Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 41ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ! ΝΕΚΡΟΣ 43 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΜΠΟΥΡΛΑ mRNA Pfizer./ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 34ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ!!! ΝΕΚΡΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΣΗ ΜΠΟΥΡΛΑ mRNA Pfizer.

 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 41ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ! ΝΕΚΡΟΣ 43 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΜΠΟΥΡΛΑ mRNA Pfizer.

41χρονος πατέρας από την Ουάσινγκτον πέθανε 43 ημέρες μετά τη δεύτερη ένεση mRNA Pfizer.

ΜΠΕΛΛΙΝΓΚΑΜ, Ουάσινγκτον-Ένας 41χρονος πατέρας, σύζυγος και θαυμαστής του Seattle Seahawks πέθανε σε μια «ξαφνική ασθένεια».

Ο κ. Charles Leo Haley II έλαβε την πρώτη του δόση πειραματικού mRNA Pfizer στις 27 Μαΐου στο Lummi Tribal Health Center στο Bellingham, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, έγραψε ότι τρεις από τις τέσσερις κόρες του ήταν «πλήρως εμβολιασμένες». Οι φίλοι και η οικογένεια επαίνεσαν και συνεχάρησαν τον κ. Χέιλι και τα κορίτσια.


Ο κ. Χέιλι ήταν πολύ ενεργός στο Facebook. Σπάνια πέρασε πάνω από δύο ημέρες χωρίς να δημοσιεύσει κάτι, κυρίως για hip-hop μουσική, αυτοκίνητα και την οικογένειά του. Έτσι, ήταν εξωφρενικό για τον κ. Χέιλι να σταματήσει να δημοσιεύει μετά τις 23 Ιουλίου. Η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook στις 10:43 π.μ. εκείνο το πρωί ήταν ένα βίντεο με ένα αναμμένο αυτοκίνητο. 

Πέθανε στις 30 Ιουλίου.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 34ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ!!! ΝΕΚΡΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΣΗ ΜΠΟΥΡΛΑ mRNA Pfizer.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 34ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ!!! ΝΕΚΡΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΣΗ ΜΠΟΥΡΛΑ mRNA PfizerΗ Τζέσικα Τέρνερ, μια 34χρονη γυναίκα από τη Μασαχουσέτη την έπιασε μια επιληψία πέντε ημέρες μετά την πρώτη ένεση mRNA Pfizer

Η 34χρονη μητέρα τριών παιδιών είναι ένα παράδειγμα της ωρολογιακής βόμβας που δημιουργήθηκε σε αυτήν την εποχή της παραπληροφόρησης και μαζικής δολοφονίας από τις εξουσίες.

Η κυρία Jessica Turner έλαβε την πρώτη της δόση πειραματικού mRNA Pfizer την 1η Αυγούστου, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Twitter. Εξιστορούσε ολόκληρο το γεγονός, από τη στιγμή που έφτασε στην Εκκλησία, μέχρι όταν παρήγγειλε το μπάρμπεκιου της Redbones μέσω της δωροκάρτας «ανταμοιβή» για τη λήψη της ένεσης.


KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου