Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Επιθέσεις στη γέφυρα του Λονδίνου: Ποιος γνώριζε, ποιός ωφελήθηκε περισσότερο;

Το Λονδίνο γίνεται για άλλη μια φορά  στόχος ενός υποτιθέμενου τρομοκρατικού γεγονότος. Αυτή τη φορά, ειπώθηκε ότι πολλαπλές επιθέσεις έχουν συμβεί ταυτόχρονα, συμβαίνει λιγότερο από δύο εβδομάδες, μετά από τα γνωστά γεγγονότα στην αρένα του Μάντσεστερ. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν οι τελευταίες επιθέσεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και στην περιοχή Borough Market θα αποδειχθούν επίσης έργο των γνωστών τρομοκρατών -λύκων που παρακολουθούνται από τη βρετανική ασφάλεια.
Controlled-Explosion-Screenshot


RT News ρεπορτάζ:"Η αστυνομία του Λονδίνου επιβεβαιώνει ότι αντιμετωπίζουν τρία" περιστατικά "στο κέντρο της πόλης, το βράδυ του Σαββάτου: σύγκρουση οχημάτων με πεζούς στη γέφυρα του Λονδίνου, ανέφερε επίθεση στην περιοχή Borough Market και ένα τρίτο συμβάν στην Vauxhall.

* UPDATE * - Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Met Police Cressida Dick, 7 άνθρωποι είναι νεκροί και 3 υπόπτοι έχουν σκοτωθεί από την αστυνομία. Σύμφωνα με πρόωρες εκθέσεις, αυτό ήταν μια «τριπλή τρομοκρατική επίθεση» στο Λονδίνο, αλλά νέες εκθέσεις τροποποίησαν τις αρχικές εκθέσεις. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης από το Telegraph του Ηνωμένου Βασιλείου .LONDON-BRIDGE-ATTACK-21WIRE-SLIDER-SH-4
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
Τι κρύβεται πίσω από αυτή την τελευταία τραγωδία τρομοκρατίας;
Οι νέες επιθέσεις του Λονδίνου, έρχονται στις γενικές εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2017 στις 8 Ιουνίου,Το Reuters αναφέρει τις τελευταίες λεπτομέρειες των εκλογών μετά από ακόμη ένα τρομοκρατικό επεισόδιο:
"Οι συντηρητικοί της βρετανίδας πρωθυπουργού Theresa May έχουν μόνο 1% περισσότερο σε σχέση με το Εργατικό Κόμμα της αντιπολίτευσης, πριν από τις εκλογές της 8ης Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Survation, που διεξάγεται για την εφημερίδα Mail on Sunday.
Η δημοσκόπηση έδειξε ότι η Τερέζα Μέι  έχει πέσει απότομα από ένα προβάδισμα 12 ποσοστιαίων μονάδων στην προηγούμενη ψηφοφορία του Survation που δημοσιεύθηκε στις 21 Μαΐου.
Η ξαφνική αυτή τρομοκρατική επίθεση θα δώσει στο Συντηρητικό Κόμμα μια άνοδο στις κάλπες μόνο λίγες ημέρες πριν από τις Γενικές Εκλογές;
Όπως αποδεικνύεται, σήμερα το πρωί η πρωθυπουργός Theresa May ανακοίνωσε ότι για άλλη μια φορά, η εθνική εκστρατεία της Γενικής Εκλογής έχει ανασταλεί. Μπορεί να κάνει την ίδια ακριβώς ανακοίνωση, αμέσως μετά τη βομβιστική επίθεση του Μάντσεστερ, πριν από δύο εβδομάδες. 
http://21stcenturywire.com/2017/06/03/london-attacks-who-knew-who-benefits-the-most/
ΑΠΟΔΟΣΗ AΠΟ ΤΟ 21th CENTURY WIRE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.