Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Προσπαθεί κάποιος να ανατρέψει τις ΗΠΑ, την ΕΕ ΚΑΙ την κομμουνιστική Κίνα...?

  

Προσπαθεί κάποιος

να ανατρέψει την ΕΕ, τις ΗΠΑ και την κομμουνιστική Κίνα ταυτόχρονα; Υπάρχουν σίγουρα στοιχεία ότι οι άρχοντες και των τριών περιοχών εργάζονται για τον ίδιο λαό. Αυτό αποδείχτηκε από το συντονισμένο εμβόλιο και την απάντηση κλειδώματος σε μια ψεύτικη πανδημία. Οι κινήσεις που έγιναν από την κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση για τη δημιουργία κοινωνικών βαθμολογιών πιστοληπτικής ικανότητας και τη συνεχή παρακολούθηση του πληθυσμού με μεγάλη λεπτομέρεια επίσης, σίγουρα, ταιριάζουν με τα σχέδια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Η ΕΕ και η ψεύτικη αμερικανική κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο, αλλά αντιμετώπισαν ισχυρότερη αντίσταση.Τώρα, η ΕΕ, η Κίνα και οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ταυτόχρονες οικονομικές κρίσεις που επιδεινώνονται από ταυτόχρονες και ιστορικά άνευ προηγουμένου ξηρασίες. 

https://www.zerohedge.com/commodities/chinese-factories-ration-power-heatwave-disrupts-hydropower-generation

https://www.cnn.com/2022/08/17/asia/china-heat-drought-climate-yangtze-intl/index.html

https://www.business-standard.com/article/international/china-orders-factories-to-shut-down-amid-fiercest-heat-wave-in-six-decades-122081601112_1.html?utm_source=SEO&utm_medium=Prajapati

https://www.insurancejournal.com/news/international/2022/08/11/679963.htm

https://www.kristv.com/news/national/european-drought-dries-up-rivers-kills-fish-shrivels-crops

https://thehill.com/policy/equilibrium-sustainability/3602717-dried-up-texas-cattle-industry-faces-existential-crisis-from-historic-drought/

https://apnews.com/article/mexico-arizona-lakes-colorado-river-cc37e49759fabe8236a081286dfc61ee

https://www.cnbc.com/2022/08/17/london-to-face-water-restrictions-from-next-week-thames-water-says-.html

 Εκτός από τις οικονομικές κρίσεις, οι ηγέτες του παλαιού καθεστώτος αντιμετωπίζουν κοινωνικές αναταραχές που πυροδοτήθηκαν από την ολοκληρωτική αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ας δούμε πρώτα την κατάσταση στην Κίνα για να καταλάβουμε γιατί η επερχόμενη μάχη για αυτήν τη χώρα είναι τόσο σημαντική για τον πλανήτη. Η επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν είχε σκοπό να προκαλέσει κάποιου είδους αλλαγή καθεστώτος στην Κίνα. Αυτή η είδηση σχετικά με τη συμμετοχή του γιου της εξηγεί γιατί:

Ο Paul Pelosi Jr δεν είναι μόνο ένας σημαντικός επενδυτής στην Borqs, ένας παίκτης στον κινεζικό τομέα του Διαδικτύου των πραγμάτων και του 5G, αλλά έχει επίσης εργαστεί ως σύμβουλος για την εταιρεία, βραβευμένος για τις υπηρεσίες του με 700.000 μετοχές στην εταιρεία, στην οποία όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος Pat Sek Yuen Chan ξεπέρασε τις συμμετοχές του… Ο 53χρονος δεν αποκάλυψε δημόσια το μερίδιό του πριν συνοδεύσει τη μητέρα του στο ταξίδι στην Ταϊβάν που χρηματοδοτήθηκε από τους φορολογούμενους.

 https://www.dailymail.co.uk/news/article-11102491/Nancy-Pelosis-son-investor-Chinese-telecoms-company.html

 Το σημαντικό μέρος σε αυτό είναι ότι είναι μια εταιρεία 5G. Οι αναγνώστες αυτού του ενημερωτικού δελτίου θα θυμούνται ότι το αρχικό ξέσπασμα του λεγόμενου COVID 19 (Certificate Of Vaccine ID 2019) στη Γουχάν της Κίνας ήρθε αμέσως μετά την ενεργοποίηση της πόλης 10.000 πύργων μετάδοσης 5G. Η ταυτόχρονη άφιξη του «Covid» σε πολλές άλλες χώρες αψήφησε την ταχύτητα του φωτός και έτσι δεν μεταδόθηκε πιθανότατα από «μικρόβιο». Τα πραγματικά μικρόβια πρέπει να μεταδίδονται από άτομα που επιβιβάζονται σε αεροπλάνα κ.λπ. και δεν μπορούν να ταξιδέψουν ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός. Ωστόσο, η αρχική έναρξη της «πανδημίας» ταίριαζε ακριβώς με την ανάπτυξη του 5G στα άλλα κέντρα όπου ξέσπασε ο «Covid». Υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία που το δείχνουν αυτό, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι δεν υπήρξε ξέσπασμα στα προάστια της Γουχάν όπου δεν είχαν εγκατασταθεί πύργοι 5G. Αν ήταν μικρόβιο, τότε οι άνθρωποι που πήγαιναν σπίτι στα προάστια της Γουχάν θα έπρεπε να το είχαν μεταδώσει εκεί.

Το γεγονός ότι το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα απέτυχε να αναφέρει το 5G ως την αιτία της αρχικής επιδημίας σημαίνει συμμετοχή υψηλού επιπέδου του ΚΚΚ. Επιπλέον, η ευρεία χρήση της δωροδοκίας για την προώθηση δόλιων δοκιμών PCR σε όλη τη χώρα αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της διαφθοράς του ΚΚΚ. Αυτή η δοκιμή PCR ψαριών στην Κίνα δείχνει πόσο γελοία έχει γίνει η απάτη. Οι αξιωματούχοι χρησιμοποιούν απλώς μια δικαιολογία για να αποκομίσουν τεράστια κέρδη από το PCR δοκιμάζοντας οτιδήποτε.

 


 Οι Ασιατικές Μυστικές Εταιρείες έχουν ενημερωθεί για όλα αυτά και απαντούν με μια μεγάλη εκκαθάριση σε όλη την Κίνα. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι εγκατέλειψαν τα κτίρια στη Σαγκάη κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αποκλεισμού τους, λένε οι πηγές.

Οι εντατικές παράλληλες καταστολές στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική χρησιμοποιώντας το «Covid» ως δικαιολογία δείχνουν ότι οι τρεις περιοχές που πλήττονται τώρα από την ξηρασία λειτουργούσαν όλες σύμφωνα με το ίδιο βιβλίο.

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου