Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Πούτιν και Ομπάμα φοβούνται μια εξωγήινη επίθεση-O Tραμπ φοβάται μία αόριστη και απροσδιόριστη απειλή.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της διοίκησης του Ομπάμα, ο Πούτιν απείλησε να αποκαλύψει την ύπαρξη των ΑΤΙΑ. Είναι αυτός ένας από τους λόγους πίσω από την περιθωριοποίηση της Ρωσίας από το βαθύ κράτος; earth-stood-still

Πιο εντυπωσιακά στοιχεία προέκυψαν σε μια βρετανική έκδοση που αποκαλύπτει ότι ο Ομπάμα και ο Πούτιν συζήτησαν τη δημιουργία ενός πλανητικού αμυντικού συστήματος για την υπεράσπιση της εξωγήινης επίθεσης. 
Φυσικά, οι περισσότεροι θα είναι σκεπτικοί. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η λειτουργία Bluebeam ήταν  πραγματική και επρόκειτο να διαιωνίσει μια πλαστή εισβολή ξένων για να εισαγάγει μια πλανητική κυβέρνηση σε απάντηση στην απειλή.
Όταν
ο Tραμπ μιλάει για μια αόριστη και νεφελώδη απειλή απροσδιόριστου χαρακτήρα, αυτό είναι ένα από τα μέρη που το μυαλό μου θα επισκεφτεί.
Η επικράτηση της αντίληψης της εξωγήινης απειλής.
Το Διαδίκτυο μεταφέρει όλο και περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με το θέμα ΕΤ / ΑΤΙΑ. Για παράδειγμα, ο πολύ σεβαστός Mike Adams από το Natural News έγραψε μια ιστορία σχετικά με τις παγίδες της πρώτης επαφής. Διάσημοι άνθρωποι από πολλά κοινωνικά στρώματα λαμβάνουν γνώση. Από τους πρόεδρους (π.χ. Jimmy Carter) στους αστροναύτες (π.χ. Edgar Mitchel που περπάτησε στο φεγγάρι) σε υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους (π.χ., Paul Hellyer ο απόστρατος Υπουργός Άμυνας του Καναδά), έχουν διακηρύξει ενδιαφέρον και γνώση σχετικά με το θέμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη αναγνώριση του φαινομένου από τους ηγέτες μας. Ο Πούτιν έχει προειδοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι εάν η αποκάλυψη δεν έρθει σύντομα, θα τον εξαναγκάσει να προβεί σε αποκαλύψεις.
Κάποιος θα πρέπει να έχει ένα πολύ κλειστό μυαλό για να μην δώσει στο θέμα αυτό κάποια προσοχή.

http://www.thecommonsenseshow.com/2017/06/24/both-putin-and-obama-feared-an-alien-attack-is-trump-joining-them/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.