Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Συναγερμός στις Αρχές Βρετανίας! Από τεράστιο κρατήρα που διαρκώς μεγαλώνει (βίντεο).


 Έντονη ανησυχία στους κατοίκους του Durham της Βρετανίας έχει προκαλέσει ένας τεράστιος κρατήρας που εμφανίστηκε από το πουθενά. Το βάθος της τρύπας δεν μπορεί να υπολογιστεί με γυμνό μάτι, ενώ το πλάτος της συνεχώς αυξάνεται λόγω της βροχής.      
 Το γεγονός μάλιστα ότι το άνοιγμά του κρατήρα, που φθάνει πλέον τα....
30 μέτρα, τριπλασιάστηκε μέσα σε μόλις δύο ημέρες, αλλά και ότι σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται ένα αγρόκτημα έχει κινητοποιήσει κατοίκους και Αρχές.  
 Πιστεύεται ότι υπεύθυνα για τη δημιουργία του κρατήρα είναι δύο ορυχεία που λειτουργούν κάτω από το έδαφος της περιοχής. 
 «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και όχι μόνο για τους ανθρώπους. Αν κάποιο ζώο μας πέσει μέσα δεν θα το ξαναβρούμε», τονίζει κάτοικος της περιοχής, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.  «Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε ισχυρές βροχοπτώσεις και η ανησυχία μας είναι πλέον πολύ μεγάλη» προσέθεσε.  
 Σημειώνεται ότι είναι ο τέταρτος κατά σειρά κρατήρας μεγάλων διαστάσεων που εμφανίζεται από το... πουθενά: Τον Ιούλιο οι γεωλόγοι εντόπισαν στη Σιβηρία τρεις τεράστιους κρατήρες που εμφανίστηκαν πρόσφατα, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος έχει διάμετρο 70 μέτρα.   70 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου