Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

ILLUMINATI CARDS: 1. εισαγωγή στο παιχνίδι.


Το 1975, τον Σεπτέμβριο, το βιβλίο τριλογίας "Illuminati!" ("The Illuminatus! Trilogy": "Eye in the Pyramid", "Golden Apple", "Leviathan") των Robert Shea και Robert Anton Wilson. Το 1984, και τα τρία μέρη εκδόθηκαν ως ολοκληρωμένα έργα, και τώρα έχουν ανατυπωθεί πολλές φορές.

Η "ελεύθερη" εγκυκλοπαίδεια "Wikipedia" αναφέρει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι είναι οι Illuminati:

Οι Illuminati (λατ. illuminati - φωτισμένοι) είναι το κοινό όνομα για πολλές μυστικές ομάδες, σύγχρονες και ιστορικές, πραγματικές και πλασματικές, αποκαλυπτόμενες ή υποτιθέμενες. Συνήθως, η χρήση αυτού του όρου υποδηλώνει την παρουσία μιας απαίσιας οργάνωσης συνωμοτών που επιδιώκουν να ελέγξουν τις παγκόσμιες υποθέσεις στα παρασκήνια, αλλάζοντας την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων για δικούς τους σκοπούς.

Και στον επίσημο ιστότοπο του Τάγματος των Illuminati, αναφέρονται οι ακόλουθες πληροφορίες: «Το Τάγμα των Illuminati είναι ένας σύλλογος που αναβίωσε για να εφαρμόσει δύο αρχές: ισότητα και δικαιοσύνη. Όλες οι εκδηλώσεις μας βασίζονται σε αυτές τις δύο αρχικές θέσεις, που δίνουν Φως στην ανθρωπότητα.

Η δραστηριότητα του Τάγματος των Illuminati στοχεύει, μαζί με τις κινητήριες δυνάμεις της κοινωνίας, να οδηγήσει τελικά τον κόσμο σε μια Νέα Τάξη ανεξάρτητη από ιδεολογίες και θρησκείες. Η ένωσή μας βασίζεται στις πιο αγνές ηθικές αρχές, χωρίς να ξεχνάμε τις διδασκαλίες των Μεγάλων Δασκάλων όλων των εποχών. Κάθε τι Φωτισμένο είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει το μέγιστο από τον εαυτό του, για τον καθένα. Ο μόνος του στόχος, μαζί με την Αλήθεια, είναι η ανοικοδόμηση του ναού της Φύσης»

Στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε πολλά υλικά για τις «θεωρίες συνωμοσίας», τους Illuminati, τους Ελευθεροτέκτονες κ.λπ. τάγματα και αιρέσεις. Πρέπει να σημειωθεί ότι αν και πολλές από αυτές τις δομές εξακολουθούν να υπάρχουν σήμερα, όπως ίσχυαν πριν από 100-150 ή περισσότερα χρόνια, σήμερα δεν παίζουν πλέον τον κοινωνικό ρόλο που έπαιζαν πριν.

υπάρχει αρκετό υλικό στο Διαδίκτυο για αυτά τα θέματα 

Σε διάφορες μυστικές δομές, χρησιμοποιείται ιδιαίτερη μέθοδος μεταφοράς πληροφοριών. Χάρη σε αυτή τη μέθοδο, αυτός που μυείται σε κάτι καταλαβαίνει από όσα γράφονται, βλέπονται ή ακούγονται περισσότερο από τον απλό λαϊκό. Αυτή η μέθοδος μετάδοσης πληροφοριών στους «μυημένους» χρησιμοποιείται πολύ συχνά στα έντυπα μέσα, εάν οι πληροφορίες είναι υψηλής συχνότητας, δηλαδή είναι σχετικές για μικρό χρονικό διάστημα. Ή, εάν ορισμένες πληροφορίες είναι σημαντικές για μεγάλο χρονικό διάστημα (δηλαδή είναι «χαμηλής συχνότητας»), τότε η κοινοποίηση της περιφέρειας των «μυστικών δομών» μπορεί να πραγματοποιηθεί με άλλα μέσα, εκ των προτέρων.

Τον Ιούλιο του 1982 κυκλοφόρησε η πρώτη soft box έκδοση του παιχνιδιού σε μορφή Pocket Box .

Έτσι, 20 χρόνια μετά την πρώτη έκδοση του βιβλίου, το 1995, η εταιρεία STEVE JACKSON GAMES κυκλοφόρησε μια βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού «Illuminati: Conspiracy Theory», το κύριο στοιχείο του οποίου είναι οι «κάρτες Illuminati». Όλοι μπορούν ανεξάρτητα να εξοικειωθούν με τους κανόνες του παιχνιδιού:

Το 1995, το παιχνίδι έλαβε βραβείο ως το καλύτερο παιχνίδι καρτών; Βραβείο Origins για το καλύτερο παιχνίδι καρτών. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να εδραιώσει μια ενιαία παγκόσμια κυριαρχία στον πλανήτη Γη - τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» για πάντα.

Οι χάρτες είναι ενδιαφέροντες γιατί απεικονίζουν γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί στον κόσμο. 

Σημειώνουμε ιδιαίτερα ότι κατά την ανάγνωση του περαιτέρω κειμένου και την προβολή των εικόνων των καρτών παρακάτω, συνιστούμε σε κάθε αναγνώστη να το αντιμετωπίζει ήρεμα χωρίς συναισθήματα, προκειμένου να αποκλείσει την υπερβολική εναλλαγή των «μήτρων» των αρνητικών γεγονότων που απεικονίζονται στις κάρτες.

το παιχνίδι καρτών

Ονομάζεται παιχνίδι με κάρτες Illuminati. Φαίνεται ότι αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι καρτών, αλλά το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1995 και μερικά από τα γεγονότα που σχεδιάστηκαν στις κάρτες του παιχνιδιού συνέβησαν μετά το 1995. η ομοιότητα των γεγονότων που σχεδιάστηκαν πάνω τους είναι απλά εκπληκτική...

Στη δεκαετία του 1990, ένας εφευρέτης παιχνιδιών ρόλων, ο Steve Jackson , σχεδίαζε το νέο του παιχνίδι, το οποίο θα ονόμαζε «Παιχνίδι Illuminati New World Order » ή για συντομία «INWO».

Ο Τζάκσον δημιουργούσε ένα παιχνίδι που θα είχε μεγάλο αντίκτυπο και πολύ κοντά σε κάθε σπίτι, ήθελε να είναι καλά συνδεδεμένο με το τρέχον σχέδιο των Illuminati να οδηγήσει τον κόσμο στη Νέα Παγκόσμια Τάξη .

τα γεγονότα που προφητεύτηκαν στο παιχνίδι με κάρτες του 1995 των Illuminati περιγράφουν την άνοδο του Αντίχριστου και του βασιλείου του από όλες τις απόψεις. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το παιχνίδι με κάρτες αναπτύχθηκε από το 1990 έως το 1995, επομένως ο συγγραφέας γνώριζε για αυτά τα συγκεκριμένα γεγονότα σχεδόν πριν από τρεις δεκαετίες. Αυτή η τράπουλα αποκαλύπτει τα τελευταία βήματα που οδηγούν στο σχέδιο των Illuminati να αναδείξουν τον Αντίχριστο.

Το Illuminati: New World Order ( INWO ) είναι ένα εξαντλημένο συλλεκτικό παιχνίδι καρτών (CCG) που κυκλοφόρησε το 1994  από τον Steve Jackson Games , βασισμένο στο αρχικό τους παιχνίδι σε κουτί Illuminati , το οποίο με τη σειρά του ήταν εμπνευσμένο από το 1975 βιβλίο The Illuminatus! Τριλογία των Robert Anton Wilson και Robert Shea . 

[Ο Robert Anton Wilson (γεννημένος Robert Edward Wilson , 18 Ιανουαρίου 1932 – 11 Ιανουαρίου 2007) ήταν Αμερικανός συγγραφέας, μελλοντολόγος , ψυχολόγος και αυτοαποκαλούμενος αγνωστικιστής μυστικιστής ,  έγραψε επίσης βιβλία μη φαντασίας για την εξωαισθητηριακή αντίληψη, την ψυχική τηλεπάθεια, τη μεταφυσική, τις παραφυσικές εμπειρίες, τη θεωρία συνωμοσίας, το σεξ, τα ναρκωτικά και αυτό που ο Wilson ονόμασε « κβαντική ψυχολογία

Ο Robert Joseph Shea (14 Φεβρουαρίου 1933 – 10 Μαρτίου 1994) ήταν Αμερικανός μυθιστοριογράφος και πρώην δημοσιογράφος περισσότερο γνωστός ως συν-συγγραφέας με τον Robert Anton Wilson της τριλογίας επιστημονικής φαντασίας Illuminatus!]

Οι παίκτες προσπαθούν να επιτύχουν την Παγκόσμια Κυριαρχία χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις των επιλεγμένων τους Illuminati (οι Μυστικοί του Ερμή, οι Βαυαροί Ιλλουμινάτι , το Τρίγωνο των Βερμούδων , η Discordian Society, οι καλικάντζαροι της Ζυρίχης , το Δίκτυο, Υπηρέτες του Cthulhu , Shangri-La , τα UFO , The Society of Assassins (που προστέθηκε στην επέκταση Assassins ) και η Εκκλησία του Subgenius (προστέθηκε στην επέκταση Subgenius ) . Βασικός στόχος και μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη

Οι Ελεγχόμενοι Οργανισμοί περιλαμβάνουν: ομάδες όπως οι Άντρες με τα Μαύρα , η CIA και οι Boy Sprouts. Προσωπικότητες όπως η Νταϊάνα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας , ο Σαντάμ Χουσεΐν , ο Ross Perot ή ο Björne (ο μωβ δεινόσαυρος). και μέρη όπως η Ιαπωνία, η Καλιφόρνια, ο Καναδάς και η Σελήνη. Πολλά ονόματα οργανισμών είναι παραπλάνηση πραγματικών οργανισμών, που πιθανώς τροποποιήθηκαν για να αποφευχθούν αγωγές.

Άλλοι τρόποι για να πετύχετε τη νίκη περιλαμβάνουν: να καταστρέψετε τους αντιπάλους σας Illuminati αιχμαλωτίζοντας ή καταστρέφοντας τον τελευταίο Οργανισμό στη Δομή Δύναμής τους. και/ή εκπλήρωση ενός Ειδικού Στόχου πριν μπορέσει ο αντίπαλός σας.

ο Τζάκσον έφτιαξε τραπουλόχαρτα, που προβλέπουν τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου,  ποια γεγονότα ακριβώς πρόκειται να συμβούν στο μέλλον και ποια πρόκειται να ακολουθήσουν στο μέλλον

αναφέρονται δύο τελευταία γεγονότα που προβλέπει η Βίβλος ότι θα συμβούν και θα δημιουργήσουν τον Αντίχριστο .

Πώς ήξερε ο Steve Jackson για το σχέδιο των Illuminati ;με τόση ακρίβεια;

Στην πραγματικότητα, γνώριζε το Σχέδιο τόσο ακριβώς που δέχτηκε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη από τη Μυστική Υπηρεσία, η οποία έκανε ό,τι μπορούσε για να του κλείσει το στόμα και να τον εμποδίσει να δημοσιεύσει αυτό το παιχνίδι. Θα δείτε τα αποτελέσματα της επιθεώρησης του Τζάκσον, ενδιαφέρονταν πολύ για τα αρχεία του με τίτλο "Illuminista BBS".

η έφοδος των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στα γραφεία του Jackson το 1990

Ας ακούσουμε την αφήγηση του Τζάκσον για την επιδρομή [ http://www.sjgames.com/SS/ ]

«Το πρωί της 1ης Μαρτίου [1990] χωρίς καμία προειδοποίηση, μια δύναμη ένοπλων πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας - συνοδευόμενη από την αστυνομία Agustin και τουλάχιστον έναν πολιτικό «ειδικό» από την τηλεφωνική εταιρεία - κατέλαβε τα γραφεία των παιχνιδιών του Steve Jackson και άρχισε ψάχνει για μηχανογραφικό εξοπλισμό.

Εισβολή έγινε και στην κατοικία… του συγγραφέα του GURPS Cyberpunk . Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων υπολογιστών, δύο εκτυπωτών λέιζερ , ορισμένων χαλαρών σκληρών δίσκων και μεγάλης ποικιλίας υλικού . Ένας από τους υπολογιστές ήταν αυτός που έτρεχε το πρόγραμμα Illuminati BBS.

«Η εταιρεία «SJ Games» αντέδρασε στο δικαστήριο και τελικά κέρδισε, αλλά κόντεψε να χρεοκοπήσει οικονομικά. Η έρευνα οφειλόταν σε υποτιθέμενη «απάτη» που διέπραξε η εταιρεία λόγω δραστηριοτήτων χάκερ (εισβολείς συστημάτων υπολογιστών) και στο γεγονός ότι η εταιρεία προώθησε το περιοδικό χάκερ με το όνομα «Phrack».

Ωστόσο, αυτό ήταν τόσο αδύναμο που δεν είχε νόημα. Στην πραγματικότητα, η ένορκη κατάθεση δεν είχε πολύ νόημα και ο Δικαστής παρέδωσε την υπόθεση, επιδικάζοντας τον Juegos SJ . 50.000 $ συν 250.000 $ για αμοιβές δικηγόρου. Αυτό πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα φόρου για μια άσκοπη υπόθεση!

Αυτό λοιπόν υπογραμμίζει πραγματικά το γεγονός ότι η Ιλλουμινιστική κυβέρνησή μας, η Μυστική Υπηρεσία, την εποχή εκείνη που ελεγχόταν από τον Πρόεδρο Τζορτζ Μπους (σ.σ. ) ανησυχούσε για κάτι που ετοίμαζε η SJ Games και έψαχναν να βρουν λόγο για να εισβάλουν στα γραφεία τους και να τους καταλάβουν υλικά.

Πιστεύουμε, αφού εξετάσετε αυτά τα υλικά, ότι θα πιστέψετε, ότι ο πραγματικός λόγος που η Μυστική Υπηρεσία εισέβαλε στην SJ Games ήταν για να τους κλείσει το στόμα έτσι ώστε να μην μπορούν να παράγουν το παιχνίδι «Illuminati - New World Order» (INWO)», αφού αποκάλυψε πολλά από το σχέδιο που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 11 χρόνια μετά στο μέλλον.

[Η τράπουλα των Illuminati αποκαλύπτει τα μυστικά σχέδια της σκιώδους κυβέρνησης; τι αναφέρει για τον Τραμπ;  Μπορεί ένα απλό παιχνίδι να αποκαλύψει τα μυστικά σχέδια της σκιώδους κυβέρνησης; Δεδομένης της επιρροής που είχε η μυστηριώδης συλλογή καρτών INWO (Illuminati New World Order ή Illuminati New World Order) σε όλο τον κόσμο, ας γνωρίσουμε τα μυστήρια πίσω από αυτό το παιχνίδι από πρώτο χέρι.

Αλλά πρώτα, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα γύρω από την κυκλοφορία αυτού του αμφιλεγόμενου παιχνιδιού τράπουλας. Τον Σεπτέμβριο του 1981 δημιουργήθηκε το παιχνίδι με κάρτες που θα γινόταν αναφορά συνωμοσίας για πολλούς. Ωστόσο, άλλοι το ερμηνεύουν ως μια συλλογή σχεδίων που η ελίτ πραγματοποιεί επί σειρά ετών.

Ο εφευρέτης του Steve Jackson σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Rice στο Χιούστον (Τέξας). Έγινε συγγραφέας και εκδότης παιχνιδιών και ίδρυσε τη δική του εταιρεία, Steve Jackson Games , το 1980 .

Η καριέρα του είχε ξεκινήσει τη δεκαετία του 1970 σχεδιάζοντας παιχνίδια με κάρτες σε διάφορα θέματα μέχρι που κυκλοφόρησε το Illuminati το 1982 . Εμπνεύστηκε από το βιβλίο The Illuminatus! Trilogy , ένα έργο του 1975 των Robert Anton Wilson και Robert Shea που εξερευνά τον κόσμο των συνωμοσιών από μια σατιρική οπτική γωνία ( Ρώσος καθηγητής στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, Μαζική παραποίηση της ιστορίας και σχέδια των Illuminati (βίντεο) ).

Ο Τζάκσον ερεύνησε τα πάντα σχετικά με το θέμα των Illuminati και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, δημοσιεύοντας τελικά την πρώτη σειρά καρτών ενός παιχνιδιού που αποκάλυψε διάφορες αμφιλεγόμενες θεωρίες.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, ο Τζάκσον συνέχισε να κυκλοφορεί ενημερώσεις για το παιχνίδι Illuminati , αντιμετωπίζοντας ξανά ένα θέμα τόσο αμφιλεγόμενο που την 1η Μαρτίου 1990, η εταιρεία Steve Jackson Games μπλέχτηκε σε μια σκοτεινή υπόθεση της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Steve Jackson, στα γραφεία τους έγινε έφοδος από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ στο πλαίσιο μιας εθνικής έρευνας για την πειρατεία δεδομένων. Η μυστική υπηρεσία είχε εντοπίσει μια ύποπτη ομάδα χάκερ που εργαζόταν για την εταιρεία. Με το πρόσχημα αυτό πραγματοποίησαν απροειδοποίητη επιδρομή.

Μια ένοπλη ομάδα πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας, συνοδευόμενη από αστυνομικούς του Ώστιν και μερικούς ειδικούς με πολιτικά ρούχα από την τηλεφωνική εταιρεία, κατέλαβε τα γραφεία του Steve Jackson Games και κατέσχεσε όλο τον εξοπλισμό υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων προσωπικών υπολογιστών, δύο εκτυπωτών λέιζερ, μερικούς χαλαρούς σκληρούς δίσκους και ένα μεγάλη ποσότητα διάφορου υλικού. Ένας από τους υπολογιστές περιείχε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το παιχνίδι Illuminati . Τα πήραν όλα μαζί τους.

Την επόμενη μέρα, ο Στιβ Τζάκσον, μαζί με τον δικηγόρο του, επισκέφτηκαν τα γραφεία της Μυστικής Υπηρεσίας. Του είχαν υποσχεθεί ότι θα μπορούσε να κάνει αντίγραφα των αρχείων της εταιρείας, αλλά δεν τον άφηναν να αντιγράψει όλα τα έγγραφα.

Έλειπε πολύ υλικό, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων με τις πληροφορίες των Illuminati και του εκτενούς σχολιασμού του δοκιμαστικού αγώνα. Είναι δυνατόν όλο αυτό να ήταν μέρος ενός ελιγμού για να αφαιρεθούν τα χαρτιά των Illuminati από την αγορά και έτσι να κρατηθεί το παιχνίδι από το κοινό;

Η κατάσχεση του σεναρίου του παιχνιδιού είχε καταστροφικές συνέπειες για τις επιχειρήσεις της εταιρείας. Η Steve Jackson Games είχε σχεδόν κλείσει τις πόρτες της και η αγωγή του Steve Jackson κατά της κυβέρνησης ουσιαστικά τον χρεοκόπησε. Ευτυχώς, ο δικαστής αποφάσισε υπέρ της εταιρείας και όλος ο εξοπλισμός υπολογιστών και οι κλεμμένες πληροφορίες του επιστράφηκαν.

Αυτή είναι η ιστορία πίσω από το πιο αμφιλεγόμενο παιχνίδι τράπουλας ποτέ. Το γεγονός και μόνο ότι το περιεχόμενο των καρτών μπορεί να συγκριθεί με πραγματικά γεγονότα θεωρείται από πολλούς ως γελοίο. Για άλλους, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που ασχολείται με τις πραγματικές μηχανορραφίες της σκιώδους κυβέρνησης.

Η εταιρεία του Steve Jackson το αντιμετώπισε απλώς ως ένα θέμα που είχε κάνει ένα παιχνίδι για συνωμοσίες και ιστορικά γεγονότα, μεταφρασμένο σε μια πιο διασκεδαστική, αστεία προοπτική.]

το Πεφωτιστικό προφητικό Σχέδιο για την εμφάνιση του Αντίχριστου.

Οι Illuminati δημιούργησαν ένα σχέδιο που ανταποκρίνεται ακριβώς στις βιβλικές προφητείες.

hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου