Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Ένας μυστηριώδης ήχος που μοιάζει με βροντερή έκρηξη ακούστηκε γύρω στις 8 μ.μ. Στις 25 Ιουνίου στην περιοχή St. Helens.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή του St. Helens ,Terry Moss, οι πρώτες αναφορές του ήχου ήρθαν στις 8:22 μ.μ. Ο Moss δήλωσε ότι το τμήμα του πραγματοποίησε 11 κλήσεις σχετικά με την έκρηξη, κυρίως από κατοίκους στη δυτική πλευρά της πόλης.mysterious boom st helens oregon, mysterious boom june 2017, mystery booms st helens oregon loud booms st helens oregon, latest boom reports, latest exploion june 2017
Η αιτία του ήχου δεν έχει προσδιοριστεί. Ο Moss δήλωσε ότι αυτή τη φορά χαρακτηρίζεται από συχνά πυροτεχνήματα και αναφορές "δυνατού βραχίονα". Χωρίς πιο οριστικές πληροφορίες, ο Moss είπε ότι το θέμα θα θεωρηθεί κλειστό.
Υπήρξε μια ιογενής αντίδραση στον ήχο στο Facebook, όπου οι αναφορές για την έκρηξη συζητήθηκαν αδιάκοπα και προσφέρθηκαν πολυάριθμες θεωρίες. Όλα από πυροκροτήματα εκτόξευσης ακτίνων σε ανατροπή λατομείων, σε δοκιμές πυραύλων στη Βόρειο Κορέα και ακόμη πιο περίεργες ιδέες προτάθηκαν. Κάποιοι δεν άκουσαν τίποτα.
Πολλοί χρήστες του Facebook υποψιάστηκαν ένα τροποποιημένο πυροτέχνημα ή σπιτική βόμβα, αλλά χωρίς στοιχεία, η έρευνα των πολιτών δεν σημείωσε  πρόοδο. Όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με την πηγή του ήχου θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα αστυνομίας του St. Helens.
Οι μυστηριώδεις βραχίονες ξεκινούν να ξαπλώνουν ξανά σπίτια ... Αυτή τη φορά στο Όρεγκον.
http://strangesounds.org/2017/06/mysterious-boom-shakes-houses-alarms-residents-st-helens-oregon.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.