Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Πολεμικό Ημερολόγιο …τα πράγματα είναι απλά …

Αυτός ο πολιτισμός της χεστρας απέτυχε στο έργο του …!
Είναι ανίκανος να ταΐσει τα όντα που συμμετέχουν ενεργά στην ύπαρξη του !
Εμείς παραδώσαμε την φυσική μας επιλογή , την Ελευθερία των πράξεων μας με αντάλλαγμα να τηρούμε νόμους και κανόνες που θα φρόντιζαν για την επιβίωση μας και την εξέλιξη μας !
Αυτό σήμερα δεν είναι εφικτό…Μάλλον αυτό δεν έγινε ποτέ εφικτό για όλους τους ελεύθερους ανθρώπους!

Αν πεινάς είναι απόλυτο δικαίωμα σου να κάνεις τα πάντα για να φας , για να επιβιώσεις και αυτός ο φυσικός νόμος είναι ο πιο ισχυρός πάνω στην γη ! Κανένα κωλόχαρτο και καμία υπογραφή δεν μπορεί να νικήσει το δικαίωμα του ανθρώπου προς την επιβίωση !!
Σήμερα αυτός ο πολιτισμός της χεστρας αδυνατεί να θρέψει αυτούς που αφιέρωσαν την Ζωή τους στον να τον υπερασπίζουν ….οι παππούδες τρώνε κάθε μέρα μανέστρα για να μπορέσουν να πάρουν και τα φάρμακα τους και να πληρώσουν και το ρεύμα!
Αυτοί οι άνθρωποι μετά από την προσφορα τους στον πολιτισμό της χεστρας καταδικάστηκαν σε κατά οίκο κράτηση με συσσίτιο κατοχής !!
Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει κάνει λάθος , δεν έχει κάνει έγκλημα δεν έχει παραβεί κάποιο νόμο για 70 χρόνια και εσύ τον καταπιέσεις στην Ελευθερία του και στην επιβίωση του τότε μαθηματικά τον εκτελεις …τον στέλνεις στον θάνατο είτε από λάθος διατροφή λόγο ηλικίας είτε από κατάθλιψη ειτε από άδικο…. δολοφονουμε τους συνανθρώπους και γονείς μας ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !
Και είμαστε όλοι μας αμέτοχοι ….ανεύθυνοι ..φοβισμένοι …!
Αυτός ο πολιτισμος της χεστρας είναι ικανός και δυνατός επειδή εμείς συνεχίζουμε να ακολουθούμε νόμους και κανόνες που με τελειότητα σήμερα αποδείχτηκαν ανεπαρκείς να τηρήσουν τα συμβόλαια μεταξύ ανθρώπου και κοινωνίας !
Όταν πεινάς θα πας να κυνηγήσεις ακόμα και αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε νόμος που το απαγορεύει , θα πας να ψαρέψεις ακόμα και αν ο βασιλιάς σε απειλει με κρεμάλα …γιατί είναι το απόλυτο δικαίωμα σου !!
Είσαι ΠΡΩΤΑ από όλα φυσικό ον , ζωντανός οργανισμός ..και μετά είσαι η ταμπέλα που σου έχουν φορέσει ..είτε σε λένε πολίτη ,είτε στρατιώτη , είτε πιστό …είτε είτε είτε ….ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ !
Νομίζεις ότι δεν είσαι δυνατός ….ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι δεν είσαι δυνατός γιατί μέσα στην καρδιά σου και στο μυαλό σου έχουν κυριαρχήσει τα χαρτιά και οι υπογραφές οι νόμοι και οι κανόνες … σου έγινε πλύση εγκεφαλου για να ξεχάσεις την ψυχή και το δικαίωμα !
Την στιγμή που θα αποφασίσω να διεκδικήσω το φυσικό μου δικαίωμα να είμαι ελεύθερος και ζωντανός το σύστημα την τρεμει …γιατί τότε δεν μπορεί να αμυνθεί …!
Αυτό το έκτρωμα που ονομάζουμε πολιτισμός καλώς η κακός σήμερα έχει μαζί του αυτούς που θέλουν να υπηρετήσουν δουλικά το άδικο και το φαίνεσθαι …Από την άλλη όμως υπάρχουν πια πολλοί που κατανόησαν πλέον ότι βρίσκονται σε μια εικονική φυλακή και ότι οι νόμοι και οι κανόνες δεν υπάρχουν για να δημιουργήσουν ασφάλεια και εξέλιξη αλλά για να μην μπορείς να πλησιάσεις τους αληθινούς εγκληματίες …για να μην τους πάρεις κομμάτι από την πιτα !!
Αυτή η αφυπνισμενη ομάδα καθημερινά ογκωνει , αυτή η ομάδα έχει κατανοήσει ότι στο φαίνεσθαι του πολιτισμού δεν μπορείς να κάνεις κάτι και πλέον έχουν περάσει έτσι πως πρέπει στην κρυφή μεριά του κόσμου!
Είναι νομοτέλεια να συγκρουστούν κάποια στιγμή οι δυνάμεις αυτές…οι δούλοι – βολεμένοι – φοβισμένοι για το ξεροκόμματο και οι ελεύθεροι που θυμήθηκαν ποιοι είναι και τι δικαιώματα έχουν πάνω σε μια γη που δεν ανήκει σε κανένα πούστη τραπεζιτη !
Είναι έσχατων έγκλημα να κλείνουμε τα μάτια όταν ο διπλανός μας δεν τρέφεται σωστά , ένα έγκλημα που θα στιγματίσει για πάντα την ιστορία του γένους , ένα έγκλημα που θα το κουβαλάνε αιώνες οι απόγονοι μας , αυτή η απαράδεκτη αδιαφορία για τον συνάνθρωπο μας πλανητικά που μας χαρακτήριζε σαν την γενιά για τα επόμενα πειράματα … που τώρα λουζόμαστε !
Μην ονομασεις κανέναν ξανά άνθρωπο αν συνεχίζει αυτό το μπουρδέλο ο πλανήτης να ταΐζει το 20% και το 80% να πεθαίνει η να ζει με ένα φλιτζάνι ρύζι ! Μην ξαναμιλήσεις ποτέ για ήθος , ανδρεία , δίκαιο , πατρίδα , αν δεν θεωρείς ότι ο πλανήτης θα έπρεπε να καεί τώρα ολόκληρος από τους πεινασμένους τη γης !!
Περιμένεις ένα ηγέτη λες για να ξεκινήσεις την αντίσταση σου …περιμένεις έναν ηγέτη όταν όλη σου την Ζωή τους «αρχηγούς» και τους «ηγέτες» στους προμοταρε και προωθούσε το ίδιο το σύστημα φυλακή !!
Όταν παραμένεις ο ίδιος σε όλα , στο τι θα δεχθείς , τι θα ακούσεις , σε τι θα κάνεις αποδοχή και από ποιον θα αποδεχτείς την πληροφορία …πως στο διάολο θες να έρθει ο ηγέτης ; Ο μπροστάρης στα σκατά που ψάχνεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ!!
Θυμήσου τα δικαιώματα σου αλλά όχι μέσα από νόμους και επιστήμες δικές τους ..αλλά μέσα από την καρδιά σου … τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου επιτέλους … θύμωσε με το άδικο της γης … αγριέψε με αυτούς που το υπηρετούν …!
Κανένα χρήμα , κανένα συμβόλαιο , κανένας νόμος δεν μπορεί να αποφασίζει για το αν ζήσεις η πεθάνεις …και αν έχει έρθει η ώρα που κάποιοι αποφασίζουν να μας πεθάνουν με τα χαρτιά τότε είναι δικαίωμα και εντολή να τους πεθάνουμε εμείς …ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ …!
Πρέπει να σταματήσουμε την δολοφονία των συνανθρώπων μας αυτή την στιγμή …πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας … πρέπει να θυμηθούμε ότι είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ …..!
ΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ …..

Stranger…
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.