Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Τρομακτική ανακάλυψη στο εσωτερικό της γης θα μπορούσε να σημαίνει καταστροφή! Αυξημένοι σεισμοί, παράξενοι θόρυβοι, καταβόθρες και συνδεδεμένα περισσότερα φαινόμενα! (Συγκλονιστικό βίντεο)

.Σειρά από φράγματα που εξετάζονται σε όλο τον κόσμο-καταβόθρες  και το γκρέμισμα των      ανθρώπων και των αντικειμένων βαθιά μέσα — νεκρά ζώα που πέφτουν από τον ουρανό- και περισσότερα! Αλλά τι έχουν όλα αυτά από κοινού; Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και μάθετε! Η απάντηση θα τρομάξει την «κόλαση» από σας! Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε και να σοβαρευτούμε!Επίσης είμαι παροχή με «άλλα» βίντεο για σας. Παρακαλώ, πάρτε αυτό πολύ σοβαρά... προσέξτε, προσεύχονται, και είναι έτοιμα!  Αυξημένοι σεισμοί, παράξενοι θόρυβοι και καταβόθρες: Μυστικά    στο εσωτερικό της γης.


Περισσότεροί σεισμοί, περισσότερες τρύπες  και παράξενοι θορύβοι που ακούστηκαν  σε όλο τον κόσμο...Η  Linda Moulton Howe εξηγεί μια τρομακτική ανακάλυψη που θα μπορούσε να σημαίνει καταστροφή! (Από το Youtube κανάλι).Μεγάλοι ΣΕΙΣΜΟΊ, αύξηση σε ΑΡΙΘΜΟΎΣ ΡΕΚΌΡ-οι  μεγάλοι σεισμοί έχουν ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΊ το 2014.

 Αγνωστα στοιχεία με παράξενους θορύβους από ραδιο έκθεση  της Linda Moulton Howe, τον Ιούνιο  του 2014.

 Περίεργοι ήχοι  καταγεγραμμένοι από τον ουρανό στο CAMBRIDGE ΟΝΤΆΡΙΟ-- Ιούλιος 22- 2014

 

Περίεργοι ήχοι, 2014, Ουγγαρία. 

 Καταβόθρες σε όλο τον κόσμο με περίεργους ήχους.

 Κόκκινα Φεγγάρια και αύξηση σεισμών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου