Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021

H ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ.

 

Κι αφού οι καταστροφικες πυρκαγιές κρατησαν μολις λίγες μέρες το ενδιαφέρον των μέσων εξαπάτησης, αυτά επανήλθαν στη σταθερή και ξεχωριστά πρωταρχική κασετα μπολιάσματος. Βλέπεις την ώρα που πασχίζουν να επιτύχουν να μη μείνει πίσω κανένας, το χρονοδιάγραμμα του αφεντικού επιβάλλει σύντομα να ξεκινήσουν να πουλάνε τη δόση την τρίτη που καθιστά τα πιστοποιητικά τζούφια! Οπότε ξαναλάδωσε τη μηχανή τους με νέα επιχορήγηση επειδή το Σεπτέμβρη ο ιός αναμένεται να εκτοξεύσει τα κρούσματα και να ταξιδέψει από τα νησιά στην ηπειρωτική ελλάδα, λένε, σαν άλλος λαθρομετανάστης φαντάζομαι, γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσε να διαφύγει τα ακριβέστατα τεστς πριν την αναχώρηση του.

Και μες στην αντινοητική ρητορική τους έχουν εκλογικεύσει τον εκβιασμό και περιγράφουν τη στυγνή απόλυση των ανθρώπων ανεξαρτήτως αξίας, προσφοράς, γνώσεων κλπ σαν ένα απλό κίνητρο για να δεχτούν να μπούν σε αυτό το εγκληματικό γαϊτανάκι τρυπημάτων και γενικότερης υποταγής στο νέο κόσμο που φέρνουν. Στον ορίζοντα όμως φαίνονται αντιδράσεις που ελπίζουμε πως αφ’ενός μεν θα είναι αρκετά μαζικές για να είναι επιτυχημένες αφ’ετέρου δε πως θα επεκταθούν σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας. Γνωρίζουμε πλέον πόσο κρίσιμος θα είναι αυτός ο χειμώνας για την ανθρωπότητα όλη.

Εν παραλλήλω και αφου περιμέναμε για το ποιό θα είναι το επόμενο πιάτο που θα ενίσχυε τη σύγχυση σε παγκόσμιο επίπεδο, μας σερβιρε τους ξαναζεσταμένους Ταλιμπάν αφού είχε τα πιόνια στημένα καλά τόσο για να επιτύχουν να πάρουν μια ισχυρή βάση, την Καμπούλ, αλλά και στη συνέχεια να προκληθούν σύντομα οι πρώτες προστριβές που περιμένουμε τη συνέχεια τους. Από αυτά, εκτός των ενδεχόμενων συγκρούσεων και τρομοκρατικών επιθέσεων έχουμε νέα καραβάνια που εισρέουν στις ευρωπαικές χώρες και φυσικά δεν αναμένεται να μας αφήσει αυτό ανεπηρέαστους, στη χώρα μας που πλέον ακόμα και το “μπάτε σκύλοι αλέστε” είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση.

Μέσα από την ακατάσχετη χρήση του φόβου λοιπόν, πρωταρχικά, όπως καλά γνωρίζει, ποντάρει πως οι άνθρωποι θα βασιστούν στην ύλη και θα αναγκαστούν να κάνουν πίσω επειδή “μπορεί να χάσουν κάτι” και τότε πώς θα είναι η ζωή χωρίς αυτό. Όμως η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως φαίνεται ότι θα έρθει και στο δρόμο του Θεού από τη μια βλέπουμε πως τα περισσότερα που έχουν παρουσιαστεί ως απαραίτητα από τον κόσμο είναι απλά πλάνες, από την άλλη αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε, αν μας είναι όντως απαραίτητα, τότε θα βρεθεί ο τρόπος να τα έχουμε.

H EKΠΟΜΠΗ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Η Εκπομπή στο Brighteon: https://www.brighteon.com/df0b6147-5797-40e3-922f-be53d65e6caf

Η Eκπομπή στο Odysee: https://odysee.com/@AngeloKar:6/i-aparaititi-epektasi-tis-ekfobistikis-tyrannias:5

Η Εκπομπή στο Rumble: https://rumble.com/vls9pi-36590886.html

angelokarageorgos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου