Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ! ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

 

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Για τους Έλληνες που θέλουν να μάθουν την συχρονικότητα στο θέμα της μεγάλης απάτης αοράτου σε άλλες χώρες και πως κινούνται οι μασόνοι στις μασονικές Βρυξέλλες, την έδρα του Δράκου.

Στο επόμενο βίντεο στα Ολλανδικά δυστυχώς, ο εθνικιστής(για συμφέροντα των αφεντικών) Βίλντερς, γνωστός στην Ελλάδα για την επιθετικότητα του κατά των μουσουλμάνων κάνει την δήλωση προς τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας τον Μαρκ Ρούτε λέγοντας ότι δεν είναι αρνητικά κάθετως προς τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο μέλλον ενω θα μπορούσε να είναι. Τώρα δεν είναι αλλά δεν σημαίνει το ίδιο για το μέλλον. Σίγουρα σε μια χώρα σαν την Ολλανδία που έχουν μπολιάσει 80% του πληθυσμού και το πάνε για 95% σύντομα. 

Ο μασόνος Ρούτε του απαντάει ότι δεν θέλει να τον κάνει υποχρεωτκό τον εμβολιασμό αλλά δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι δεν χρειάζεται και στο μέλλον. Δεν μπορεί να αποκλείσει την δυνατότητα γιατί υπάρχουν μεταλλάξεις του αοράτου όπως η Δέλτα που είναι επικίνδυνες. Ο Βίλντερς είναι μια από τα ίδια, σαν πρώην μέλος του ίδιου κόμματος των Φιλελεύθερων με χρηματοδότηση από την Γουόλ Στριτ.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου