Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Ο Πρόεδρος Βούτσιτς επισκέφθηκε μονάδες του Σερβικού Στρατού (ΦΩΤΟ)./ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΙΩΝ: Αποκλείστηκε η διάβαση Μερντάρε, άνθρωποι με τρίχρωμους έστησαν οδόφραγμα (ΦΩΤΟ).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Σερβίας, Aleksandar Vučić, ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα την περιοδεία του στις μονάδες του Σερβικού Στρατού μεταξύ Κράλιεβο και Ράσκα.

- Κάπου μεταξύ Κράλιεβο και Ράσκα. Τελειώσαμε την περιοδεία κάποιων μονάδων του στρατού μας, των ηρώων μας και πήγαμε σε συνάντηση με εκπροσώπους Σέρβων από το Κοσσυφοπέδιο. Πιστεύω στη δικαιοσύνη και το δίκαιο, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη σερβική σοφία, αλλά και στη δύναμη και την αποφασιστικότητα. Ζήτω η ελεύθερη Σερβία - έγραψε ο πρόεδρος Βούτσιτς στο Instagram.

Ο Πρόεδρος Vučić, ο υπουργός Άμυνας Miloš Vučević, ο Marko Đurić και ο διευθυντής του Γραφείου για το Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια Petar Petković θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους των Σέρβων από το βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου στους στρατώνες στη Raška.

Οι συνομιλίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

novosti.rs

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΙΩΝ: Αποκλείστηκε η διάβαση Μερντάρε, άνθρωποι με τρίχρωμους έστησαν οδόφραγμα (ΦΩΤΟ)

Η διάβαση είναι αποκλεισμένη στην πλευρά Κουρσουμλί της διοικητικής γραμμής.

Πολίτες τοποθέτησαν στο δρόμο ένα ρυμουλκούμενο φορτηγό και τρακτέρ.
Η κυκλοφορία δεν διεξάγεται εκατέρωθεν της διοικητικής γραμμής και στήλες οχημάτων έχουν σχηματιστεί τόσο από την κατεύθυνση του Κοσσυφοπεδίου και Μετόχια όσο και προς τη νότια σερβική επαρχία.Οι συγκεντρωμένοι φέρουν σερβικές σημαίες, και τονίζουν ότι σκοπεύουν να παραμείνουν εκεί μέχρι νεοτέρας.


- Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τους συμπατριώτες μας από το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, που αγωνίζονται για τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματά τους, τα οποία έχουν απειληθεί δραστικά τον τελευταίο καιρό - μας είπε ο Nebojša Stanković, προσθέτοντας ότι αναμένουν περισσότερους ανθρώπους να ενωθούν μαζί τους.

novosti.rs

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου