Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Ο πόλεμος στη Συρία τελειώνει,επόμενος στόχος το Ιράν.

Το τελευταίο στάδιο του πολέμου στη Συρία με την απελευθέρωση της πρωτεύουσας του Ισλαμικού κράτους,Ράκκα,έφτασε,πράγμα που ενόχλησε τις ΗΠΑ που κατέρριψαν το Συριακό Su-22.Με την απειλή όπλου στη Ρωσική αεράμυνα - Ισραήλ Shamir για το φινάλε στη Συρία | Ρωσική άνοιξη

Η ρωσία εξοργισμένη από το περιστατικό ανακοίνωσε ότι όλα τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ που θα περνούν δυτικά του Ευφράτη θα κλιδώνονται από τους S-400 με κίνδυνο κατάρριψής τους.
Η Ρωσία απενεργοποίησε το δίαυλο επικοινωνίας που είχε με το ΝΑΤΟ, με βάση στο Κατάρ.
Ο Συριακός πόλεμος υπήρξε εξαιρετικά επιτυχής για τη Ρωσία,που αποκ΄τα μεγάλη βάση στη χώρα για τα αεροσκάφη της.
Η Ρωσία δοκίμασε εξαιρετικής τεχνολογίας νέα όπλα,ενώ το βάρος του πολέμου στο έδαφος σήκωσαν εθελον΄τες από το Ιράν,το Ιράκ και η Χεζμπολάχ.
Η Συριακή επικράτεια απελευθερώθηκε και ο κόσμος επιστρέφει στις εστίες του,που φυσικά είναι κατεστραμμένες,αλλά υπάρχουν τα όνειρα του νέου ξεκινήματος και της αναδόμησης.
Ετσι τώρα ο επόμενος στόχος του Τραμπ,των σαουδάραβων και του Ισραήλ είναι το Ιράν που θα κτυπηθεί με πυραύλους εδάφους-εδάφους.
Πρόδρομος της επέμβασης στο Ιράν,ήταν το τρομοκρατικό κτύπημα στην Τεχεράνη.Τ΄ψρα βέβαια φοβούνται τα Ιρανικά αντίποινα,αφού οι βάσεις τους και τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ είναι εντός της εμβέλειας των Ιρανικών πυραύλων.Φυσικά οι Ιρανοί μπορεί να μην ξεκινήσουν την επίθεση,αλλά βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Ενας μεγάλος πόλεμος είναι επι θύραις.Προς το παρόν ο Λευκός Οίκος δεν θέλει την αντιπαράθεση με τη Μόσχα.
http://rusvesna.su/news/1497953886
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.