Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ιταλικά στρατιωτικά οχήματα μεταφέρονται διαμέσου της Θράκης σε Βαλτική και Βαλκάνια.

Έκπληκτοι οι κάτοικοι του Έβρου είδαν νταλίκες φορτωμένες με άρμα τα μάχης.

Έκπληκτοι είδαν οι κάτοικοι του Έβρου να διασχίζουν τον δρόμο από Αλεξανδρούπολη προς τα σύνορα νταλίκες που μετέφεραν τεθωρακισμένα άρματα και άλλα στρατιωτικά οχήματα.

Επειδή η κίνηση ήταν από Αλεξανδρούπολη προς Σουφλί και Ορεστιάδα, δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι θα έχουμε «θερμό» επεισόδιο, αφού όποιος κινούνταν στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – ελληνοβουλγαρικών συνόρων συναντούσε ανά τακτά διαστήματα μεγάλες νταλίκες φορτωμένες με αυτά τα τεθωρακισμένα οχήματα, είτε ερπυστριοφόρα είτε ειδικά αυτοκινούμενα.

Οι νταλίκες είχαν δημιουργήσει μια μεγάλη φάλαγγα, την οποία παρακολουθούσαν και κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα όσοι διέσχιζαν την εθνική οδό, και οι απορίες μεταφέρθηκαν σε τοπικά ΜΜΕ, που δέχονταν ερωτήσεις για την πορεία και την τελική παράδοση των ερπυστριοφόρων.

Τα συγκεκριμένα στρατιωτικά οχήματα είναι των ενόπλων δυνάμεων της Ιταλίας, που ανήκουν στο ΝΑΤΟ, ξεφορτώθηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από ιταλικό οχηματαγωγό και μεταφέρονται με ειδικές νταλίκες σε χώρες της Βαλκανικής και της Βαλτικής, όπου υπάρχουν ιταλικές στρατιωτικές δυνάμεις.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου