Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι «Insiders» προειδοποιούν για τον εμφύλιο πόλεμο που έρχεται στην Αμερική, ο Πρόεδρος Tραμπ καλεί για ενότητα.

Με αυτό που φάνηκε να είναι ένα εχθρικό και απελπισμένο «βαθύ κράτος» κλειδωμένο σε έναν ολοκληρωμένο πόλεμο εναντίον του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, οι προειδοποιήσεις που έρχονται σε μας από τον συγγραφέα του WND, Jerome Corsi,  ότι το βαθύ κράτος είναι στη διαδικασία της απευαισθητοποίησης του κοινού,  για την προετοιμασία. Η δολοφονία του προέδρου της Αμερικής όπως ακούγεται στο 2ο βίντεο παρακάτω, έχει αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό.
Deep-State-vs-Trump.jpg

Και με τις προειδοποιήσεις του Corsi να έρχονται σύντομα, πριν από τη δεινή λήξη της Τετάρτης, σε μια πρακτική του Ρεπουμπλικανικού Κογκρέσου για το μπέιζμπολ, στη Βιρτζίνια, που υποκινήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα mainstream media και τη ρητορική της πολιτικής αριστεράς, συμφωνούμε με τις προειδοποιήσεις του Ντόναλντ Tραμπ Jr. Το χαρούμενο χειροκρότημα του αποκεφαλισμού του «Tραμπ» σε ένα σέξπηρ παιχνίδι στο πάρκο, δεν ήταν τελικά τόσο καλή ιδέα. Όπως μας λέει ο Corsi, σκεφτείτε για αυτό μια στιγμή:
"Αυτοί" δημοσίευσαν ευρέως τον ψεύτικο αποκεφαλισμό της Kathy Griffin.
DS_V_T.jpg
Και μόλις μια εβδομάδα αργότερα, κυκλοφόρησε ευρέως το παιχνίδι "Trump Assassination" που χρηματοδοτήθηκε από την Time Warner, τους ίδιους ανθρώπους που χρηματοδοτούν το CNN.

Και σε όλα αυτά, η επαίσχυντη μεγάλη αριστερά έχει έρθει στην ΑΜΥΝΑ, όσων εκτελούν τις ψεύτικες δολοφονίες.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Patrick Buchanan, η διοίκηση του Προέδρου Tραμπ είναι γεμάτη από αδυσώπητους σχεδιαστές, με αυτή τη σκληρή προειδοποίηση: «Προσεγγίζουμε κάτι από έναν εμφύλιο πόλεμο, όπου η πρωτεύουσα επιδιώκει την ανατροπή του κυρίαρχου και τη δική της αποκατάσταση» . Αναφέρονται επίσης στην ιστορία, του τι πρέπει να κάνει ο Πρόεδρος Tραμπ για να νικήσει το «βαθύ κράτος», βλέπουμε στον αγώνα του Tραμπ τον «αγώνα της Αμερικής». Από την ιστορία του Buchanan:
Υπήρξαν τόσες πολλές διαρροές για να τραυματιστεί ένας πρόεδρος από την κυβέρνησή του, και όχι μόνο πολιτικές διαρροές, αλλά διαρροές εμπιστευτικών, διαβαθμισμένων και μυστικών εγγράφων. Οι διαρροές προέρχονται από τους υποτιθέμενους ασφαλείς οργανισμούς διερεύνησης και συλλογής πληροφοριών της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι δικαιούχοι αυτών των διαρροών, παρέχουν κάλυψη σε όσους παραβιάζουν το νόμο. Η πραγματική εγκληματική "συμπαιγνία" στην Ουάσινγκτον είναι ανάμεσα στα Big Media και το βαθύ κράτος, συνειδητοποιώντας ότι καταστρέφει έναν πρόεδρο που αγωνιά και να βυθίσει τις πολιτικές που αντιτίθενται.

Ο Τραμπ είχε πολλά επιτεύγματα από την εκλογή του. Ωστόσο, οι εχθροί του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι σύμμαχοι των βαθιών κρατιδίων τους, κατέστησαν συχνά το καθαρτήριο της προεδρίας του. Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο ίδιος και ο Λευκός Οίκος είναι ότι αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει, ότι πρόκειται για αγώνα χωρίς τέλος, ότι οι εχθροί του δεν θα υποχωρήσουν μέχρι να τον δουν να υπονομεύεται ή να παραιτείται από ντροπή. Για να κυριαρχήσει, ο Τράμπ θα πρέπει να εκστρατεύει σε όλη τη χώρα και να διεξάγει πολεμικό αγώνα σε αυτή την πρωτεύουσα, χρησιμοποιώντας τα νομικά και πολιτικά όπλα, που έχει στη διάθεσή του ,για να εξαπολύσει τους εχθρούς μέσα στην κυβέρνησή του.
Δεν είναι μόνο αυτή η μάχη απαραίτητη, αν ο Trump ελπίζει να υλοποιήσει την ατζέντα του, που είναι κερδοφόρα. Για τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι οι ελίτ της Beltway ασχολούνται κυνικά με τη διατήρηση των δικών τους προνομίων, θέσεων και εξουσίας. Εάν ο πρόεδρος δεν μπορεί να ξαναγράψει το Obamacare ή να επιτύχει φορολογική μεταρρύθμιση, δεν θα πρέπει να πάει γύρω από τη χώρα το 2018,  να τρέφει την Nancy Pelosi ή τον Chuck Schumer. Δεν είναι οι πραγματικοί αντίπαλοι. Είναι αντικαταστάσιμα μέρη. Πρέπει να προωθήσει τους πραγματικούς εχθρούς της Αμερικής πρώτα, υπόσχεται να καθαρίσει το βαθύ κράτος και να μαστίσει τους συνεργάτες του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
dspfw.jpg
Ώρα να κάψετε τη Βαστίλη.

Ενώ ένας δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πρόσφατα, ότι η βαθιά κατάσταση κερδίζει τώρα τον πόλεμο εναντίον του Προέδρου Tραμπ, πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα ήταν ολέθρια καταστροφή για την Αμερική και τον αμερικανικό λαό που ήταν  πραγματικό θύμα της παγκοσμιοποίησης κατά την τελευταία δεκαετία +. Και καθώς το «βαθύ κράτος» ωθεί να σβήσει την κυριαρχία της Αμερικής, προσπαθώντας παράλληλα να εμπλακεί η Αμερική σε ατέλειωτους εταιρικούς πολέμους .
Με το «πρόσωπο της βαθιάς κατάστασης» που βλέπουν οι «αφυπνισμένες μάζες» σαν πρόσωπα όπως οι John McCain, Lindsey Graham, Nancy Pelosi, Chuck Shummer και Maxine Waters, είναι σαφές, ότι ακόμα και τα μέλη του κόμματος του Tραμπ θα στραφούν εναντίον του. Όπως ο Brutus στον Julius Caesar, ο Αμερικανός λαός θα πρέπει να σιγουρευτεί ότι ο Πρόεδρος Tραμπ γνωρίζει ότι έχουμε την πλάτη του.
Γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι στο «βαθύ κράτος» κυριολεκτικά δηλώνουν τον πόλεμο στον αμερικανικό λαό και στον νόμιμα εκλεγμένο μας Πρόεδρο Tραμπ, όπως ακούγεται στο 1ο βίντεο παρακάτω; Είναι σαφές από την κατάρρευση της «Ρωσικής αφήγησης» και την πλήρη αποσύνθεση του msm πρόσφατα, ότι παίρνουν όλα αυτά πολύ, πολύ σκληρά, καθώς έχουν χάσει τον έλεγχο της ροής των πληροφοριών και την ίδια την κατεύθυνση της Αμερικής.
http://allnewspipeline.com/Deep_State_War_Upon_President_Trump_And_His_Supporters.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.