστου.Θεωρίες συνωμοσίας ή πραγματικότητα; Ο καιρός θα το δείξει,αφού αν υπήρχαν εξωγήινες φυλές πιο προημένης τεχνολογίας και μας είχαν αποκαλύψει από την εποχή του Χίτλερ τότε ο πλανήτης θα ήταν διαφορετικός με άλλες πηγές ενέργειας και διαφορετικές πολιτικές και τεχνολογίες.   Dr Boyd Bushman made the extraordinary claims about aliens in his last interview             Ο Δρ. Boyd Bushman στην τελευταία του συνέντευξη πριν πεθάνει παρουσίασε εικόνες με    εξωγήινους!Είπε οι άνθρωποι που δουλεύουν στη μυστικοπαθή αεροπορική βάση των ΗΠΑ  μελετούν τα UFO 24 ώρες την ημέρα και ότι βοήθησε στην ανάπτυξη τεχνολογίας ιπτάμενου δίσκου   για     μια μεγάλη  εταιρία άμυνας.


Οι ισχυρισμοί του επιστήμονα  προβλήθηκαν σε ένα βίντεο που καταγράφεται ημέρες πριν το θάνατό του τον Αύγουστο και δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο YouTube.

http://www.express.co.uk/news/weird/528741/Aliens-real-friendly-Area-51-Dr-Boyd-Bushman-scientist-YouTube?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+daily-express-news-showbiz+%28Daily+Express+%3A%3A+News+%2F+Showbiz+Feed%29   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου