Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021

Μυστηριώδες «αντικείμενο σε σχήμα μέδουσας» εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης μπροστά σε έκπληκτους Ρώσους.

Ένα ΜΥΣΤΗΡΙΟ "αντικείμενο σε σχήμα μέδουσας"  εμφανίστηκε ξαφνικά στην ατμόσφαιρα της Γης και έχει εκπλήξει τους ντόπιους Ρώσους.  Οι κάτοικοι της περιοχής Amur Oblast εντόπισαν το λαμπερό αντικείμενο να πετάει πάνω από τον περασμένο μήνα και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο από αυτό στο διαδίκτυο.

Το «αντικείμενο σε σχήμα μέδουσας» εντοπίστηκε στην περιφέρεια Αμούρ της Ρωσίας
Έκπληκτοι θεατές έχουν τώρα εικάσει ποιο θα μπορούσε να είναι το λαμπερό αντικείμενο
3
Έκπληκτοι θεατές έχουν τώρα εικάσει ποιο θα μπορούσε να είναι το λαμπερό αντικείμενο.

Στο πλάνο, που δημοσιεύτηκε στο YouTube από το Viral Hog, το αντικείμενο που μοιάζει με κομήτη μπορεί να  τρέχει προς τη Γη καθώς οι έκπληκτοι θεατές απολαμβάνουν την ομορφιά του.

Ένα νεαρό αγόρι, συνοδευόμενο από τους φίλους του, ακούγεται να φωνάζει στα ρωσικά του καθώς δείχνει προς τον έναστρο ουρανό.

Στη συνέχεια κάνει μεγέθυνση για να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στο λαμπερό αντικείμενο - το οποίο οδηγείται από ένα λαμπερό σημείο.

Στη λεζάντα του βίντεο, ο χρήστης εξηγεί: «Οι φίλοι μου και εγώ είδαμε την κίνηση κάποιου αντικειμένου στον ουρανό, έμοιαζε με κομήτη, αλλά πέταξε αργά και συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν κάποιο είδος ρουκέτας ή ιπτάμενης μηχανής.

«Λίγο αργότερα εξερράγη και σχηματίστηκε ένα μοτίβο με τη μορφή μέδουσας, ακούσαμε ακόμη και κάποιου είδους ήχο παρόμοιο κατά την έκρηξη».

Σύντομα οι εκπληκτικοί αστέρες πήγαν στην ενότητα σχολίων για να εικάσουν για το τι θα μπορούσε να είναι το αντικείμενο.

thesun.co.uk

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ THE SUN : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου