Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Νεκρός στο σπίτι του 38χρονος στο Βόλο./Δεν έχουν τέλος οι ξαφνικοί θάνατοι: Έφυγε από άγνωστη αιτία ο 57χρονος ο δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης Χρήστος Μπουγάδης.

Νεκρός από την γιαγιά του, μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν στον Βόλο, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα ένας 38χρονος, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το συμβάν έγινε γνωστό, όταν η ίδια η γιαγιά, φέρεται να πήγε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου, φωνάζοντας ότι πέθανε ο εγγονός της. Το προσωπικό του “Αχιλλοπουλείου” ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου μετέβη στο σπίτι της γιαγιάς και του 38χρονου, τον οποίον εντόπισε νεκρό πάνω στο γραφείο του. Ο θάνατός του υπολογίστηκε ωστόσο, ότι προέκυψε ίσως και δύο ημέρες νωρίτερα, ενώ άμεση ήταν και η κλήση της Αστυνομίας η οποία απέκλεισε εγκληματική ενέργεια.

magnesianews.gr

Δεν έχουν τέλος οι ξαφνικοί θάνατοι: Έφυγε από άγνωστη αιτία ο 57χρονος ο δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης Χρήστος Μπουγάδης.

Ολοένα και αυξάνονται οι αιφνίδιοι θάνατοι στη χώρα μας, με τελευταίο θύμα τον Χρήστο Μπουγάδη, δημοτικό σύμβουλο Σπάρτης με την παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης».


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 57χρονος Χρήστος Μπουγάδης, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα κατέληξε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σημειώνεται ότι χθες βρέθηκε νεκρός από τη γιαγιά του ένας 35χρονος μέσα στο σπίτι τους, στο Βόλο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή δύο μέρες νωρίτερα.

Οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας ενώ λαμβάνουν χώρα σε ανθρώπους που είναι σχετικά νέοι ή και πολύ νέοι και δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα ή άλλα προβλήματα.

Σε μία εποχή που τα δύο κύρια χαρακτηριστικά της ήταν οι συνεχείς πολύμηνες καραντίνες και οι αναγκαστικοί-εκβιαστικοί μαζικοί εμβολιασμοί, προκύπτει το ερώτημα για τον ρόλο που παίζουν οι δύο αυτοί παράγοντες στην δραματική αύξηση «ανεξιχνίαστων» θανάτων.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου