Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 42ΧΡΟΝΟΣ ΧΙΠ ΧΟΠ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ!!! ΧΛΕΥΑΖΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 28 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΕΝΕΣΗ MRNA ΤΗΣ PFIZER./ΔΎΟ ΙΆΠΩΝΕΣ 30 ΕΤΏΝ ΠΈΘΑΝΑΝ ΜΕΤΆ ΤΗΝ 2Η ΔΌΣΗ ΕΜΒΟΛΊΟΥ ΤΗΣ MODERNA. ΑΠΟΣΎΡΘΗΚΑΝ 1,6 ΕΚΑΤ. ΔΌΣΕΙΣ.

 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 42ΧΡΟΝΟΣ ΧΙΠ ΧΟΠ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ!!! ΧΛΕΥΑΖΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 28 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΕΝΕΣΗ mRNA ΤΗΣ Pfizer.

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ-Ένας 42χρονος ράπερ, του MMA/UFC και μέντορας της νεολαίας πέθανε μετά απο μια καρδιακή προσβολή μετά την δεύτερη δόση πειραματικού mRNA Pfizer.

Ο Todd Williams, γνωστός και ως Louie Knuxx, έλαβε τη δεύτερη δόση πειραματικού mRNA Pfizer στις 15 Ιουλίου, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Twitter. Ανέφερε πόνο στα χέρια το επόμενο πρωί, αλλά καμία άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια. Είπε επίσης ότι ήταν«έτοιμος για πάρτι».

Χλεύαζε και έβριζε τους διαδηλωτές κατά της καραντίνας στην Αυστραλία που συνεχίζεται τουλάχιστον από τον Μάιο. Αναφέρθηκε στους χιλιάδες διαδηλωτές στη Μελβούρνη ως «γκρινιάρικα γαμημένα μωρά».

KORAKAS NEWS

Δύο Ιάπωνες 30 ετών πέθαναν μετά την 2η δόση εμβολίου της Moderna. Αποσύρθηκαν 1,6 εκατ. δόσεις

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιαπωνία οι οποίοι ενδέχεται να έλαβαν μολυσμένο εμβόλιο Moderna, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στο Τόκιο. Πρόκειται για δύο άντρες στα 30 τους. Και οι δύο πέθαναν λίγες μέρες μετά την δεύτερη δόση. Και οι δύο αποδείχθηκαν ότι ήταν από μια παρτίδα που αργότερα παρακρατήθηκε μετά από αναφορές ότι τα φιαλίδια είχαν μολυνθεί. Διερευνάται η ακριβής αιτία θανάτου των ανδρών και μια πιθανή σχέση με τις ενέσεις.

Αυτό το γράψαμε πριν 2 μέρες:

"Στην Ιαπωνία έχουν αποσυρθεί, περίπου 1,6 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου Moderna μετά από αναφορές μόλυνσης. Αρκετά κέντρα εμβολιασμού είχαν αναφέρει ότι τα φιαλίδια του εμβολίου περιείχαν «μια ξένη ύλη», ανέφεραν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η Moderna δήλωσε στο Reuters ότι έχει επίγνωση του θέματος και έχει ξεκινήσει την ερευνά. Η μόλυνση λέγεται ότι σχετίζεται με μια γραμμή παραγωγής σε ένα εργοστάσιο στην Ισπανία."

Η Ιαπωνία αποφάσισε την Πέμπτη να αποσύρει περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Moderna ως προφύλαξη μετά από αναφορές για πιθανή μόλυνση. Τα εμβόλια είχαν ήδη διανεμηθεί σε περισσότερα από 800 κέντρα εμβολιασμού σε όλη τη χώρα. Τόσο η κυβέρνηση όσο και η Moderna δήλωσαν ότι ήταν προληπτικό μέτρο και δεν εντοπίστηκαν ανωμαλίες.

Κανένα μολυσμένο φιαλίδιο του εμβολίου Moderna δεν έχει διανεμηθεί στην Ευρώπη, επιβεβαίωσε η φαρμακευτική εταιρεία στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Ο οργανισμός θέλει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους. Ο ιαπωνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας NHK αναφέρει με βάση το υπουργείο ότι η μόλυνση θα αποτελείται από σωματίδια μετάλλου.

Μετάλλου;;;;

Ποιου μετάλλου άραγε;;; Μήπως οξείδιο του γραφένιου;;; Βάριο; Αλουμίνιο;;; Και έχουμε και αποδείξεις για αυτό!!!! Που θα τις δείτε σε εικόνες.

Η ανθρωπότητα έχει να κάνει με σατανάδες, δυστυχώς θα το μάθουν σύντομα και ας αρνούνται κατηγορηματικά να καταλάβουν ποιοι τους δηλητηριάζουν με μέταλλα για να τους στείλουν για ανακύκλωση.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου