Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Η Πανδημία 2.0 έφτασε στην Ευρώπη. Το σενάριο του 2020 επαναλαμβάνεται ακριβώς.

 

Η κινεζική αντιπολίτευση και οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνεχίζουν να ενημερώνουν τον κόσμο για την κατάσταση της πανδημίας 2.0 στην Κίνα, όπου οι αίθουσες επειγόντων περιστατικών των νοσοκομείων μοιάζουν κάπως έτσι:

Στο δωμάτιο όπου οι Κινέζοι γιατροί αποχαιρετούν τους ασθενείς τους επικρατεί επίσης πανδαιμόνιο:

Ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν στην Κίνα είναι πλέον τόσο υψηλός που έχουν δημιουργηθεί υπόγειοι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων για νεκροτομεία:

Αλλά προφανώς δεν υπάρχει πλέον ούτε αρκετός χώρος στάθμευσης, καθώς σε ορισμένες πόλεις οι αρχές χρησιμοποιούν τα ολοκαίνουργια CARANTINE CENTRES ως νεκροτομεία:

Με τα κρεματόρια, γράφουν, τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα και οι εγκαταστάσεις με δυναμικότητα 50-60 πτώματα την ημέρα καίνε τώρα 500-600 άτομα η καθεμία. Οι κομμουνιστικές αρχές, ανοιχτές στο κοινό, όπως είναι λογικό, τα κρύβουν όλα αυτά, οπότε οι άνθρωποι κάθονται τώρα στις μετεωρολογικές υπηρεσίες και, όπως το παλιό καλό 2020, παρακολουθούν τις σταγόνες διοξειδίου του θείου που τώρα ξεπερνούν την κλίμακα πάνω από τις μεγαλουπόλεις:

Η πανδημία λοιπόν σαρώνει την Κίνα, αλλά οι Κινέζοι αποφάσισαν να μην επαναπαυτούν στις δάφνες τους και γιορτάζουν μαζικά τα γενέθλια του Μεγάλου Πηδαλιούχου. Ένας χαρακτηριστικός βήχας ακούγεται εδώ και εκεί στο πλήθος:

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η επιδημιολογική κατάσταση, το πιο σημαντικό για τις αρχές της ΛΔΚ είναι ότι ο καιρός είναι καλός, οπότε τα αεροπλάνα εξακολουθούν να πετούν και εξακολουθούν να ψεκάζουν κάτι:

Τώρα πρέπει να σκεφτούμε ότι εκεί που πέταξε, δεν θα υπάρχουν αρκετοί υπόγειοι χώροι στάθμευσης για τα πτώματα. Ταυτόχρονα, τι να σκεφτούμε για τα κέντρα καραντίνας δεν ξέρουμε καν, επειδή οι κομμουνιστές έχουν διαθέσει πολλά χρήματα και πόρους σε αυτά. Όμως, αντί να τα χρησιμοποιήσουν για τον προορισμό τους, το στέμμα άφησε τους αρρώστους να περιπλανηθούν στη χώρα και να γιορτάσουν την επέτειο του συντρόφου Μάο. 

Πρόκειται για ένα είδος παράδοξης απόφασης του ντόπιου Κομμουνιστικού Κόμματος, διότι δεν είναι σαφές: γιατί χτίστηκαν αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αν τα πρόβατα απελευθερώθηκαν από τα μαντριά τους πριν εγκαινιαστούν;  Ή μήπως ήταν ένας υπολογισμός ότι δεν θα επέστρεφαν όλα τα πρόβατα από τον περίπατό τους, αλλά αρκετά ώστε να χωρέσουν στις εγκαταστάσεις που είχαν ήδη κατασκευαστεί; 

Ωστόσο, μια άλλη παράδοξη αντίδραση σε όλες τις αρχές των δυτικών χωρών:

Όπως αναφέρει τώρα ο ιταλικός Τύπος, οι μισοί από τους Κινέζους που φτάνουν στην Ιταλία έχουν ένα ανθισμένο κοβίδιο. Ξεκίνησε με την πρώτη πτήση για το Μιλάνο, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν το ίδιο παντού. Και έκανε τους Αμερικανούς υπεύθυνους λήψης ιατρικών αποφάσεων να ΣΚΕΦΤΟΥΝ, όπως αναφέρει ήδη ο αμερικανικός Τύπος.

Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα σκεφτούν και τι θα σκεφτούν- το τι θα καταλήξουν στο τέλος δεν έχει σημασία. Οι Κινέζοι πήγαν σε όλο τον κόσμο για να επισκεφθούν τους συγγενείς τους, και ο καθένας στα δάχτυλά του φέρει κάποια ασυνήθιστη ασθένεια, από την οποία η Κίνα βρίσκεται κάτω. Τώρα μένει να δούμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το ίδιο πράγμα στην Ευρώπη, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου