Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021

Ολόκληρες πόλεις θα εξαφανιστούν: Οι Ουκρανοί έχουν προειδοποιηθεί για επικείμενη καταστροφή και επανεγκατάσταση.

 Ολόκληρες πόλεις θα εξαφανιστούν: Οι Ουκρανοί έχουν προειδοποιηθεί για επικείμενη καταστροφή και επανεγκατάσταση |  Ρωσική άνοιξη

Στο μέλλον, οι υψηλές θερμοκρασίες στην Ουκρανία θα αρχίσουν να αυξάνονται ακόμη περισσότερο, η μακροχρόνια ζέστη και η ξηρασία θα ενταθούν, οι δασικές πυρκαγιές, οι καταιγίδες και οι πλημμύρες θα γίνουν πιο συχνές. Εξαιτίας αυτού, ολόκληρες πόλεις μπορούν να εξαφανιστούν από τον χάρτη της χώρας.

Αυτό δήλωσε ο διευθυντής του Ουκρανικού Κέντρου Περιβαλλοντικής Συμβουλευτικής και Ελέγχου Oksana Volosko-Demkiv.

Σύμφωνα με αυτήν, εάν καταστραφούν περαιτέρω οι πράσινες περιοχές υπέρ της ανάπτυξης, τότε σε 30 χρόνια στην Ουκρανία οι οικισμοί θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Όπως διευκρίνισε ο επιστήμονας, οι πόλεις θα γίνουν ακατοίκητες και η υποδομή θα πάψει να αντέχει. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να εγκαταλείπουν τις πόλεις, κυρίως λόγω της έλλειψης και της ποιότητας των υδάτινων πόρων.

Σύμφωνα με αυτήν, λόγω της ανεξέλεγκτης διάτρησης αρτεσιανών φρεατίων, που έχει γίνει τεράστιο πρόβλημα, υπάρχουν ενδείξεις διασταυρούμενης μόλυνσης των υδροφορέων.

Επιπλέον, είπε, θα μπορούσε να ξεκινήσει μια μεγάλη μετανάστευση ανθρώπων από το νότο στο βορρά. Οι επονομαζόμενοι μετανάστες για το κλίμα θα αρχίσουν να φεύγουν από την ξηρασία. Ταυτόχρονα, εάν δεν αλλάξει τίποτα, τότε οι νότιες περιοχές θα είναι ακατάλληλες για τη γεωργία λόγω της έλλειψης νερού.

Στο χειρότερο σενάριο, η Ουκρανία θα υποστεί επίσης πυρκαγιές, μετά τις οποίες θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανακάμψει.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ
rusvesna.su
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου