Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Ένας αεροπορικός πόλεμος στη Συρία είναι επικείμενος - αυτός είναι ο καταλύτης για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.


Ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι κοντά και το θέμα είναι το ίδιο όπως ήταν πάντα. Οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν, το θέμα είναι το ίδιο και είναι προφητεμένο στη Βίβλο.Πώς ξεκινάει.
syria-and-ww3

Για τρία χρόνια, ισχυρίζομαι ότι ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινούσε στη Συρία. Με την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία να σπρώχνουν ένα ραβδί στο μάτι της Ρωσίας, αυτή η πιθανότητα αυξάνεται πιθανότερα μέχρι στιγμής.
Η Τουρκία, σαν πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ, δεσμεύεται σε ένα μονοπάτι που θα κορυφωθεί στον πόλεμο. Η Σαουδική Αραβία επέτρεψε να τοποθετηθούν εκεί, όπου και αυτοί έχουν φτάσει σε σημείο μη επιστροφής.
Από την άλλη πλευρά, η Ρωσία δεν ήταν ντροπαλή για να επιτεθεί σε αμερικανικά στρατιωτικά μέσα  στη Συρία. Οι προκλήσεις της Τουρκίας είναι απλώς μια απάντηση στον ρωσικό ιμπεριαλισμό, όπως θα δούμε στο παρακάτω βίντεο.
Ένας αεροπλάνο των ΗΠΑ έριξε πρόσφατα ένα συριακό πολεμικό αεροπλάνο μετά την πτώση των βόμβων της Συριακής Συμμαχίας κοντά στους μαχητές της Συριακής Δημοκρατικής Δύναμης, οι οποίοι είναι σύμμαχοι με τις ΗΠΑ, στις 18 Ιουνίου 2017. Ένας εξοργισμένος Πούτιν ανταποκρίθηκε με μια τρομερή απειλή κατά την οποία ο Πούτιν απείλησε να καταρρίψει αμερικανικά αεροπλάνα που πετούν πέρα ​​από τον ποταμό Ευφράτη.
Αξιωματούχοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ανταποκριθεί στη ρωσική απειλή να καταρρίψουν αμερικανικά αεροπλάνα.
Ποιος θα κερδίσει στη Συρία;
Οι Η.Π.Α. θα κερδίσουν γρήγορα ,έχουν το πάνω χέρι στον πόλεμο που πρόκειται να αρχίσει η Συρία.
Σύμφωνα με μια μελέτη του Ομίλου Global Firepower, δείχνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν περίπου 5.000 σταθερά κομμάτια πυροβολικού και  μαχητικά αεροσκάφη, σε λιγότερο από 2200 αεροπλάνα της Ρωσίας. Η εκτίμηση είναι ότι οι ΗΠΑ θα κερδίσουν εύκολα έναν αεροπορικό πόλεμο στη Συρία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Η μελέτη, κρυφά ανατεθείσα από το Πεντάγωνο και τη CIA, που προβλήθηκε στο Ναυτικό Πολεμικό Κολέγιο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κυριαρχούν στον αεροπορικό πόλεμο στη Συρία καθώς και στην περιοχή συνολικά. Η μελέτη διαρρήχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Global Firepower, για την καταστροφή του Πενταγώνου, που προσπάθησε να προωθήσει μια πολύ διαφορετική εικόνα στο Κογκρέσο, για να προμηθεύσει περισσότερη στρατιωτική χρηματοδότηση. Παραδόξως, οι πηγές μου πιστεύουν ότι η διαρροή προήλθε από την προηγούμενη κυβέρνηση Ομπάμα, που επιδίωκε συνεχώς να εξασθενεί τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεδομένου ότι ο ίδιος ο Ομπάμα είχε αποδυναμώσει τις άμυνες της Αλάσκας, μόνος του, καθώς προσπάθησε να επαναφέρει το αμερικανικό στρατιωτικό μέγεθος σε επίπεδα πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, μίλησε σαφώς με την πρόθεση του Ομπάμα να καταστήσει την Αμερική ευάλωτη σε επίθεση από τη Ρωσία . Ωστόσο, στην παρούσα στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέχουν το πάνω χέρι, όταν πρόκειται για την αεροπορία και δεν είναι ούτε καν κοντά. Όπως προβλέπεται στον Ησαΐα 13, η Δαμασκός θα βρεθεί σε καταστροφή.Συμπέρασμα.
Ο Πούτιν θα μπορούσε να χάσει στη Συρία, αλλά δεν είναι το ύφος του να φύγει ήσυχα. Θα περίμενα ότι οι δυνάμεις του Βόρειου Πολέμου της Ρωσίας, θα σκουπίσουν στην Αλάσκα καθώς και στη Σκανδιναβία. Η Ρωσία έχει επίσης επιλογές όσον αφορά την ενεργοποίηση της απειλής Red Dawn, την οποία έχω ήδη ασχοληθεί. Επιπλέον, η Ρωσία προμηθεύει περίπου το 1/3 του φυσικού αερίου της Δυτικής Ευρώπης. Αυτές οι χώρες θα μπορούσαν να κρατηθούν όμηροι για τις ενεργειακές τους ανάγκες.
Αν η Κίνα και η Βόρεια Κορέα προσχωρήσουν στη Ρωσία, αυτό θα ήταν ένας πολλαπλασιαστής δυνάμεων.
Υπάρχει μια άλλη σκέψη και αυτή είναι η κατάσταση του Deep State. Ο Rep Scalise υποστήριξε νομοσχέδιο για την εμπορία παιδό-φυλων που έπρεπε να ακουστεί την ημέρα που πυροβολήθηκε. Οι γενικές εισαγγελικές κοινοπραξίες ανακοίνωσαν έναν πόλεμο για την εμπορία παιδό-φυλων. Μήπως κάποιο λογικό πρόσωπο αμφιβάλλει ότι το Deep State δεν χρειάζεται αυτόν τον πόλεμο; Ψάξτε για περισσότερες προκλήσεις από το Deep State, που θα ωθήσει τη Ρωσία πιο κοντά στο χείλος του πολέμου.
Και φυσικά, υπάρχει πάντα η πυρηνική επιλογή.

http://www.thecommonsenseshow.com/2017/06/20/an-air-war-in-syria-is-imminent-this-is-the-catalyst-for-ww-iii/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.