Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Βρετανία: Βρέθηκε το παιδί που είχαν απαγάγει οι γονείς του από το νοσοκομείο.

«Ο Άσια Κινγκ βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο 3 χιλιόμετρα από το Βελέζ Μάλαγα (στη νότια Ισπανία) και εισήχθη στο νοσοκομείο. Οι γονείς του συνελήφθησαν», έγραψε ο λογαριασμός της ισπανικής αστυνομίας στο Twitter στις 24:09 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Βρετανία: Βρέθηκε το παιδί που είχαν απαγάγει οι γονείς του από το νοσοκομείο
Το παιδί «βρέθηκε. Είναι στην Ισπανία με τη μαμά και τον μπαμπά του», έγραψε στην ιστοσελίδα της και η αστυνομία στο Χαμσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας.


Ο Άσια είχε απαχθεί πριν από δύο ημέρες από νοσηλευτικό ίδρυμα του Σαουθάμπτον, στη νότια Αγγλία και από τότε αναζητούνταν οι γονείς του και τα έξι αδέλφια του καθώς όλοι τους είχαν αναχωρήσει από το βρετανικό έδαφος.

Μετά την άφιξή τους το βράδυ της Πέμπτης με φέρι στο Χερβούργο, βορειοδυτικά της Γαλλίας, ένας αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο είχε ξεκινήσει για να εντοπιστεί το αγόρι που ήταν σε θανάσιμο κίνδυνο καθώς έπρεπε να ακολουθήσει πιστά τις εντολές των ιατρών.

Για τις βρετανικές αρχές, ήταν «ζωτικής σημασίας» να βρεθεί το παιδί που δεν μπορεί να κινηθεί χωρίς αναπηρική καρέκλα και δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει.

Η ζωή του Άσια εξαρτάται από ένα ρινογαστρικό σωληνάκι που του επιτρέπει να φάει, αλλά υπήρχαν φόβοι ότι η μπαταρία αυτής της ιατρικής συσκευής θα μπορούσε να εξαντληθεί και το παιδί να κινδυνεύσει άμεσα. Η συγκεκριμένη μπαταρία  έχει μικρή διάρκεια ζωής και δεν αντικαθίσταται εύκολα.

Ένας οικογενειακός φίλος είπε ότι οι γονείς του αγοριού, ο 51χρονος Μπρέτ Κίνγκ και η 45χρονη Ναγκεμέχ Κινγκ οι οποίοι είναι και οι δύο Μάρτυρες του Ιεχωβά, είχαν ενεργήσει από «απελπισία».

Η κατάσταση της υγείας του μικρού Άσια δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Σε βάρος των δύο γονέων αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες καθώς με τις ενέργειές τους έθεσαν το παιδί σε κίνδυνο.         http://www.protothema.gr/world/article/406180/vrethike-stin-ispania-o-5hronos-asia-king/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου