Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Ο διορατικός Krzysztof Jackowski βλέπει πανικό στην Ευρώπη καθώς αρχίζει το πρώτο χιόνι.

 Αύριο αρχίζει ο Σεπτέμβριος, με τις μεσαίες και τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου (Rosh Hashanah, 26 Σεπτεμβρίου) οι θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν πολλές ζοφερές προσδοκίες, μέχρι και το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.


Ο Krzysztof Jackowski, ο οποίος υποσχέθηκε επίσης κάποια παγκόσμια προβλήματα οικονομικής φύσης, βλέπει αυτή τη φορά στην πρόγνωσή του.

Αλλά σε ένα νέο βίντεο ο αγαπημένος Πολωνός μάντης δίνει μια μικρή διαβεβαίωση: ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας σχετικά φυσιολογικός μήνας, γιατί όταν πέσει το πρώτο χιόνι, ο κόσμος θα αρχίσει να αντιμετωπίζει την πραγματική τραγωδία:

Ετοιμαζόμενος για ύπνο το προηγούμενο βράδυ, προσπάθησα για άλλη μια φορά να επικεντρωθώ στο μέλλον της Πολωνίας και της Ευρώπης. Ήταν σαν να είχα ακούσει τη λέξη MOBILIZATION. Έχω ξανακούσει τη λέξη, αλλά τώρα έχω την εντύπωση ότι η κινητοποίηση θα είναι κάτι εντελώς άτυπο, δηλαδή όχι στρατιωτικό. Θα είναι ένα διαφορετικό είδος κινητοποίησης, διότι η Ευρώπη θα βρίσκεται στις παραμονές κάποιων τρομερών γεγονότων που θα μας απειλήσουν.

Οι άνθρωποι θα συγκεντρώνονται παντού, βλέπω πλήθος ανθρώπων μπροστά στις εισόδους κάποιων μεγάλων κυβερνητικών κτιρίων. Οι άνθρωποι θα μάθουν κάτι εκεί, θα ενημερωθούν. Ή θα λάβουν κάτι. Ίσως πρόκειται για κάποιου είδους διαταγή εν όψει της άφιξης ενός κύματος νέας πανούκλας. Αν και δεν αποκλείω επίσης να έχει σχέση με την όξυνση γύρω από το ουκρανικό πυρηνικό εργοστάσιο, το οποίο κατέχει η Μόσχα αυτή τη στιγμή.

Αλλά ό,τι και να είναι, βλέπω έναν τεράστιο πανικό στην Ευρώπη, ο οποίος, αν δεν ήταν τόσο θλιβερός, μοιάζει λίγο κωμικός. Έτσι, οι άνθρωποι από την Ουκρανία θα σπεύσουν στην Ανατολική Πολωνία, όπου θα είναι ευπρόσδεκτοι. Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι από την Ανατολική Πολωνία θα σπεύσουν στη Δύση, στα σύνορα της Γερμανίας, νομίζοντας ότι εκεί θα είναι πιο ασφαλείς. Ωστόσο, θα αναστατωθούν πολύ όταν φτάσουν και ανακαλύψουν ότι όλοι οι Ανατολικογερμανοί έχουν φύγει για τη Δύση, ενώ οι Δυτικογερμανοί έχουν φύγει ακόμη πιο μακριά, στις Κάτω Χώρες.

Συνολικά, βλέπω μαζική μετανάστευση και πανικό στην Ευρώπη, πολλές πόλεις θα ερημώσουν. Ειδικά οι μεγαλουπόλεις, οι οποίες θα ερημώσουν εντελώς. Οι άνθρωποι θα εγκαταλείψουν επίσης τις μικρές πόλεις, αλλά η εκροή κατοίκων από αυτές δεν φαίνεται πλέον τόσο αισθητή.

Απ’ ό,τι βλέπω, οι άνθρωποι δεν θα φύγουν από την απειλή, αλλά μόνο από την πληροφορία για την απειλή. Γνωρίζουμε ότι στην Ουκρανία διεξάγεται πόλεμος αυτή τη στιγμή και ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί εκεί ανά πάσα στιγμή. Και θέλω να τονίσω ότι δεν βλέπω άμεση απειλή – βλέπω φόβο.

Αν συνέβαινε κάτι πολύ μοιραίο, δεν θα μπορούσα παρά να το νιώσω στα οράματά μου, και εν τω μεταξύ δεν έχω τέτοιο συναίσθημα. Αντ’ αυτού βλέπω πανικό – ο πανικός θα κάνει κάποιους να κινηθούν και να μετακινηθούν, άλλοι θα αρχίσουν να σαρώνουν ό,τι μπορούν από τα καταστήματα.

Από τι θα προκληθεί αυτός ο πανικός; Το αισθάνομαι τώρα σαν κάποιο τεράστιο αντικείμενο, μπλεγμένο σε κάποιο είδος φόρτισης με καλώδια. Και υπάρχει ένα κύμα εκβιασμού που προέρχεται από αυτό το αντικείμενο, διότι αν οι εκρηκτικοί μηχανισμοί πυροδοτηθούν θα μπορούσε να προκαλέσει μια τεράστια καταστροφή. Και τότε οι άνθρωποι θα γίνουν πραγματικά υστερικοί – θα αρχίσουν να φεύγουν επειγόντως, ενώ οι συνοριοφύλακες θα τους εμποδίζουν με πάθος. Πολύ σύντομα η μετακίνηση από χώρα σε χώρα θα καταστεί σχεδόν αδύνατη.

Σε αυτό το σημείο, θα κάνει πολύ κρύο. Μπορώ να δω καθαρά πλήθη ανθρώπων να προσεύχονται γύρω από εκκλησίες και ναούς. Θα υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που δεν θα χωράνε όλοι μέσα και θα μείνουν να προσεύχονται έξω. Και σε αυτούς τους ανθρώπους θα πέσει σιγά σιγά το πρώτο χιόνι.

Θα υπάρξουν τιτάνιες προσπάθειες από το Ισραήλ και την Τουρκία να προσπαθήσουν να παρέμβουν. Και πιθανότατα δεν θα συμβεί τίποτα. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα είδος ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, αλλά δεν καταλαβαίνω ακόμη την έννοια της λέξης.

Συνολικά, ζούμε σε πολύ παράξενους και ταραγμένους καιρούς. Έχω πει εδώ και καιρό ότι κατά καιρούς είχα οράματα με πλήθη παιδιών που τα έπαιρναν από τα σχολεία και τα σχημάτιζαν σε ομάδες. Είχα οράματα με πλήθη ανθρώπων να κάθονται πάνω σε σακίδια, έτοιμοι να φύγουν από κάπου ανά πάσα στιγμή. Και τώρα, κατά πάσα πιθανότητα, πλησιάζει ο καιρός για την υλοποίηση αυτών των οραμάτων.

Παρ’ όλα αυτά, θέλω να σας προειδοποιήσω για άλλη μια φορά: έχω την αίσθηση ότι ο πανικός θα είναι ψευδής και δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε κάπου. Αντίθετα, οι άνθρωποι που το σκάνε και φεύγουν στο ηλιοβασίλεμα θα έχουν μεγάλες δυσκολίες να επιστρέψουν, ή όταν επιστρέψουν θα συναντήσουν κάποιες δυσκολίες, πολύ απροσδόκητες και πολύ μεγάλες.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου