Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

KLAUS SCHWAB: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Τα σχόλια σόκαραν ακόμα και τον ELON MUSK.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ KLAUS SCHWAB ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» ΕΧΟΥΝ ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ELON MUSK.

Klaus Schwab: «Η εκπαιδευτική μας πρωτοβουλία… έχουμε τη Cisco… και ουσιαστικά όλα τα μεγάλα ονόματα… θα φέρουμε επανάσταση στην εκπαίδευση… θα επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους… θα βάλουμε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών» … ώστε να μπορέσουμε να διδάξουμε τα παιδιά με την ιδεολογία μας σε νεαρή ηλικία…

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι σαν το ComicCon για αυταρχικούς που θέλουν να καταλάβουν τον κόσμο . Αν και αναγνωρίζοντας ότι, ή ακόμη και αναγνωρίζοντας ότι ο Klaus Schwab είναι πραγματικό πρόσωπο, οι αυταρχικοί fanbois (τα μέσα ενημέρωσης, η Big Tech, το Δημοκρατικό Κόμμα, ο Καναδάς , η Ευρώπη, κ.λπ.) σας αποκαλούν θεωρητικό συνωμοσίας. Το να βάλουμε τη λέξη "Επαναφορά" μετά από μια λέξη που είναι μία καλύτερη από το "Καλό" δεν επινοήθηκε από τον Alex Jones. Είναι ο κυριολεκτικός τίτλος ενός βιβλίου του Klaus Schwab .

Ακολουθεί βίντεο με πραγματικό πρόσωπο Klaus Schwab που δεσμεύεται να φέρει επανάσταση σε ένα πρόγραμμα σπουδών «παγκόσμιας εκπαίδευσης». Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για ένα νέο βίντεο ή για ένα βίντεο που επανεμφανίστηκε και λειτουργεί γύρω από το Twitter. Αλλά μπορείς να δεις καθαρά ένα πραγματικό άτομο να λέει αληθινές λέξεις με το στόμα του.
https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1607929430164516864
Ο Klaus Schwab, ένας παγκόσμιος λομπίστας, που δεν έχει εκλεγεί σε τίποτα, έχει βάλει χέρι σε "σχεδόν όλες τις μεγάλες" εταιρείες για να επανεκπαιδεύσει τους εκπαιδευτικούς και να θέσει σε εφαρμογή ένα νέο πρόγραμμα σπουδών για την παγκόσμια εκπαίδευση. Δεν λέει τη λέξη "κατήχηση", αλλά μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Τα σχόλια του Schwab είναι τόσο ανησυχητικά που ο Elon Musk - ο οποίος για όλες τις αριστερές επιθέσεις κατά των δισεκατομμυριούχων, φαίνεται να είναι ο μόνος που ΔΕΝ είναι με το μέρος τους - αιφνιδιάστηκε.
Πλέον, είναι πολύ εύκολο να κατέβεις στην κουνελότρυπα των συνωμοσιών όταν έχεις μπροστά σου το διαδίκτυο. Και οι συνεργάτες του WEF μας δίνουν πολλά να δουλέψουμε. Μηχανική μακριά το φύλο . Καθιστώντας αδύνατη για τους αγρότες την καλλιέργεια τροφίμων . Και το προσωπικό μου αγαπημένο; Ο διευθύνων σύμβουλος της αγαπημένης φαρμακευτικής εταιρείας του Τζο Μπάιντεν καυχιέται για ένα χάπι με τσιπ υπολογιστή που ειδοποιεί τις αρχές όταν το παίρνετε. Παράθεση, " φανταστείτε τη συμμόρφωση ."
Επειδή είναι τόσο εύκολο να κατεβείτε από αυτήν την τρύπα του κουνελιού, είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ελέγχετε τον εαυτό σας περιστασιακά. Σας ρωτάω λοιπόν...υπάρχει κάτι σε αυτό το βίντεο που δεν κάνει τον Klaus Schwab -- σε ένα πραγματικό βίντεο όπου αυτός ο αληθινός άντρας είπε αληθινά λόγια -- να ακούγεται σαν ο Cobra Commander να καταστρώνει ένα σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία; Γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα αυτή τη στιγμή.
πηγή
===============
« Ξαναγράφοντας την ιστορία »
Ο πρώτος χάρτης δείχνει βιβλία για την παγκόσμια ιστορία πεταμένα στα σκουπίδια, και πάνω από αυτή την εικόνα υπάρχει η επιγραφή "History Rewritten". Είναι γνωστό ότι σε όλες τις προβλέψιμες εποχές, οι «νικητές» και οι κυρίαρχες «ελίτ» ασχολούνταν με την επανεγγραφή ιστορικών γεγονότων, προσαρμόζοντάς τα ανάλογα με τον εαυτό τους.
Οι Illuminati συνειδητοποίησαν ότι θα έπρεπε να εξαπατήσουν έναν ολόκληρο πληθυσμό ανθρώπων, αν ήθελαν να ελπίζουν να επιτύχουν πλήρως την πολυπόθητη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους . Κατάλαβαν ότι τα δημόσια σχολεία αποφοιτούσαν μαθητές που διάβαζαν πολύ καλά, πολύ ευρέως και επικοινωνούσαν πολύ καλά.
Αυτοί οι μαθητές γενικά δεν εμπιστεύονταν τη Μεγάλη Κυβέρνηση και τις κυβερνητικές αρχές.
Σαφώς, οι Illuminati έπρεπε να αποκτήσουν τον έλεγχο του συστήματος των Δημόσιων Σχολείων από κάτω προς τα πάνω, εάν επρόκειτο να έχουν οποιαδήποτε ελπίδα να ιδρύσουν μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση που θα υπηρετούσε τον Τεκτονικό Χριστό της Νέας Εποχής.
Στις αρχές του 1911, οι Illuminati άρχισαν να αγοράζουν τους εκδότες που εξέδιδαν τα σχολικά βιβλία, μέχρι που τα ανέλαβαν όλα μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αφού είχαν τον έλεγχο των σχολικών βιβλίων, άρχισαν σταδιακά να τροποποιούν το πρόγραμμα σπουδών και να ξαναγράφουν την ιστορία.
Σήμερα, οι μαθητές των δημοσίων σχολείων από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο λαμβάνουν όλο και λιγότερη ποιότητα εκπαίδευσης, μέχρι τώρα ο πληθυσμός είναι σε μεγάλο βαθμό ακαδημαϊκά κατώτερος, πολιτικά ένα κοπάδι "κριάρια" και θρησκευτικά αδαής.
============
Fact Check: TRUE ✅
Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου