Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Η δοκιμή ICBM της Ν. Κορέας ξεκινάει «όχι πολύ μακριά», θα αντιμετωπίσει την «εχθρική πολιτική» των αμερικανικών κρατικών μέσων ενημέρωσης.

Η B. Κορέα υπογράμμισε ότι ενδέχεται να δοκιμάσει ένα ICBM στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι ο πυραύλος θα βοηθήσει την Πιονγιάνγκ να αντιμετωπίσει την «εχθρική πολιτική» των ΗΠΑ, καθώς η Ουάσιγκτον ποτέ «δεν τόλμησε να πάει στον πόλεμο με μια χώρα που κατέχει Πυρηνικά όπλα ή ICBM. "N. Korea’s ICBM test launch ‘not far away,’ will tackle ‘hostile policy’ of US – state media
"Η σειρά των πρόσφατων στρατηγικών δοκιμών όπλων, δείχνει ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από τη δοκιμή-πυροδότηση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου", ανέφερε η επίσημη εφημερίδα της Βόρειας Κορέας, Rodong Sinmun, σύμφωνα με τα νοτιοκορεατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το έγγραφο της Πιονγκγιάνγκ, η μεγάλη επιτυχία της δοκιμής-πυροδότησης ενός ICBM (διηπειρωτικό βαλλιστικό βλήμα) "θα σηματοδοτήσει μια ιστορική στιγμή της κρίσης στην αποτυχία της αμερικανικής εχθρικής πολιτικής."
https://www.rt.com/news/391865-north-korea-icbm-test/
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.