Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Οι προφητείες του Τραμπ - Τι έρχεται στη συνέχεια.

Τον Νοέμβριο του 2016, ο κόσμος είδε το αδύνατο. Σχεδόν κάθε νοικοκυριό στην Αμερική προσαρμόστηκε στις εκλογές και κάθε επικαιρότητα έδειξε απώλεια για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.
Η προφητεία το είχε πει,νικητής θα είναι ο Τραμπ.Αποτέλεσμα εικόνας για ντόναλντ τραμπ

.Αυτός ο προφήτης, αυτός ο αποκλεισμένος άνθρωπος του Θεού, ήταν ο συνταξιούχος πυροσβέστης Mark Taylor. Η λέξη που δόθηκε από το Άγιο Πνεύμα παραδόθηκε στις 28 Απριλίου 2011 στη μέση της πιο εξασθενητικής ασθένειας. Όταν η προφητεία αργότερα έπεσε στα χέρια των bestsellers της Νέας Υόρκης ,Don και Mary Colbert, ο Θεός χρησιμοποίησε αυτή τη νέα ομάδα παθιασμένων ατόμων για να οδηγήσει το έθνος σε μια ένθερμη αλυσίδα προσευχής που θα πραγματοποιήσει ένα από τα πιο απίστευτα θαύματα που η χώρα μας έχει δει ποτέ.

Αλλά η νίκη του Τραμπ ήταν μόνο η αρχή ...
Τι θα ακολουθήσει έπειτα για το πιο ισχυρό έθνος στη γη σήμερα; Ο Mark Taylor έχει πολλά να πει.
Στις ΠΡΟΦΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Tραμπ οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν:
• Πώς ο Κύριος μπορεί και θα χρησιμοποιήσει οποιονδήποτε - ανεξάρτητα από την εκπαίδευση, το υπόβαθρο ή την υγεία - για να μεταφέρει το μήνυμά Του στην Εκκλησία του Χριστού• Αυτό που οδήγησε στο θαύμα των εκλογών του 2016, ο ρόλος του "εμείς ο λαός" για το μέλλον του Θεού στο μέλλον και το τι πρέπει να κάνει το Σώμα του Χριστού για να κρατήσει την ευλογία Του στο έθνος μας• Πώς ο εχθρός έχει χρησιμοποιήσει τεχνικές απόσπασης της προσοχής για να κρατήσει την εστίαση του σώματος από τον Θεό και σε εσωτερικές, αποθαρρυντικές διαμάχες - και πώς μπορεί να ξεπεραστεί αυτό• Οι εκπληκτικές, παγκόσμιες αλλαγές στην αμερικανική κυβέρνησή μας  βλέπει ο Μαρκ στον ορίζοντα• Το θετικό μήνυμα ελπίδας και ενθάρρυνσης που δείχνει νέες μεθόδους διάδοσης του Ευαγγελίου στους χαμένους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.