Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Μια νέα προφητεία από το Ισραήλ: ο θάνατος ενός μεγάλου ραβίνου, μετά σεισμοί, μετά πόλεμος.

 

7kanal.co.il: Ο πρώην Αρχιραββίνος Eliyahu Bakshi-Doron, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο Shaarei Tzedek της Ιερουσαλήμ μετά από μόλυνση από το COVID-19, πέθανε το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 79 ετών.

Ο ραβίνος Bakshi-Doron έφτασε στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα για συνήθη θεραπεία, αλλά παραπονέθηκε για συμπτώματα του κοροναϊού και στάλθηκε για εξέταση. Λίγες ώρες αργότερα η διάγνωση επιβεβαιώθηκε και η οικογένειά του τέθηκε σε απομόνωση.

Η κηδεία του ραβίνου Bakshi-Doron αναμένεται να πραγματοποιηθεί παρουσία περιορισμένου αριθμού ατόμων, λαμβάνοντας υπόψη τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εξάπλωση του κοροναϊού.

Αυτή η ίσως εντυπωσιακή ανακοίνωση πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο, αφού σήμερα μόνο το Ισραήλ παρακολουθεί την κατάσταση της πανδημίας στο Ισραήλ - όλοι ανησυχούν περισσότερο για τα προβλήματα με το COVID-19 στην περιοχή όπου ζουν. Έτσι, ενώ προηγουμένως όλοι ενδιαφέρονταν για το τι συνέβαινε στη Γουχάν και στο Ιράν, σήμερα τόσο η Γουχάν όσο και το Ιράν έχουν ξεχαστεί - τα κύρια γεγονότα εκτυλίσσονται έξω από το παράθυρο. 

Εν τω μεταξύ, η είδηση του θανάτου του πρώην αρχιραβίνου του Ισραήλ θα μπορούσε να αποτελέσει ορόσημο και καθοριστική στιγμή για την τύχη του πλανήτη. Σχολιάζοντας την είδηση, ο αναγνώστης μας Jash έδωσε έναν σύνδεσμο σε μια από τις θρησκευτικές πηγές του Ισραήλ, η οποία γράφει τα εξής 

Όλοι γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σήμερα σε μια απίστευτα σημαντική χρονική περίοδο, καθορισμένη από το πεπρωμένο - στις ημέρες που όλες οι γενιές περίμεναν.

Πρόσφατα, ο ραβίνος Yoshiachu Pinto, επικεφαλής του Shuvu Israel Shlita και Avit Beit Din της εβραϊκής κοινότητας στο Μαρόκο, έδωσε ένα ακόμη μήνυμα για το τι μπορεί να περιμένει το Ισραήλ τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Ο Ραβ Πίντο είπε:


"ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ: ΖΟΎΜΕ ΣΤΙΣ ΗΜΈΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑΣ!

Πρέπει να ενισχυθούμε [πνευματικά], θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές και πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν.

Μετά από αυτό θα αρχίσει μια άλλη περίοδος - μια περίοδος σεισμών. Τότε ο μεγάλος ραβίνος θα πεθάνει - και τότε θα γίνει πόλεμος.

Και μετά από αυτό θα υπάρξει ο Μεσσίας, ο Δίκαιος Λυτρωτής μας.

Κρατήστε αυτό το αρχείο ασφαλές και - να το θυμάστε αυτό!"

Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον κ. Eliyahu Bakshi-Doron, οπότε δεν είναι στο χέρι μας να κρίνουμε αν μπορεί να χαρακτηριστεί "μεγάλος ραβίνος". Παρ' όλα αυτά, η προφητεία έχει εκφραστεί και η αλληλουχία των γεγονότων θα είναι η εξής: θάνατος ενός πολύ διάσημου ραβίνου, σεισμοί, πόλεμος. 

Πόσο σοβαρή είναι αυτή η προφητεία, μπορεί κανείς να καταλάβει διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές του άρθρου του breakingisraelnews.com Ο πολιτικός αντίπαλος του Νετανιάχου τον αποκαλεί "ψευτομεσσία". Στο άρθρο αυτό, το κύριο άρθρο παραθέτει τον ηγέτη του πολιτικού κόμματος "Το Σπίτι μας το Ισραήλ", ο οποίος δήλωσε την προηγούμενη ημέρα: 

"Πρέπει να καταλάβετε κάτι. Αυτός ο άνθρωπος, ο Μπινιαμίν Νετανιάχου, δεν έχει καμία σχέση με τη Δεξιά. Αντιπροσωπεύει τον απόλυτο, τον πιο αγνό, τον πιο ωμό καιροσκοπισμό. Οι οπαδοί του, συμπεριλαμβανομένων υψηλόβαθμων δημοσιογράφων, τον θεωρούν Μεσσία, αποκαλώντας τον αγγελιοφόρο του Θεού. Λένε ότι ο Θεός τον άγγιξε . Αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι ένας ψεύτικος Μεσσίας. Αντί για τον αναθεωρητισμό έφερε τον οπορτουνισμό...."

Έχουμε ήδη ενημερώσει τους αναγνώστες μας για την προφητεία ότι ο Νετανιάχου θα παραδώσει τα κλειδιά της Ιερουσαλήμ στον Μασιάχ. Η προφητεία είναι πολλών δεκαετιών και όλο αυτό το διάστημα συζητιόταν αποκλειστικά σε εβραϊκούς θρησκευτικούς κύκλους. Αλλά τώρα, όπως φαίνεται, το θέμα έχει τεθεί ενώπιον του κοινοβουλίου και παίρνει εντελώς διαφορετική τροπή. Δηλαδή, όχι μόνο οι θρησκευόμενοι στο Ισραήλ, αλλά όλοι οι πολιτικοί καταλαβαίνουν ότι έχει έρθει η ώρα του Μασιάχ. Και τώρα που ήρθε, οι προφητείες θα εκπληρωθούν, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξουν σεισμοί και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. 

Δώσαμε τις πλησιέστερες προσωρινές ημερομηνίες για την έναρξή του νωρίτερα, σε ένα κομμάτι στις 11 Απριλίου μπορεί να είναι θυελλώδης. Ο κόσμος έχει περάσει την 11η Απριλίου, οπότε η επόμενη περίοδος κινδύνου είναι η 23η Απριλίου, όταν θα υπάρξει νέο φεγγάρι και οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αρχίσουν να βομβαρδίζουν το Ιράν.

Υπάρχει επίσης μια άλλη "ημερομηνία Schrodinger" που σχετίζεται με τον μετρητή πληθυσμού: όταν εδώ εμφανίζονται μόνο εφτάρια, μπορεί να αρχίσουν να βομβαρδίζουν. 

Αν θα βομβαρδίσουν ή όχι, ή αν οι "Αρειανοί" θα ξεκινήσουν την Αποκάλυψη με έναν μεγα-σεισμό, ή αν η Αποκάλυψη θα ξεκινήσει μόνη της παρά τις προσπάθειες των "Αρειανών" - δεν ξέρουμε, γι' αυτό συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

Όπως αναφέρει όλος ο ισραηλινός Τύπος αυτές τις μέρες , ο ραβίνος Chaim Drukman πέθανε στην Ιερουσαλήμ σε ηλικία 90 ετών, για τον οποίο ο πρωθυπουργός της χώρας είπε τα εξής:«Το κράτος έχασε έναν σπουδαίο πνευματικό ηγέτη και εγώ έχασα έναν μεγάλο προσωπικό φίλο τον οποίο αγαπούσα πολύ. Ως επιζών της φρίκης του Ολοκαυτώματος, ο Drukman αφιέρωσε τη ζωή του στην οικοδόμηση ενός έθνους».

Δεδομένου ότι όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες δεν τιμούνται με τις λέξεις ΜΕΓΑΛΟΣ, οι εσχατολόγοι θυμήθηκαν αμέσως τη σχετικά πρόσφατα ληφθείσα από τους ραβίνους προφητεία για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. 

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης μας Jash , σύμφωνα με έγκυρους ραβίνους που παρακολουθούν την κατάσταση στο Ισραήλ από μυστικιστική σκοπιά, τώρα αρχίζει, σαν να λέμε, το στάδιο του διαχωρισμού του κελύφους από τον πυρήνα, που περιγράφεται στο Βιβλίο του Ζοχάρ, κεφάλαιο BEREYSHIT ":

... Και μερικοί αμαρτωλοί και παραβάτες του Ισραήλ θα στραφούν σε άλλα έθνη και μαζί τους θα λάβουν μέρος στον πόλεμο κατά του Μεσσία. Τότε ο κόσμος θα βυθιστεί στο σκοτάδι για 15 ημέρες, και πολλοί από το Ισραήλ θα πεθάνουν σε αυτό το σκοτάδι. Λέγεται σχετικά: «Και ιδού, το σκοτάδι σκέπασε ολόκληρη τη γη…»…

Με τους αμαρτωλούς, όλα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα - οι Ισραηλινοί αριστεροί απειλούν ήδη με μετανάστευση από τη χώρα και ακόμη και με στρατιωτικό πραξικόπημα . Αλλά 15 ημέρες σκότους είναι ήδη πολύ ενοχλητικές: ανεξάρτητα από το πόσο έρχονται δύο εβδομάδες στον πυρηνικό χειμώνα, επειδή ο μεγάλος ραβίνος πέθανε και τώρα ένας παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος ή κάποιο είδος ηφαιστειακής καταστροφής μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου