Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Καθηλωτική 160 ετών μυστική προφητεία αποκαλύφτηκε (νέο βίντεο)

ΣΧΟΛΙΟ : Προφητείες όλοι έχουμε διαβάσει ,είτε προέρχονται από τον Χριστιανισμό,είτε από τον Μουσουλμανικό χώρο(Φατίχ),αλλά και διάφορες άλλες.Εδώ το Αμερικάνικο δημοσίευμα αναφέρεται σε μια Ινδιάνικη προφητεία 160 ετών που δημοσιοποιήθηκε πριν 2 μέρες.,μαζί με βίντεο. Ένας παγκόσμιος ηγέτης  από το πρώτο έθνος και επικεφαλής  Ινδιάνος σχετίζεται άμεσα με την πιο σημαντική προφητεία από το λευκό βουβάλι προφητεία,και επέλεξε αυτή την εβδομάδα να αποκαλύψει στο κοινό αυτό που ξέρει .


Στις 27 Αυγούστου στις 12:50 π.μ. ο αδελφός Phil Lane ο νεώτερος παρέχει το ακόλουθο βίντεο και   το κείμενο από τις προφητείας που έχουν διατηρηθεί εντός του Magaska Ptesan Wicoti, Hinhan Wicasa Oyate για πάνω από 160 χρόνια.

"Ο πατέρας μου ονομάστηκε Mato Gi, καφέ αρκούδα, από τον παππού Tipi Sapa, μαύρο Lodge μετά   ο αδελφός του, Mato Gi,  οδήγησε το  άλογο, νύχια του αετού, και έσφαξαν το λευκό βουβάλι          ταύρο,που προφήτευσε," εξηγεί ο αδελφός Phil. Tipi Sapa,ο   Philip Deloria έλαβε το όνομά του από    τον πατέρα του, Hinhan Wicasa, άνθρωπος- κουκουβάγια, μετά από μια ζωή που αλλάζει το Wicasa Hinhan όραμα που έλαβε ως νεαρός άνδρας 17 ετών, στην ιατρική Butte, κοντά εκεί που είναι τώρα το Pierre, στη νότια Dakota.Ο θείος μου αμπέλος Deloria ο νεώτερος περιγράφει αυτό το όραμα, λεπτομερώς, στο βιβλίο του, τραγουδώντας για το  A πνεύμα

Ο Αδελφός Phil όταν μεγάλωσε άκουσε την προφητεία.

«Ο παππούς μου άμπελος Deloria Sr, και ο Wilfred Cadotte, ο θείος μου, είπαν συχνά αυτή την προφητεία, καθώς και ο πατέρας μου, Mato G δήλωσε αυτή την εβδομάδα. «Άκουσα τον πατέρα      μου να μιλάει επανειλημμένα σχετικά με αυτή την προφητεία με το πρεσβύτερο αδελφό Henry Στικταετό, και άλλοι όταν επισκεφτήκαμε το Ihanktowan έδαφος , όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αδελφός Phil έχει το λόγο και την επιλογή αυτή τη φορά να αποκαλύψει αυτή τη στιγμή τι γνωρίζει σχετικά με την προφητεία.


«Περιέργως, 14 χρονών ο γιος μου πήρε το όνομα Mato Gi από τον παππού του πριν πεθάνει το 2004. Αποδεικνύεται η τελευταία γενιά των Oyate μας, που φέρει το όνομα, Mato Gi, γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 2000, πριν την άσπρη μέρα του βούβαλου που ανακηρύχθηκε να είναι στις  27 Αυγούστου.
«Γι αυτό το λόγο αποφάσισα να μοιραστώ την προφητεία από το λευκό βουβάλι σήμερα, 27    Αυγούστου 2014. Ο χρόνος για την εκπλήρωση αυτής της προφητείας από το ιερό  λευκό βουβάλι είναι τώρα!

Ο θείος μου άμπελος Deloria ο νεώτερος αναφέρει εν συντομία αυτή την ιστορία από την προφητεία  με το λευκό βουβάλι του Magaska Ptesan Wicoti, Hinhan Wicasa Oyate, Ikanktonwan Oceti Sakowin     στο βιβλίο του," τραγουδώντας για το πνεύμα."Πολλοί συγγενείς είναι οι άμεσοι φορείς από τις υποσχέσεις για την ιερή αυτή  προφητεία που εκπληρώθηκε στη Mato γη», το άλογο Bay, αετός νύχια μέσα από την πνευματική κατάρτιση και καθοδήγηση του Hinhan Wicasa!

κληρονομική Chieftainship Hinhan Wicasa δόθηκε γενετικά  στον Tipi Sapa."Tipi Sapa.”

http://beforeitsnews.com/alternative/2014/08/riveting-160-yr-secret-prophecy-revealed-new-video-3020102.html  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου