Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

" Κ Α Ζ Α Μ Ι Α Σ _ 2023 " -- από τον ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ !!! 🙂

 

  

Εμείς...

απλά θυμιατίζουμε.. 

για ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ 

Α Λ Η Θ Ι Ν Α !!!!! 🙂 🙂 🙂

 
Καζαμίας 2023
Θα τη φάνε και θα’ναι κρύα

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο Satan Klaus Schwab αποχαιρετά επισήμως τον μάταιο τούτο κόσμο και προσφέρει σε συσκευασία δώρου την ψυχή του στον άρχοντα της κόλασης. Ο Harari δεν αντέχει σε αυτόν τον πλανήτη και μεταφορτώνει την συνείδηση του μαζί με του Σόρος σε σκληρό δίσκο αλλά πέφτει στα χέρια του Ορμπαν που τον φορμάρει για να γράψει καρτούν για τα παιδιά του. Η παγωμένη Ευρώπη γλείφει γονυπετής τα παπάκια του Βλαδίμηρου για λίγο φυσικό αέριο. Στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα αιφνιδιάζεται από την σκληρή απόφαση για ισόβια φυλάκιση της Εύας Καϋλί. Dura lex, sed lex.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Η φιέστα που διοργανώνει ο ντορογιός στις 14 Φεβρουαρίου παίρνει άσχημη τροπή αφού αλλοδαποί «επενδυτές» λαμβάνουν λάθος μήνυμα και τον γονιμοποιούν μέχρι θανάτου. Στην κηδεία του, ο αδερφοθείος κοπανιέται (από τα νεύρα του γιατί ο θανών δεν τον προσκάλεσε να τον γλεντήσουν κι αυτόν) παθαίνοντας επιληπτική κρίση πέφτοντας ξερός στον λάκκο. Η αδερφομάνα παθαίνει καρδιακή προσβολή και πέφτει κι αυτή στο λάκκο ξεβρομίζοντας λίγο την Ελλάδα. Η Ουκρανία μετά από ένα χρόνο πολέμου παραδίδεται κατεστραμμένη στην Ρωσία ενώ ο Ζελένσκι ανασκολοπίζεται από το εξαγριωμένο πλήθος.


ΜΑΡΤΙΟΣ: Ο Άδωνις αναλαμβάνει πρόεδρος της ΝΔ αλλά δεν προλαβαίνει να χαρεί γιατί το πατριωτικό κύμα έρχεται με φόρα και..μπαπ! Τα βοθροκάναλα ματαίως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο με την γρίπη του μπρόκολου που παραδόξως χτυπά τριπλο/τετραπλο/πενταπλοεμβολιασμένους τηλεειδικούς στέλνοντας τους να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα. Η Αφρική μετά από αιώνες είναι πλέον ελεύθερη διώχνοντας και τον τελευταίο αποικιοκράτη. Ορκίζεται επισήμως ο Τραμπ ως 19ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ο Ελληνικός λαός στήνει 301 σούβλες στην πλατεία Συντάγματος για να γιορτάσει την Ανάσταση Του και την ανάσταση του αποχωρώντας από την ΕΕ. Ο Ερντογάν βρίσκει ευκαιρία όσο οι Έλληνες γλεντάνε και σηκώνει μια μοίρα βομβαρδιστικών για να επιτεθεί στην Ελλάδα αλλά οι πακιστανοί πιλότοι διαβάζουν ανάποδα τα όργανα και βομβαρδίζουν το Τουρκμενιστάν. Τα funds αποσύρονται άρον-άρον από την Ελλάδα φοβούμενα νομικές συνέπειες. Ακολουθούν πολιτικά τζάκια ενώ δεσμεύονται παγκοσμίως οι περιουσίες τους.


ΜΑΪΟΣ: Η Αλβανία και το κρατίδιο Βόρεια της Μακεδονίας εντάσσονται στην ΕΕ προκαλώντας κύμα εισβολής «επενδυτών» από την Ελλάδα που προτιμούν την λιακάδα των Τιράνων από της Αθήνας. Οι εναπομείνασες φατρίες αλληλοεξοντώνονται στην προσπάθεια τους να κυριαρχήσουν στην νύχτα. Ο απόδημος ελληνισμός δειλά-δειλά επιστρέφει στην γενέτειρα του. Το Βρετανικό μουσείο επιστρέφει όλα τα κλεμμένα εκθέματα με αντάλλαγμα 2 τενεκέδες φέτα Παρνασού.


ΙΟΥΝΙΟΣ: Στην Τουρκία λίγο πριν τις εκλογές ο Ερντογάν μετατρέπει την χώρα σε μια απέραντη φυλακή αφού όλοι θέλουν να τον ανατρέψουν. Σε μια απελπισμένη κίνηση βομβαρδίζει όλη την χώρα μετατρέποντας την σε ένα απέραντο κτήμα 780 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων γύρω από το παλάτι του. Δυστυχώς γι’ αυτόν, ορδές βΡομά απ’ όλα τα βαλκάνια μεταφέρουν τα τσαντίρια τους σε όλη την Τουρκική επικράτεια. Στην Ελλάδα οι τραπεζίτες και τραπεζικοί των τελευταίων 30 ετών αντιμετωπίζουν εξοντωτικές ποινές. Οι ΜΚΟ κηρύσσονται εκτός νόμου.


ΙΟΥΛΙΟΣ: Οι Δικαστές που τόσα χρόνια εξέδιδαν αποφάσεις «εις το όνομα του ελληνικού λαού» εναντίον του λαού καταλαβαίνουν την πραγματική έννοια της δικαιοσύνης στα λαϊκά δικαστήρια καθώς και την σπάθη της Νέμεσης. Το κρατίδιο Βόρεια της Μακεδονίας μην αντέχοντας την εσωτερική αναταραχή διαλύεται στα εξ ων συνετέθη και η Σερβία αποκτά σύνορα με την Ελλάδα. Το ΚΙΣ κηρύσσεται εκτός νόμου και δεσμεύεται η περιουσία των περιούσιων.


 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Μικρός σεισμός στην Δήλο σηκώνει τεράστιο τσουνάμι και πνίγει το απέναντι νησί των ΛΟΑΤΚΙ ξεβρωμίζοντας το. Το Δημόσιο αναδιοργανώνεται και καταργούνται το 80% των υπηρεσιών. Η διδακτέα ύλη αλλάζει εκ βάθρων και τα τυπογραφεία δουλεύουν μέρα νύχτα για να τυπώσουν τα νέα σχολικά βιβλία. Η εκκλησία μετά από εσωτερική εκκαθάριση μένει με το 5% των ιερέων. Κατάσχεται με συνοπτικές διαδικασίες η περιουσία σε όλους τους οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες που δεν μπορούν να την δικαιολογήσουν. Το κράτος του Ισραήλ μετά τον πειραματικό εμβολιασμό συρρικνώνεται σε 2 οικοδομικά τετράγωνα με 47 (στείρους) κατοίκους.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Στις ΗΠΑ ξεσπά εμφύλιος μεταξύ ανατολικοδυτικών πολιτειών και των κεντρικών ενώ ο Ρωσικός στρατός προελαύνει μέχρι το Λονδίνο. Η Ελλάδα στρέφει τον παγκόσμιο προβολέα επάνω της αφού κρυμμένες αρχαιολογικές ανασκαφές αποκαλύπτονται στην παγκόσμια κοινότητα. Καινοτόμες τεχνολογίες ξεπηδούν η μια μετά την άλλη ενώ η ανοικοδόμηση της χώρας συνεχίζεται με φρενήρεις ρυθμούς.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Η Γερμανία παρακαλάει τις χώρες του νότου να δεχθούν τους πολίτες της για να περάσουν τον χειμώνα αλλά ένα δυνατό vafanculo ακούγεται από την Ιταλία. Η Ελλάδα δέχεται εποχικούς Γερμανούς εργάτες για την συγκομιδή της ελιάς με προϋπόθεση την καταβολή των αποζημιώσεων του Β’ Π.Π. Η Ολλανδία στέλνει μικρές Ολλανδέζες για το άρμεγμα των αμνοεριφίων. Οι ΗΠΑ χωρίζονται σε 15/35 πολιτείες και στρέφονται κατά των πολυεθνικών και του Καναδά. Σκανδιναβοί πρόσφυγες εισρέουν κατά κύματα στην Λιβύη.


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Η επιστροφή των απανταχού Ελλήνων στην πατρίδα εκτινάσσει το βιοτικό επίπεδο της χώρας σε πρωτοφανή επίπεδα και γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων αλλοδαπών εταιριών. Τα ελληνικά προϊόντα γίνονται ανάρπαστα και οι υπηρεσίες περιζήτητες. Η Ελληνική Δικαιοσύνη εκκαθαρίζει σε βάθος όλα τα στρώματα της κοινωνίας αφήνοντας μόνο το υγειές κομμάτι της εντός των συνόρων. Ο πρώτος κοινωνικός προϋπολογισμός εγκρίνεται παμψηφεί από την νέα Βουλή. Η Σκωτία αιφνιδιάζει την Αγγλία βομβαρδίζοντας το Μπάκιγκχαμ. Ο Κάρολος σηκώνει λευκή σημαία.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Η Ελλάδα απαλλαγμένη από όλα τα βαρίδια του παρελθόντος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2024 με λαμπρότητα. Το νέο σύνταγμα τίθεται σε ισχύ προφυλάσσοντας την κρατική δομή και την κοινωνία από λάθη του παρελθόντος. Γίνεται δίκαια αναδιανομή του εθνικού πλούτου σε όλους τους Έλληνες.

 

Καλή δημιουργική χρονιά!

messinian-argonaut.blogspot.com 

 

  Σημ. Διόδοτου :

Ωχ ωχ ωχ ...!!! ..Σαν να ταιριάζουν κάποια από αυτά τα πράγματα.. με τις ευχές του Πούτιν -RT video- προς τους Βορειο-Ευρωπαίους, για το 2023. Βλέπουμε και κάτι σπασμένα τζάμια... Λες να φάνε και ρωσικούς πυραύλους στο κεφάλι εκεί στα Λόντον και Μπερλίν..;;; Ωχ ωχ...  

Για δείτε βίντεο... 

 

Στο τέλος του βίντεο διαβάζουμε:

«Χαρούμενα αντι-ρωσικά Χριστούγεννα, σε περίπτωση που τα ΜΜΕ δεν σας λένε που οδηγεί αυτή η κατάσταση».

 twitter.com/francis_scarr...

diodotos-k-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου