Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Ισραηλινά Μαχητικά F-35 Εισήλθαν Στον Ιρανικό Εναέριο Χώρο, Και Το Ιράν Δεν Μπόρεσε Να Τα Καταρρίψει, Εντοπίστηκαν Από Ρωσικά Ραντάρ!

 

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη F-35, παραβίασαν τον Ιρανικό εναέριο χώρο, σύμφωνα  με τον Ιρανό δημοσιογράφο, Khayal Muazzin, ανέφερε ότι τα μαχητικά αεροσκάφη της Ισραηλινής αεροπορίας, εντοπίστηκαν από Ρωσικά ραντάρ, με το Ιράν να αδυνατεί να καταρρίψει τα ισραηλινά μαχητικά.

Στον σαουδαραβικό ιστότοπο Elaph, επιβεβαιώνουν ότι τα Ισραηλινά F-35, διέσχισαν πρόσφατα τον Ιρανικό εναέριο χώρο, και μπήκαν στην εμβέλεια των Ρωσικών και Ιρανικών ραντάρ, και αναφέρουν ότι τα Ισραηλινά και Αμερικανικά στρατεύματα, προετοιμάζονται κρυφά για επιχειρήσεις κρούσης στο Ιράν.

Τα  Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη, θα μπορούσαν πράγματι να διασχίσουν τον εναέριο χώρο της Ιορδανίας, ακολουθώντας την κατεύθυνση πρός Ιράκ, με είσοδο στο εναέριο χώρο του Ιραν. Το παιχνίδι στην Μέση Ανατολή, φαίνεται να χοντραίνει, μετά την εντολή του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να βομβαρδιστούν οι Ιρανικές δυνάμεις στην Συρία.

Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, Ιρανικές ομάδες, εξαπέλυσαν επιθέσεις με drone καμικάζι σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ στο Κουβέιτ, ενώ πριν από αυτό, μια Αμερικανική στρατιωτική βάση που βρίσκεται στο al-Tanf, στην ανατολική Συρία, δέχθηκε επίθεση.

 Άρθρο Σπύρος Πρίφτης             email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου