Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

«ΚΑΝΟΝΙΑ« στην Θράκη: Δήμαρχος εφάρμοσε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, η απόφαση δημοσιεύτηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!

 Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Θράκη! Δώσαμε την Κομοτηνή και δεν το ξέρουμε;;; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ αντίδραση από την Αθήνα, αλλιώς μπαίνουν άλλες σκέψεις στο μυαλό...Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στον δήμο Ιάσμου, με τον τουρκόφρονα δήμαρχο να  ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ και την Αθήνα απλά να παρακολουθεί!!! Μήπως έχει συμφωνηθεί κάτι για την ελεύθερη Θράκη και δεν το ξέρουμε;;;

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, ο δήμαρχος,  μέλος της Μουσουλμανικής μειονότητας, ως εγχώριος …Ερντογάν προχώρησε στην απόλυση εργαζόμενων με κατηγορίες, οι οποίες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ελληνική νομοθεσία και κάνουν λόγο για «εγχώριους τρομοκράτες» και «Γκιουλενιστές»!

Η απόφαση του έγινε γνωστή μέσω της σελίδας του δήμου Ιάσμου στο Facebook:

Η απόφαση του δημάρχου μάλιστα αναρτήθηκε και στην Διαύγεια (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης):

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο δήμαρχος δεν σταμάτησε εκεί. Απέλυσε και εργαζόμενη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με την …«κατηγορία» ότι είναι μέλος της «Εγχώριας Εγκληματικής Οργάνωσης ΕΥΡ-ΑΚΗ»… Μια «οργάνωση» άγνωστη!!!

Πέραν τούτου στο facebook του δήμου αναφέρεται και το όνομα του τέως βουλευτή Ροδόπης με το ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, τον οποίον επίσης ο δήμαρχος …κατηγορεί ότι ανήκει και αυτός στην …«Διεθνή Τρομοκρατική Οργάνωση FETÖ».

Συγκεκριμένα επίσημη σελίδα του δήμου στο FB σημειώνεται:

Ο Δήμαρχος Ιάσμου ως Προϊστάμενος των υπηρεσιών:

«Αποφασίζει & διακόπτει, άμεσα & από σήμερα, τη σύμβαση εργασίας (Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι) της Ελισάβετ Τσουλίδου του Τάκη, για σπουδαίο υπηρεσιακό λόγο – Ισχυρές ενδείξεις συμμετοχής στην εγχώρια εγκληματική οργάνωση ΕΥΡ-ΑΚΗ.

Η Ελισάβετ Τσουλίδου αποτελεί σύνδεσμο και σχετίζεται με τον Σταύρο Καζάκη, τέως Δήμαρχο Ιάσμου και τον διαγραφέντα ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, τέως Πρόεδρο ΔΣ Ιάσμου, Μεχμέτ Μεχμέτ.

Ενώ τέλος ο Μεχμέτ Μεχμέτ ανήκει ταυτοχρόνως και αποτελεί σύνδεσμο μεταξύ της Εγχώριας Εγκληματικής Οργάνωσης ΕΥΡ-ΑΚΗ και της Διεθνούς Τρομοκρατικής Οργάνωσης FETÖ.

Ο Μεχμέτ Μεχμέτ, ο σύζυγος του Λεμάν (συγγενείς του τέως Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν) αλλά και ο τέως Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, αποτελούν μέλη και της Διεθνούς Τρομοκρατικής Οργάνωσης FETÖ».

Όπως αναφέρεται, ο δήμος αποφεύγει την επικοινωνία!

Με ποιο δικαίωμα ο δήμαρχος Ιάσμου προχωρά στην απόλυση – «διακοπή συνεργασίας» – δύο Ελλήνων πολιτών, εργαζομένων με συμβάσεις σε προγράμματα όπως αυτό της «Κοινωφελούς Εργασίας» και του «Βοήθεια στο Σπίτι» με κατηγορίες ότι συμμετέχουν σε «τρομοκρατικές οργανώσεις», τις οποίες αναγνωρίζει μόνο η Τουρκία;

Γνωρίζει η κυβέρνηση τι συμβαίνει;;; Θα αντιδράσει;;;

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου