Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Διασωληνωμένοι και σε καταστολή οι τέσσερις που "λούστηκαν" με ποτάσα.

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένοι και σε καταστολή νοσηλεύονται στις ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου οι τέσσερις που τραυματίστηκαν σοβαρά, χθες, στο Οινοποιείο της ΕΑΣΗ στην Αυγενική, όταν λάστιχο "έσκασε" και τους "έλουσε" με καυστική ποτάσα.
Διασωληνωμένοι και σε καταστολή οι τέσσερις που
 Σοβαρότερη όλων κρίνεται η κατάσταση του 38χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, έχοντας υποστεί χημικά εγκαύματα της τάξης του 40-45% σε όλο το σώμα του.


Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση του 41χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με πολλαπλά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, ενώ κρίσιμη αλλά σταθερή εκτιμάται η κατάσταση του 46χρονου που νοσηλεύεται επίσης.

Πιο ελαφριά εγκαύματα από όλους έχει υποστεί ο 31χρονος που φέρει επίσης εγκαύματα αλλά της τάξης του 30%, σε όλη την επιφάνεια του σώματος.

Ωστόσο τα νοσοκομεία είναι σε ετοιμότητα, ώστε, εφόσον χρειαστεί, κάποιος ή κάποιοι να μεταφερθούν σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων στην Αθήνα.          http://www.cretalive.gr/crete/view/diaswlhnwmenoi-kai-se-katastolh-oi-tesseris-pou-lousthkan-me-potasa/187443

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου