Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021

Μυστηριώδες πλωτό νησί αιωρείται στη λίμνη στο Εθνικό Πάρκο και το Αποθεματικό Glacier Bay στην Αλάσκα.

 Ένα «θαυματουργό UFO» καταγράφηκε στην κάμερα να αιωρείται πάνω από το νερό σε ένα εθνικό πάρκο στην Αλάσκα.

Το περίεργο βίντεο τραβήχτηκε μια ζεστή ηλιόλουστη μέρα τον Ιούνιο στο Εθνικό Πάρκο και το Reserve του Glacier Bay, αλλά δεν αποκαλύφθηκε μέχρι τώρα.

Το περίεργο αντικείμενο σε σχήμα θόλου στο βίντεο είναι στην πραγματικότητα ο εγκέφαλός σας να ξεγελιέται για να δει μια παραμορφωμένη έκδοση ενός νησιού.

Το πάρκο δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα του στο Facebook και εξήγησε ότι το θαύμα ονομάζεται "Fata Morgana".Τα UFO που εντοπίστηκαν «αιωρούνται πάνω από τη θάλασσα στην Αλάσκα» είναι πραγματικά περίεργο επιστημονικό φαινόμενο

Ένα Fata Morgana είναι ένας θαυματουργός που εμφανίζεται ακριβώς πάνω από τον ορίζοντα και μπορεί να παραμορφώσει σημαντικά ένα αντικείμενο που είναι ήδη εκεί.

Το Εθνικό Πάρκο και το Αποθεματικό του Glacier Bay εξήγησαν στο Facebook: «Το Fata Morgana είναι ένα θαύμα που φαίνεται μέσα σε μια στενή ζώνη στον ορίζοντα της Γης.

«Τα νησιά στον κόλπο των παγετώνων στρέφονται στα UFO ή στον ιπτάμενο Ολλανδό με λίγη φαντασία και μια πρέζα δροσερή επιστήμη!

« Όταν συναντιέται αέρας διαφορετικών πυκνοτήτων, ο αέρας στην ατμόσφαιρα της Γης λειτουργεί ως ένας διαθλαστικός φακός, δημιουργώντας το φαινόμενο του θαυμασμού που βλέπουμε.

« Δροσικός, ήρεμος αέρας σχηματίζεται συχνά στην επιφάνεια του νερού- τότε, αν ζεστός πυκνός αέρας σπρώχνει προς τα κάτω τον κρύο αέρα στην επιφάνεια, δημιουργείται ένας φακός. "

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου