Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

«Ρίχτερ» στη ΝΔ προκάλεσε ο Νικήτας Κακλαμάνης για τις παρακολουθήσεις.

«Άδειασε» πανηγυρικά τον Γεραπετρίτη ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής.


Την διαφοροποίησή τους από την στάση των στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου να αποσιωπήσουν με κινήσεις πανικού το σκάνδαλο των υποκλοπών εκφράζουν ουκ ολίγοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

Μετά από τις παρεμβάσεις του Θεόδωρου Ρουσόπουλου και του Κώστα Τζαβάρα, την αντίθεσή του με την στάση του πρωθυπουργού ο οποίος πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, εξέφρασε και ο πολύπειρος πολιτικός Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, μίλησε στο κανάλι Kontra και διαχώρισε τη θέση του στο θέμα της νομοθετικής ρύθμισης που έκανε η κυβέρνηση, να μην έχουν το δικαίωμα να ενημερώνονται όσοι παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. 

«Δεν μπορεί να μην έχω το δικαίωμα να μάθω γιατί παρακολουθούμαι», δήλωσε σε αυστηρό ύφος ο Νικήτας Κακλαμάνης και σημείωσε ότι είναι σύμφωνος με την τροπολογία που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να καταργηθεί η συγκεκριμένη πρόβλεψη και σημείωσε ότι το θέμα πρέπει να τεθεί ξανά στη συζήτηση.

Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης «άδειασε» πανηγυρικά τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του ότι κανένας δεν γνωρίζει τους λόγους που ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν στόχος παρακολούθησης της ΕΥΠ, η οποία βρίσκεται υπό την εποπτεία του πρωθυπουργού. 

«Εγώ εδώ απόψε δεν εκπροσωπώ τον κ. Γεραπετρίτη. Είμαι βουλευτής του κόμματός μου και εκπροσωπώ την παράταξή μου. Στο φιλόξενο στούντιό σας φωνάξτε αύριο τον κ. Γεραπετρίτη και ρωτήστε τον τι εννοούσε» είπε αφήνοντας αιχμές ο κ. Κακλαμάνης.

Πλέον, είναι ολοφάνερο ότι ο κλοιός γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει στενέψει για τα καλά, με τον ίδιο να χάνει τους συμμάχους του και να βρίσκεται απομονωμένος, την ώρα που πλησιάζει η προεκλογική περίοδος…

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Κακλαμάνη

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου