Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Είδε o Νοστράδαμος τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ή τη μετατόπιση του φλοιού; Ή και τα δύο θέτοντας χρονικό όριο στο όραμα;

ΣΧΟΛΙΟ : Νεοταξικές προφητείες για τις επικείμενες εξελίξεις που περιλαμβάνουν και την Ελλάδα. Η διαφορά είναι ότι κανένας Ελληνας Αγιος ή η Αγία Γραφή δεν αναφέρει ότι η Ελλάδα θα πολεμήσει με τον Αντίχριστο,εκτός από κάποιο διωγμό που θα υπάρξει ,τον τριήμερο πόλεμο με την Τουρκία,και την έξοδο από το Ευρώ και την Ε.Ε.Τα περισσότερα αφορούν Ευρωπα'ι'κές χώρες,μιας και από την Ευρώπη θα εμφανιστεί ο αντίχριστος της εποχής.Μια εξήγηση για την ικανότητά του να βλέπει το "μέλλον" που έβλεπα, σε μια εκτεταμένη χρονική περίοδο  400-ετών "Τώρα", σε αντίθεση με τους περισσότερες από εμάς που ζούμε σε μια προφανώς σταθερή και συνεχή διαδοχή υπαρξιακή κατάσταση»το καλούμε διάρκεια ή  πέρασμα του χρόνου.
Ο Νοστράδαμος έχει κάνει μερικές τρομακτικές προφητείες που έχουν επαληθευτεί. Επίσης έγραψε μερικά που έχουν παρεξηγηθεί και απέρριψε εσφαλμένα ως επί το πλείστον επειδή έγραψε στα τετράστιχα και πέπλο,κωδικοποιημένες αναφορές που δεν καταλαβαίνουμε.Επειδή η εκκλησία ήταν μετά από αυτόν, φίλη με την ευρωπαϊκή αριστοκρατία , προστατευμένη συχνά από αυτήν, μερικές  φορές προσπάθησε να τον εξαπατήσει ,και να τον εκθέσει ως ένα τσαρλατάνο...

Ένας τέτοιος  ευγενής ρώτησε τι ήταν στο μενού για εκείνο το βράδυ. «Ψητό γουρουνάκι απάντησε ο Νοστράδαμος. "Τόσο", είπε ο φίλος του, "αλλά τι χρώμα θα είναι;"
«ροζ απάντησε ο μάντης.
Ο ευγενής φέρεται στο συγκρατημένο γέλιο για τον εαυτό του να διέταξε την κουζίνα του για να προετοιμάσει ένα μαύρο και άσπρο γουρουνάκι που βρήκε για την περίσταση.
Όταν σερβιρήστηκε το δείπνο, το γουρουνάκι ήταν ροζ.
Ο ευγενής λέγεται ότι  βρυχήθηκε στην κουζίνα για το σεφ, ο οποίος ομολόγησε ότι, ενώ είναι    πρόθυμος να μαγειρέψει άσπρο χοίρο, είχε δραπετεύσει και, μη γνωρίζοντας την πρόθεση του δασκάλου του, απλά αντικατέστησε το γουρούνι με ένα άλλο, ροζ.
Ο μάντης κάποτε ρώτησε μια νεαρή κοπέλα, γιατί έκλαιγε και του είπε ότι είχε κλαπεί ο κύκλος.
"Ω, μην ανησυχείτε," είπε ο μάντης, «έχει αποκρυφθεί από την άλλη πλευρά του λιβαδιού εκεί πέρα Το κορίτσι εδώ βρήκε τη μηχανή.
Ότι προέβλεψε τον 1ο και 20 παγκόσμιο πόλεμο όπως και τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο είναι η παρούσα συζήτηση.
Αυτό ήταν ένα σχόλιο για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο:
Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα υπάρχει ειρήνη σε κατοικημένα εδάφη: ένα θα ταξιδεύουν με ασφάλεια στον αέρα, την ξηρά,και στη θάλασσα με κύμα. Στη συνέχεια οι πόλεμοι  ξυπνούν εκ νέου.
Θα νομίζουν ότι έχουν δει τον ήλιο το βράδυ.Όταν θα βλέπουν το μισό γουρούνι-άνθρωπο.Μάσκα πιλότου -μάσκα αερίων στο δεύτερο πιλότο.             Θορύβους, αντιληπτό τραγούδι, μάχη,  αγωνίζονται στον ουρανό,  και κάποιος θα ακούσει ωμά κτήνη μιλάμε.Εβλεπε πράγματα     που δεν υπήρχαν στην εποχή του, έτσι ένας άνθρωπος σε μια μάσκα αερίων βλέπει μέσω ενός    γυαλιού,θα μπορούσε εύκολα να έχουν ένα πιλότο με μια μάσκα αερίων!Εδώ είναι μια ερμηνεία με τα «μάτια» των καιρών μας, κοντά στην άκρη της αντίληψης του - Tom Dennen.«Λόγω της νέας ευαισθησίας του δυτικού πολιτισμού, και λόγω του ποσοστού ταχείας μετατόπισης του φλοιού της    γης, και λόγω του συνδυασμού των πλανητών, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος "θα μπορούσε" να αποφευχθεί, ανάλογα με την ταχύτητα με την οποία εμφανίζονται τα συγκυριακά συμβάντα. Όπως      και για κάθε πολιτισμού, όταν συμβαίνουν φυσικές καταστροφές, αυτό είναι μια προεξέχουσα, από στρατιωτική κατάκτηση.
Κατά τη διάρκεια των προβλημάτων του WWWIII(3ου Παγκοσμίου πολέμου) εκεί θα είναι          μαζικές ναυτικές, αεροπορικές και στη γη μάχες. Τα εξαιρετικά-μυστικά όπλα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα προκαλέσουν σοκ και θα ζαλίσουν τον κόσμο.
Ο Αντίχριστος δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει βακτηριολογικό πόλεμο , καθώς και συμβατικό πόλεμο ,θα προκαλεί πείνα, φωτιά και πληγές. Ο αιτιολογικός οργανισμός θα είναι πιο ισχυρός από ποτέ και, ως εκ τούτου, όλο και περισσότερο θανατηφόρος.

Όταν στην Ευρώπη εμφανιστεί και αναλάβει ο Αντίχριστος, τα  πυρηνικά όπλα θα φέρουν τον όλεθρο όπως οι διακοπές  φωτισμού, και από αυτές θα προκύψει μια "γαλακτώδες      βροχή". Όπλα που σήμερα είναι πέρα από τη φαντασία μας θα σπέρνουν την καταστροφή άνευ προηγουμένου. Πτώματα θα κάνουν σκουπίδια το τοπίο. Η ίδια η γη θα έχει"κραυγή πόνου." Ο Αντίχριστος θα είναι τόσο φοβερός, φρικτός, και ισχυρός που οι κυβερνήτες των χωρών θα είναι εντελώς τρομοκρατημένοι    και δεν θα κάνουν τίποτα για να σταματήσει η φθορά του. Ολόκληρες δυναστείες θα διαγραφούν.

Πριν ο Αντίχριστος αναλάβει, ένα μέρος, με βροχή θα φέρει  το θάνατο και την καταστροφή έτσι ώστε αυτός να αδράξει την εξουσία χωρίς αντιρρήσεις. Θα ταξιδέψει μακριά από την κατοικία του, με τον τρόπο αυτό. Ορισμένα γεγγονότα αυτού   του ολέθρου θα κάνουν τα ειδεχθή γεγονότα των εκ των   προτέρων παγκοσμίων πολέμων να"μοιάζουν με παιχνιδάκι." Σε αντίθεση με τον Χίτλερ η"βροχή του αίματος," θα χρησιμοποιήσει μια «βροχή αίματος και γάλακτος
Πυρηνική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.Μια σημαντική πυρηνική σύγκρουση θα παρουσιαστεί στη Μέση Ανατολή. Ο επιτιθέμενος θα έχει σπάσει την υπόσχεση να                      μην χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στην εχθροπραξία.    Ναυτικοί στόλοι που βρίσκονται στην περιοχή από άλλες δυνάμεις θα είναι διασκορπισμένοι σε ερείπια από τη βία του                        κτυπήματος.Το Ραδιενεργό νέφος  θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τους ανθρώπους, τα ζώα, και τις καιρικές συνθήκες· και τα     ηφαίστεια θα μετατρέψουν το νερό του μέρους εκείνου του ωκεανού σε ένα λασπωμένο κόκκινο χρώμα. Εξαιτίας αυτού, φορείς θα εμφανίζονται σα να αιωρούνται στο αίμα. Λόγω          των εκρήξεων και η γη θα έχει αλλαγές, ποτάμια θα αλλάξουν    την πορεία τους, και το πολιτικό όριο θα
 επαναπροσδιορισθεί.Οι ΗΠΑ θα έχουν ένα δημοκρατικό   Πρόεδρο εκείνη τη στιγμή. Αυτός θα εμπλακεί στη σύγκρουση ώστε να προσπαθήσει να υποκινήσει την οικονομία από την   κρίση.
Μεσογειακή εκστρατεία και  μάχες στο Γιβραλτάρ.
Ο Αντίχριστος, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της     Μεσογείου, θα αναλάβει το Μονακό ως κρίσιμη στρατηγική  θέση για την πρόοδο προς την Ιταλία και τη Νότια Ευρώπη. Ο διάδοχος του Πρίγκιπα Ranier, προφανώς ένας από τους γιους      του, θα είναι φυλακισμένος μετά την εξαγορά ως εμπόδιο.
Σε μεσογειακή μάχη του Αντίχριστου, το Γιβραλτάρ θα διαδραματίσει βασικό ρόλο. Το γενικό κλειδί, αξιωματικός του Ναυτικού, θα πετύχει στην εξοικονόμηση του Γιβραλτάρ από δυνάμεις του Αντίχριστου αλλά θα  πεθαίνει αργότερα σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.:

Ο βράχος του Γιβραλτάρ, θα είναι μια στρατηγική θέση, καταλαμβάνεται και θα επαναληφθεί τρεις φορές από διάφορες δυνάμεις.
Πεζοναύτες, και ναυτική δύναμη θα αντιμετωπίσει ο    Αντίχριστος, όταν προσπαθήσει να εισβάλει στην Ελλάδα στην περιοχή της Κρήτης και της Θεσσαλίας, αλλά θα τον    αποκρούσουν και θα πρέπει να υποχωρήσει, πιθανώς στο Γιβραλτάρ. Στην πολύ άγρια και αιματηρή μάχη, ο Αντίχριστος θα πρέπει να μεταφέρει πολλά από τα στρατεύματά του σε ένα προμηθευτικό πλοίο, μετά από ένα πολεμικό πλοίο που   βυθίζεται αντίστοιχα.
Βόμβα στέλνει στη Νέα Υόρκη ο Αντίχριστος, η Γαλλία ανταποδίδει
Στον 3ο π.π, πολλές υπάρχουσες διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των Εθνών θα σπάσουν και θα ευθυγραμμιστούν. Αυτό που θα εξακολουθούν να κατέχουν, ωστόσο, είναι η συμμαχία μεταξύ Γαλλίας και ΗΠΑ Μια δύναμη που ευθυγραμμίζεται με τον Αντίχριστο θα στείλει μια βόμβα που αποσκοπεί στην πόλη της Νέας Υόρκης. Θα εντοπίσει και θα παρακολουθούνται όσο πλησιάζει. Το αμυντικό σύστημα των ΗΠΑ θα επικεντρωθεί πυρετωδώς στην εκτροπή ή να απενεργοποιήσει τη βόμβα, και οι ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση να προβούν σε αντίποινα. Ως απόδειξη της πίστης τους, οι Γάλλοι θα κληθούν να προβούν σε αντίποινα, που θα το κάνουν με αρκετές βόμβες και όπλα.
Η απάντηση θα είναι άμεση. Ο επικεφαλής του αμερικανικού στρατού θα χρησιμοποιήσει μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας  με το Γάλλο Στρατάρχη, που θα στείλουν αυτοκινούμενες    βόμβες με τις "γλώσσες της φωτιάς" κατά του επιτιθέμενου. Σε αυτόν τον πόλεμο, μερικές από τις βόμβες θα χτυπήσουν τη Νέα Υόρκη και μερικές  θα χρησιμοποιηθούν. Η βόμβα που αναφέρονται εδώ θα ενεργοποιηθεί πρόωρα κατά μήκος του flightpath, σωτηρία για την πόλη. Θα δαπανηθούν πολλές ανθρώπινες ζωές, όταν αεροπλάνα που πετούν γύρω από τη    βόμβα, θα προσπαθήσουν να την αποσπάσουν ή να  την  καταστρέψουν, αλλά θα ανατιναχτεί.                    
Βακτηριολογικός πόλεμος χτυπά τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.
Στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο θα είναι χτύπημα με μάστιγες από βακτηριολογικό πόλεμο, μια θανατηφόρα "bug," είτε βακτηριακή ή ιογενής ή κάποιο είδος παθογόνων οργανισμών. Θα απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα ,θα επηρεάσει τους πληθυσμούς της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου. Λόγω διαχωρισμού από τις διαφορετικές αρχικές γονιδιακές      δεξαμενές, αυθόρμητες μεταλλάξεις στους οργανισμούς θα επηρεάσουν δύο πληθυσμούς με διαφορετικούς τρόπους. Θα εμφανιστούν δύο διαφορετικές ασθένειες, ακόμα κι αν αυτό θα έχει προκληθεί από τον ίδιο οργανισμό.Ως αποτέλεσμα αυτής   της μάστιγας, οι μητροπολιτικές υποδομές θα καταρρεύσουν.Οι κάτοικοι της πόλης θα λιμοκτονούν μαζικά.Άνθρωποι θα    κάνουν  πλιάτσικο και επιδρομή στα καταστήματα, και οι στρατιώτες θα τους πυροβολούν. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να διανέμει τα υπόλοιπα τρόφιμα ομοιόμορφα, αλλά οι    άνθρωποι από τον πανικό θα καλέσουν τον Θεό για να τους απαλλάξει από τη δυστυχία τους.                                         Ο Αντίχριστος κατακτά την Ευρώπη.
Ο Αντίχριστος θα αναλάβει  την Ευρώπη και θα αρχίσει  το παιχνίδι με την ιδέα της εγκαθίδρυσης κάποιας μορφής  δυναστείας. Λόγω του υπόβαθρου, και εμμονή με δύναμη θα προσελκύσει  μία κυβερνών οικογενειακή γραμμή που μπορεί να έχει μια σημαντική επίδραση στη ροή της ιστορίας, χειραγωγώντας την κοινωνία για μακρύ χρονικό διάστημα, μέσα από την οικογενειακή γραμμή, πέρα από την επιρροή του σε ένα μεμονωμένο άτομο. Αλλά δεν θα υλοποιηθούν τα σχέδιά του γιατί αυτός θα ανατραπεί από τον Ogmios, και τα τερατουργήματα θα εξισορροπούνται με θετικές δυνάμεις της γης, σκηνοθεσία με μεγάλη ιδιοφυΐα.
Ο Αντίχριστος εισβάλλει στη Βρετανία.
Στην Ευρωπαϊκή εκστρατεία του, ο Αντίχριστος θα    προσπαθήσει να προσπεράσει τη Βρετανία, ιδιαίτερα για να καταλάβει τις ναυτικές δυνάμεις . Η Αγγλία θα αντισταθεί και αρχικά θα τον αποκρούσει  εκ των προτέρων, με υποστήριξη     από τις ΗΠΑ Ωστόσο, είναι πιθανό ότι ο Αντίχριστος θα υπερισχύσει της Αγγλίας, και τα πιο παθιασμένη μέλη του υποκόσμου θα φύγουν για την Ιρλανδία και τη Σκωτία. Ο Αντίχριστος δεν θα πετύχει να καταλάβει όλο το νησί. Βόρεια   η Αγγλία, η Σκωτία και η Ιρλανδία δεν θα υποκύψουν, ενδεχομένως, η συμβολή στην επανένωση της Ιρλανδίας να πολεμήσει τον Αντίχριστο. Πατριωτικό και πεισματάρικο Ιρλανδικό και Σκωτσέζικο πνεύμα θα παίξει ένα ευνοϊκό      ρόλο.
Ο βρετανός πρίγκηπας, μέλος του βασιλικού οίκου της Ελλάδος, θα είναι πρόθυμος να οδηγήσει τα στρατεύματά του στη μάχη   για την υπεράσπιση  τη δική του και τις γειτονικές χώρες που έχουν συνθήκη με τη μεγάλη Βρετανία. Αυτός θα αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του Αντίχριστου σε δύο σημαντικές ναυμαχίες και θα  νικηθεί σε μία. Αυτός θα πρέπει να υποχωρήσει σε     δυσμένεια.
Ωστόσο οι δυνάμεις που θα αντιμάχονται την κατάρα επειδή θα είναι ένας γενναίος μαχητής, και με άσκηση και μάχη θα έχει διασπάσει ορισμένους από τον Αντίχριστο με προσεκτικά τοποθετημένα σχέδια για την κατάκτηση της Ευρώπης. Ο άνθρωπος θα επιστρέψει στην Αγγλία, και ο πληθυσμός θα  τον καλωσορίσει σαν έναν ήρωα για την ανδρεία του, παρά την    ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου