Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Εμπειρογνώμονας: «Επίκειται» απειλή για τις ΗΠΑ από τους Τζιχανιστές της ΙΣΙΣ;

Οι τρομοκράτες πόζαραν την "επικείμενη" απειλή στο ηλεκτρικό δίκτυο των ΗΠΑ με την ικανότητα να συντονίσουν μια καταστροφική επίθεση εναντίον του έθνους μας στην υποδομή, προειδοποίησε   η κορυφαία εσωτερική ασφάλεια και ο εμπειρογνώμονας σε μια ραδιο συνέντευξη την Κυριακή.Ο Δρ Peter , ένας πρώην αξιωματικός της CIA, είναι εκτελεστικός διευθυντής της ειδικής ομάδας σε εθνικό επίπεδο και στην εσωτερική ασφάλεια και διευθυντής στο ΗΠΑ πυρηνικό Φόρουμ  Dr. Peter Pry
    στρατηγικής, και μετέχει στις συμβουλευτικές επιτροπές του Κογκρέσου. Υπηρέτησε, επίσης, από  το Κογκρέσο στην Επιτροπή EMP, στην Επιτροπή στρατηγικής στάσης, και στη Βουλευτική Επιτροπή ενόπλων δυνάμεων.


«Υπάρχει μια επικείμενη απειλή από την ISIS στο εθνικό ηλεκτρικό δίκτυο και όχι μόνο, σε μια ενιαία πόλη των ΗΠΑ, είπε ο Πήτερ.
america-at-night-power-grid-lights-map-600
Ο Πήτερ μίλησε με τον  "Aaron Klein στο ραδιόφωνο" στη Νέα Υόρκη.

Περιγράφοντας την απειλή,  υπενθύμισε την διαρρεσμένη Ομοσπονδιακή Ρυθμιστική Επιτροπή ενέργειας των ΗΠΑ σε έκθεση που διέρρευσε τον περασμένο Μάρτιο, που συντονίζει τις  τρομοκρατικές επιθέσεις σε μόλις εννέα από τους 55.000 υποσταθμούς ηλεκτρικού ρεύματος του έθνους και θα μπορούσε να προκαλέσει διακοπές ρεύματος έως και 18 μήνες.

Μια τέτοια επίθεση θα αντικατόπτριζε τις καταστροφικές συνέπειες από ένα ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP) επίθεση, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε πυρηνική συσκευή ή σύστημα παράδοσης.Η επιτροπή  του Κογκρέσου για το EMP προηγουμένως εκτίμησε ότι εντός 12 μηνών από τη διακοπή ρεύματος σε εθνικό επίπεδο, πάνω από το 90 τοις εκατό του ΗΠΑ πληθυσμού θα μπορούσε  ενδεχομένως να πεθάνει από τη νόσο, έλλειψη τροφίμων, πόρους και μεγαλύτερη κοινωνική      ανάλυση.

Μιλώντας σε ακροατήριο του Klein, ο Πήτερ επισήμανε ειδικά  τη δυνατότητα της ΊΣΙΔΑΣ για   πρόσληψη από το Μεξικό εξτρεμιστών, όπως το καρτέλ ναρκωτικών Ιπποτών του ναού, η οποία πέρυσι με επιτυχία  χρησιμοποίησε όπλα και βόμβες μολότοφ για να επιτεθεί  σε πολλούς Μεξικανικούς σταθμούς, αφήνοντας 11 πόλεις χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

«Τώρα αυτά τα παιδιά είναι ακριβώς απέναντι από το νότιο σύνορό μας δήλωσε ο Πήτερ.

Ο Πήτερ συνέχισε: «αυτό σημαίνει ότι η ISIS δεν χρειάζεται πραγματικά να έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες  με τα διαβατήρια των ΗΠΑ. Ξέρετε, ο Ομπάμα πάντα μιλά για το πώς πήρε ένα τηλέφωνο. Λοιπόν, η ISIS έχει πάρει τηλέφωνο, πάρα πολύ. Όλα αυτά που έχετε να κάνετε είναι επαφή των   Ναϊτών Ιπποτών, αυτά τα παιδιά με 10 εκατομμύρια δολάρια, θέλω να πω θα κάνουν τα πάντα για τα χρήματα. Και να πούμε, «Hey, πάμε στα ανοικτά  σύνορα των ΗΠΑ και να ρίξουμε το ηλεκτρικό    δίκτυο,στην Αριζόνα, το Νέο Μεξικό, ή τη Μινεσότα ή τη Νέα Υόρκη. Ή σε ολόκληρο το έθνος.» "

Ο Πήτερ υπέθεσε ότι μια τέτοια επίθεση, σχετικά με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ,   «δεν θα ήταν δύσκολο για αυτούς

"Υπάρχουν... ανοιχτοί υπολογιστές- μοντέλα όπου μπορείτε να υπολογίσετε ποια είναι οι εννέα     κρίσιμοι ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ όπου αν γίνει η επίθεση θα πέσει κάτω όλη η εθνική δύναμη είπε.

«Έτσι, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οργανωθεί. Θα μπορούσε να συμβεί αύριο. Θα μπορούσε να   συμβεί την επόμενη εβδομάδα.»Ο Πήτερ επεσήμανε ότι οι σύμμαχοι στην Αλ Κάιντα τον περασμένο Ιούνιο έκαναν επίθεση στα  ηλεκτροφόρα καλώδια στην Υεμένη, που άφησε χωρίς δύναμη        ολόκληρο το έθνος για μια ημέρα.

Πήρε το ζήτημα, με μια δήλωση την περασμένη εβδομάδα ,από τον πρώην υποδιευθυντή της  CIA Mike Morell, που είπε θα έπαιρνε στην ISIS δύο με τρία χρόνια για να αναπτύξει την ικανότητα να   διεξάγει μια επίθεση-στυλ-11ης Σεπτεμβρίου.

Ο Morell δήλωσε ότι "μακροπρόθεσμα-δύο και μισή, τρία χρόνια πρέπει να ανησυχείτε για μια επίθεση  9/11-στυλ από την ISIS."

Πήτερ : "δεν νομίζω ότι αυτό είναι αλήθεια, σε όλα. Ξέρετε, επειδή μπορούν να προσλάβουν αυτές τις εγκληματικές συμμορίες που είναι στα νότια συνορά μας. ««Οι εγκληματικές συμμορίες που είναι     ήδη παρόντες εδώ

«Έχουμε επίσης μουσουλμανικούς τρομοκρατικούς πυρήνες ήδη σε αυτή τη χώρα που θα ήταν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για τα χρήματα και είναι πολύ εύκολο να επιτεθούν  στο ηλεκτρικό δίκτυο, πρόσθεσε.

Εξετάζω επίσης προειδοποιήσεις των Εθνών, των απατεώνων, όπως το Ιράν και η Βόρεια Κορέα, που  περνώντας την ISIS ,με μια πυρηνική συσκευή και σύστημα παράδοσης, όπως έναν πύραυλο SCUD, να ξεκινήσουν μια πραγματική επίθεση EMP.    http://www.wnd.com/2014/08/expert-imminent-isis-threat-to-u-s-power-grid/   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WND : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου