Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΝΑ “ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΣΟΥΡΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΕΙΧΑΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΓΜΑ!(ΕΙΚΟΝΕΣ)

ko

ΣΗΜΕΡΑ KAI ΩPA 12.30 ΣTON 10 OPOΦO TOY A.M.A. (Λ. AΛEΞANΔPAΣ 173) AΠO TON ΔIEYΘYNTH THΣ ΔIEYΘYNΣHΣ AΣΦAΛEIAΣ ATTIKHΣ, YΠOΣTPATHΓO XPHΣTO ΠAΠAZAΦEIPH KAI TON EKΠPOΣΩΠO TYΠOY THΣ EΛ.AΣ., A/Y ΘEOΔΩPO XPONOΠOYΛO
ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI Η ΠAPOYΣIAΣH ΤΗΣ YΠOΘEΣHΣ EΞAPΘPΩΣHΣ ΠOΛYMEΛOYΣ EΓKΛHMATIKHΣ OPΓANΩΣHΣ ΠOY ΔPAΣTHPIOΠOIOYNTAN ΣTHN EIΣAΓΩΓH-METAΦOPA KAI ΔIAKINHΣH MEΓAΛΩN ΠOΣOTHTΩN NAPKΩTIKΩN KAI ΣTHN ΠAPANOMH ΔIAKINHΣH METANAΣTΩN KAΘΩΣ KAI AΛΛΩN ΠEPIΠTΩΣEΩN EΞIXNIAΣEΩN ΛHΣTEIΩN, KΛOΠΩN KAI ΔIAPPHΞEΩN.
Κ1
Κ2
Κ3
Κ4
Με πολύ κόσμο συγκεντρωμένο έξω από το ΑΤ Κω πραγματοποιήθηκε απόψε η μεταγωγή των 37 συλληφθέντων από Κω (16 Έλληνες και 21 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων 3 γυναίκες αλλοδαπές) με λεωφορείο από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο λιμάνι Κω και στην συνέχεια για Πειραιά με το πλοίο της γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία οι 37 κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης (μηδενός εξαιρουμένου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές) θα κριθούν προφυλακιστέοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Τους τελευταίους μήνες, οι αστυνομικοί κατέγραφαν όλες τις συνομιλίες των μελών του κυκλώματος, ενώ υπήρχε και φυσική παρακολούθηση (ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι γονείς με τα παιδιά τους κι ένα αντρόγυνο).
Έχουν κατασχεθεί συνολικά 50 κιλά χασίς, ποσότητες κοκαΐνης, 20.000 ευρώ, όπλα και πυρομαχικά.
makeleio.gr

Μεταφέρονται στην Αθήνα οι συλληφθέντες. Συλλήψεις για ναρκωτικά, λαθρομετανάστευση και όχι μόνο.Ανακοίνωση Αστυνομίας.

Τελευταία ενημέρωση- Με τη συνοδεία δεκάδων αστυνομικών αλλά και οχημάτων (ακόμα και κλούβα των Ματ χρησιμοποιήθηκε) έφυγαν με το καράβι σήμερα το απόγευμα (20:30 6/6/17) οι συλληφθέντες. Η εικόνα ήταν πρωτόγνωρη για το νησί αφού είχε διακοπεί η κυκλοφορία με δεκάδες αστυνομικούς να έχουν κλείσει το δρόμο μπροστά από το αστυνομικό τμήμα. 

6/06/200177 8.58 π.μ.ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ EYPEIAΣ KΛIMAKAΣ AΣTYNOMIKH EΠIXEIPHΣH


ΑΠO TIΣ ΠPΩTEΣ ΠPΩINEΣ ΩPEΣ ΤΗΣ 5-6-2017 BPIΣKETAI ΣE EΞEΛIΞH EYPEIAΣ KΛIMAKAΣ AΣTYNOMIKH EΠIXEIPHΣH THΣ ΔIEYΘYNΣHΣ AΣΦAΛEIAΣ ATTIKHΣ ΣE ΔIAΦOPEΣ ΠEPIOXEΣ THΣ ATTIKHΣ, KOPINΘIAΣ KAI TH NHΣO KΩ ΓIA THN EΞAPΘPΩΣH ΠOΛYMEΛOYΣ EΓKΛHMATIKHΣ OPΓANΩΣHΣ ΠOY ΔPAΣTHPIOΠOIOYNTAN ΣTHN EIΣAΓΩΓH-METAΦOPA KAI ΔIAKINHΣH MEΓAΛΩN ΠOΣOTHTΩN NAPKΩTIKΩN KAΘΩΣ KAI ΣTHN ΠAPANOMH ΔIAKINHΣH METANAΣTΩN.AΠO TIΣ MEXPI TΩPA EPEYNEΣ EXOYN ΣYΛΛHΦΘEI ΠEPIΣΣOTEPA AΠO 35 MEΛH THΣ OPΓANΩΣHΣ,AΛΛOΔAΠOI KAI HMEΔAΠOI KAI EXOYN KATAΣXEΘEI ΣHMANTIKEΣ ΠOΣOTHTEΣ NAPKΩTIKΩN KAΘΩΣ KAI OΠΛA KAI ΠYPOMAXIKA ΣE ATTIKH KAI KΩ.OI EPEYNEΣ ΣYNEXIZONTAI KAI META THN OΛOKΛHPΩΣH TOYΣ ΘA AKOΛOYΘHΣEI NEOTEPH ENHMEPΩΣH.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Εισαγγελέας Οργανωμένου εγκλήματος στο νησί.
Σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Οι συλλήψεις δεν αφορούν μόνο διακίνηση ναρκωτικών.
3 κλιμάκια της Αστυνομίας από το τμήμα Ηθών, της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, αλλά και Ναρκωτικών, στην Κω.
Δεκάδες συλλήψεις στο νησί μας ντόπιων αλλά και αλλοδαπών (πληροφορίες αναφέρουν γύρω στα 35 άτομα). Έρευνες σε οικίες και καταστήματα.
Πρόκειται για επιχείρηση της αστυνομίας που έχει ξεκινήσει από την Αθήνα.
Κατασχέθηκαν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών και μετά από απομαγνητοφώνηση συνομιλιών προχώρησαν σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κω, όπου πήραν μέρος δεκάδες αστυνομικοί. Εκτός όμως από τις συλλήψεις για ναρκωτικά έχουν γίνει συλλήψεις ντόπιων και για θέματα που αφορούν λαθρομετανάστευση και μαστροπεία.
Τα κλιμάκια των αστυνομικών έφτασαν με καράβι αλλά και αεροπλάνο και με συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν ταυτόχρονα σε δεκάδες συλλήψεις, με την πόλη της Κω να έχει γεμίσει με δεκάδες μυστικούς αστυνομικούς αλλά και άνδρες της ασφάλειας.
Εκτός από οχήματα που μετέφερε η αστυνομία από την Αθήνα, χρησιμοποιήθηκαν και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι έξω από οικίες και επιχειρήσεις και με το παρουσιάζονταν τα πρόσωπα που αναζητούσαν προχωρούσαν στην σύλληψή τους.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι κατηγορούμενοι θα μπορούν από αύριο το πρωί να έρθουν σε επαφή με τους δικηγόρους τους και τις οικογένειές τους.

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Α.Τ. ΚΩ, εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιούμενη στη διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών μετά από διερεύνηση πληροφοριών, αναφορικά με την εγκληματική δράση πολυμελούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων και δημιουργίας “προφίλ” των δραστών, αποκάλυψε την εγκληματική δράση της οργάνωσης και ταυτοποίησε τα μέλη της.

Αποκαλύφθηκαν οι χώροι αποθήκευσης και απόκρυψης των ναρκωτικών,κυρίως κάνναβης και κοκαϊνης, αλλά και ο τρόπος μεταφοράς τους, από και προς τους χώρους αυτούς.
kosnews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.